«Τι να πω για αυτόν τον κόσμο. Μας έκανε να νιώθουμε σαν πρωταθλητές σε κάθε ματς. Αγαπάω τον κόσμο του Αρη, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στην καριέρα μου», μας λέει. «Πέρασα μια όμορφη χρονιά στον Αρη και θα ήθελε να μείνω με τις κατάλληλες συνθήκες. Αγαπάω τη Θεσσαλονίκη, μάλιστα η γυναίκα μου είπε να έρθουμε να μείνουμε εδώ. Είναι νωρίς ακόμα για την επόμενη χρονιά, αλλά θα συζητήσουμε με την ομάδα και μακάρι να μείνω, θα ήταν ιδανικά. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον κόουτς Καστρίτη».

Όσο για τον επόμενο στόχο. «Θέλω να είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά. Σε αυτό θα με βοηθήσει ο Δημήτρης (Δοξάκης), ο οποίος είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και θα είμαστε μαζί, σκοπός μου είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν, μακάρι να είμαι και στον Αρη τη νέα σεζόν για μεγαλύτερες νίκες και πορεία!».

Πηγή: Ίσμαελ Σανόγκο στο PRESSARIS: «Δεν υπάρχουν πουθενά φίλαθλοι σαν αυτούς του Άρη, ερωτευμένος με τη Θεσσαλονίκη» (photo-video) – pressaris.gr

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
starstar2301

Εμπειρικά, όποιος παίκτης μας στο τέλος της χρονιάς αποθεώνει τους φιλάθλους της ομάδας, την ερχόμενη σεζόν επιστρέφει ως αντίπαλος.

Last edited 19 days ago by starstar2301
spire

Και κάνει το ματς της ζωής του συμπληρώνω