και θα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας , μήπως και καταφέρουμε να τη λύσουμε μαζί , γιατί εγώ χάθηκα στις σκέψεις μου.

Το χθεσινό άρθρο για τον Αγγέλου , είναι το τρίτο τέτοιο άρθρο σε διάστημα 1 μήνα ( εδώ το πρώτο και το δεύτερο άρθρο ).
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποιος/ποιοι είναι η πηγή αυτών των άρθρων .

Προσπαθώ να κολλήσω τα κομμάτια που έχουμε , μήπως και λύσω το παζλ , αλλά δε μου βγαίνει.

Είναι ο Γουίλ η πηγή; 

Δεν το πιστεύω για τον απλούστατο λόγο , ότι ο Γουίλ είναι ο μόνος που μπορεί να τον απολύσει τον Αγγέλου , οπότε αν 1 μήνα θέλει να το κάνει , θα το είχε κάνει ήδη. Στην Ελλάδα ζούμε , κανείς προπονητής δεν επιβιώνει από 3 τέτοια άρθρα , αν προέρχονται από τη διοίκηση.

Είναι ο Χάρης; Αποκλείεται , δεν έχει χρόνο για αυτά ο Χάρης , πρέπει να φτιάξει το μαλλί και το φουλάρι και αυτό απαιτεί ώρες.

Ας δούμε μήπως βρούμε στοιχεία μέσα από τα ίδια τα άρθρα.

Το πρώτο χρονικά άρθρο , που δε μιλάει για απόλυση , αλλά πως κρίνονται όλοι και όλα , βγήκε από Αρειανούς δημοσιογράφους .
Τα άλλα δυο όμως , αυτά που τον έχουν τελειωμένο τον Αγγέλου , είναι από
Αθηναϊκά μέσα ( μικρά σχετικά ) κι από δημοσιογράφους που δεν ασχολούνται- ενεργά – τουλάχιστον με το ρεπορτάζ του Άρη. 

Επίσης , αν το προσέξατε , αυτά τα άρθρα δεν ανακυκλώνονται από τα μεγάλα σάιτ , γιατί – έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον – οι δημοσιογράφοι εκεί κάνουν κι ένα τηλέφωνο παραπάνω να τα διασταυρώσουν.

Όταν απολύθηκε ο Γιαννάκης πέρυσι , σε 10 λεπτά το είχαν όλα τα μεγάλα σάιτ . Έτσι πιστεύω θα γίνει και τώρα.

Τα βγάζουν από το κεφάλι τους αυτοί; Αποκλείεται. Κάποιοι τους τα λένε. 

Είναι Αρειανοί , ξέρετε οι “εξωδιοικητικοί παράγοντες” που λέμε , οι οποίοι προσπαθούν να επηρεάσουν καταστάσεις; Για να κερδίσουν τι; Απλά δε χωνεύουν τον Αγγέλου και θέλουν να φύγει , για να έρθει ο Σούλης ή ο Πίξι , που θυμούνται από παλιά πως είναι καλά παιδιά και τους χωνεύουμε; Μπορεί.

Θέλουν να φθείρουν τον Γουλιέλμο , μέσω Αγγέλου; Ίσως , αλλά πιστεύω πως για αυτούς ο Αγγέλου είναι ευλογία. Όλοι κράζουν αυτόν κι όχι τον Γουίλ , οπότε κι αυτός μένει παραπάνω και δεν κουράζεται , να σηκωθεί να πει μια μέρα , φεύγω και μετά να χρειαστεί να κάνουν πάλι “επιτροπές” για να βρουν κάποιον άλλον να βάζει λεφτά ( γιατί πολύ απλά αυτοί δεν έχουν ) κ.ο.κ.

