Το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Βαγγέλη Αγγέλου στο PRESSARIS επικεντρώνεται πρωτίστως στην εμπειρία του Έλληνα τεχνικού από την παρουσία του στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας ως μέλος του τεχνικού τιμ των Μιλγουόκι Μπακς.

Πηγή: Αγγέλου, Άρης και… Αντετοκούνμπο! Το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Έλληνα τεχνικού στο PRESSARIS – PRESSARIS

Ενδιαφέρον και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης .

Μερικά πράγματα που ξεχώρισα εγώ ( και πάλι αξίζει να τη διαβάσετε όλη )

  • Αν υπάρχουν τρία στοιχεία, όχι μόνο αγωνιστικά, που θα θέλατε να πάρετε από το πρόγραμμα των Μπακς και να τα εφαρμόσετε στον Άρη ποια είναι αυτά;

    Ποια τρία στοιχεία; Υπήρχαν… 53 στοιχεία και στον Άρη δεν πρέπει να εφαρμόσω κανένα!

    Γιατί;

    Γιατί αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι ένας πολυτραυματίας, που χρειάζεται πρώτα αγκαλιά, στοργή, ομαδικότητα. Χρειάζεται να οργανωθεί πάνω στα ελληνικά στοιχεία, με ανθρώπινες αρχές και όχι τεχνοκρατικές παρεμβάσεις. Και έχει ο Άρης έναν δικό του οδηγό διαχείρισης. Περισσότερο χρειάζεται τον Γουλιέλμο παρά την τεχνοκρατική ματιά του Αγγέλου.

  • Ο Γιάννης καταρχήν είναι πραγματικά… Γιάννης. Είναι πάρα πολύ απλός, προσιτός, παρόλο που το πρόγραμμά του είναι πολύ δύσκολο. Με την παρουσία του είπε “παιδιά καλωσήρθατε στην ομάδα μου”. Έχει καταλάβει τον ρόλο του και έγινε η ομάδα του. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και εμείς τον δικό μας Γιάννη εδώ. Προσπαθούμε με τον Μποχωρίδη, αλλά αποτύχαμε μέχρι τώρα!
  • Ζούμε στην εποχή του αποτελέσματος και όχι την εποχή της διαδικασίας. Γι’ αυτό και έχει χαλάσει λίγο το μυαλό μας, γι’ αυτό και έχει χαλάσει το μυαλό πολλών παικτών.