Από τη στιγμή που αποδεδειγμένα ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει την ικανότητα να διοικήσει σωστά την ΚΑΕ Άρης, το μόνο που μπορεί να τον διατηρήσει στη θέση είναι να καλύπτει τις υποχρεώσεις της εταιρείας που του ανήκει. Αν ούτε αυτό είναι δυνατό, τότε οφείλει δημοσίως να το πει και να προχωρήσει το τμήμα μπάσκετ σε άλλες λύσεις.

Πηγή: Ήρθε η ώρα να πει ο Γουλιέλμος τι μπορεί και τι θέλει να κάνει

Συμφωνώ κι ελπίζω το τμήμα ήδη να προετοιμάζει το επόμενο βήμα, γιατί αν είναι να ζούμε μόνο με το έσοδα, μπορούμε να βάλουμε έναν περισσότερο συμπαθή πρόεδρο, δε χρειάζεται να έχουμε αυτόν.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Να απαντήσω εγώ αφού ο Γουιλ δεν πρόκειται να το κάνει : δεν μπορεί να κάνει τίποτα και περιμένει μήπως, υπό την αρνητική τροπή και πίεση των γεγονότων , βρεθεί κάποιος θεοπάλαβος και του δώσει κάτι για να βγάλει την χασούρα του ή το παντεσπάνι του .

vaggelaris

Δε βλέπω να γίνεται κάτι. Απλά θα κρύβεται κ όλα δείχνουν ότι θα φυτοζωουμε με μπροστάρη τον Χάρη. Η ομάδα δε μπορεί να λειτουργεί έτσι παρακαλώντας να κάνει sold out ο κόσμος. Κ απ ότι φαίνεται αύριο μας αποχαιρετάει ο ντραγκι. Εκτός αν γίνει κάτι το σοκαριστικο κ πληρωθεί. Που θα είναι σούπερ έκπληξη. Κ όλα αυτά εν όψει Πανιωνίου. Ενός ακόμη τελικού όπου θα περιμένουν πάλι από τον κόσμο να βγάλει το φίδι από την τρύπα…