Είναι μάνατζερ που θέλουν να φέρουν τον δικό τους; 

Θα έλεγα ναι , αν δεν είχαμε μπαν κι αν – συγκεκριμένοι προπονητές – δεν είχαν ήδη δουλειά . Άλλωστε ,γιατί φέρει ένας μάνατζερ τον προπονητή του σε μια ομάδα , στην οποία δεν μπορεί να φέρει παίκτες για να τον υποστηρίξει;

Είναι , άλλοι , εκτός Άρη , που θεωρούν πως ο Αγγέλου κάνει κακό στα δικά τους σχέδια ( πχ , λέει στον Γουλιέλμο τι να κάνει στα διοικητικά και τους πάει κόντρα ) ή απλά θέλουν να μας κάνουν να τρωγόμαστε ( μπορούμε και μόνοι μας guys , ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον );

Αυτά τα ενδεχόμενα μπορώ να σκεφτώ και προσέξτε .

Αυτό δεν είναι θέμα Αγγέλου ή Θάνατος. Ανεξάρτητα με το όνομα ή την ικανότητα του προπονητή , αν τον συμπαθούμε ή όχι , μιλάμε για τον προπονητή του Άρη , που κάποιος/κάποιοι επιμένουν να θέλουν να τον “φάνε”.

Αυτούς θέλω να μάθω…

20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jose

Τα βγάζει ο ίδιος ο Αγγέλου, για να λέει αργότερα ότι τον πολεμούσαν από την αρχή! Αν είναι να είμαστε συνωμοσιολογοι καλύτερα να το τερματίσουμε!

Sam Vincent

Αφού καλύτερα να το τερματίσουμε τα βγάζει ο Δράκος που δεν συγχώρεσε ποτέ τον Βαγγέλου που τον αντικατέστησε ούτε και τον Γουίλ που αντικατέστησε τα μωρουλίνια . Επίσης τα βγάζουν όσοι είναι Αντιαρβανιτικοί αφού ο Λευτέρης τον είχε φέρει την πρώτη φορά στην ομάδα και μετά ο Βαγγέλου μας πούλησε . Αφού λοιπόν ο Λευτερης εχθρός και ο Βαγγέλου φίλος του Λευτερη άρα και ο Βαγγέλου εχθρός.

Εγώ,ο καπετάν Κανένας ???

Εσύ τελικά μπορείς να γίνεις πολύ βολική απάντηση για όλα τα κακά της μοίρας μας .

Συ ειπας!

Κάτι τέτοια,έχουν γούστο…
Λοιπόν ,μεταξύ σοβαρού και αστείου….
Όταν είχαμε τον (τελευταίο)μεγιστάνα, στις καλές(και καλά) του εποχές,ασχολιόταν κανείς;Όχι.Το πολύ που συνέβαινε,ήταν οι τεχνικές στον Πρίφτη.. Γιατί οταν κυκλοφορεί το χρήμα,άσχετα τι διαδρομές κάνει, αρκεί να κυκλοφορεί, όλοι είναι ευχαριστημένοι.Με μόνη προϋπόθεση να εχουν φτιαξει οι ίδιοι τα οδικά δίκτυα.
Με άλλα λόγια,οταν θες να αγιασεις,δεν θα σ’αφήσουν.
“Μα θέλω ν αλλάξω ζωή” μόλις που ακούστηκε η φωνή του,έτσι που του είχαν σπάσει το σαγόνι. “Μετάνιωσα για τις αμαρτίες μου,αφήστε με να πληρώσω για αυτές!”
“Όχι.Οχι,ετσι….Δεν μας συμφέρει έτσι….” είπε ο γέρος κι έφτυσε την άκρη από το πούρο του.
Όταν θες να ξεκοψεις λοιπόν από την “οργάνωση” έχεις υπογράψει την καταδίκη σου.Καθε μαφιόζικη ταινία η σειρά το επιβεβαιώνει αυτό και κάθε φιλαράκι μας που για να κόψει την πρέζα ,άλλαξε με την οικογένειά του 10 πόλεις και 20 χωριά.
Καθηστε σήμερα και δείτε το Πανθεσσαλονικειος-Παναθηναικος.Μονο ανθοδέσμες δεν θα ανταλλάξουν,γιατί νταξ’ είπαμε,μη το παραχεσουμε.Ο τουπες θα έχει ετοιμάσει μια γιορτή της καλαθοσφαίρισης,θα το δείτε.Και αν τυχόν απ’το γεύμα που παρέθεσε στους αντιπάλους χτες,προκύψουν σε αυτούς τίποτα στομαχικές διαταραχές-ακόμα κ στον αντίστοιχο Νικητακη των πρασίνων(πράσινων από γαστρεντερίτιδα ??)σεφ και σερβιτόροι θα υποστούν τις συνέπειες,ενώ ο αγώνας θα αναβληθεί για τις 29 Φεβρουαρίου του επομενου δισεκτου έτους.
Να μην θεωρηθεί παρακαλώ,πως αποκλείω την συμμετοχή και παλαιοκομματικων δικων μας.Συνειδητη ή ασυνείδητη,αν και κλίνω προς το συνειδητή.
Απάντησα;

Σουμάδα μόνο,εσύ χάνεις.
Αφού δεν καταλαβαίνεις,άντε να στο πω αλλιώς…
Θεωρω πως χτυπώντας τον Αγγέλου χτυπάς και τον Γουιελμο.Ο οποίος χαλάει την πιάτσα ξεκινώντας όχι μια επανάσταση,προς Θεού!αλλά την εξυγίανση μιας ομάδας που σημαίνει πολλά για το καθεστώς του (χτες ,νυν και αεί)ελληνικού μπάσκετ.Και δεν τη θέλουν την εξυγίανση αυτή,γιατι απλά κόβεται το μπαγιοκο.

Δες τι γίνεται στο ΒΑ . Οι ίδιοι που παρείχαν ασπίδα γύρω από τον Νικο ,βρίζουν σήμερα τον Γουιλ. Δεν θέλουμε αλήθεια φίλε μου .Παραμύθα θέλουμε . Ο2 ,Σιλικον Βαλλευ , Ευρωλίγκα ,Βεζένκοφ και Οκάρο . Αν έρθει αύριο το Θειος Σαμ και μας τα υποσχεθεί τότε θα τον λατρέψουμε .Όποιος λεει την αλήθεια ,επειδή αυτή είναι πικρή ,τον πετροβολάμε Δεν φταίμε όμως εμείς οι Αρειανοί ..Μήπως αυτό δεν συμβαίνει παντού στην Ελλάδα ? Ποιοι κυριαρχούν χρόνια στην κοινωνία μας ? Αυτοι που λένε την αλήθεια πάνε άπατοι .Αυτοί που πουλούν παραμύθια είναι στην κορυφή. Ολα τα παραπάνω οσμίζονται οι γάτοι δημοσιογράφοι μας και μας δίνουν αυτό που θέλουμε να καταπιούμε .Είτε υπάρχει αφορμή ,είτε όχι .Αφού υπάρχουν φωνές που θέλουν να φάμε τον Βαγγέλου ,αυτό θα μας πουλήσουν .

Jose

Το ότι κάποιος παρουσιάζει ένα μίζερο και δυσοίωνο μέλλον δε σημαίνει ότι λέει την αλήθεια. Επίσης εάν αυτό που παρουσιάζει, όσο ρεαλιστικό και αν ακούγεται, είναι καταδικασμενο να αποτυχει δεν νομίζω ότι μας κάνει σοφοτερους να το στηρίξουμε.

spire

Το να ειναι απλα clickbait αρθρα το αποκλειουμε? Ειμαστε γενικα , οπως οι περισσοτερες στην Ελλαδα, μια ομαδα με φιλαθλους χωρις υπομονη. Το κακο σερι μας και τα σχολια σε αρθρα και φορουμ λογικα αναφερουν συνεχεια για αντικατασταση προπονητη, και οχι παιχτων λογω μπαν. Αρα βγαζεις μετα απο καθε 2 ηττες ενα τετοιο αρθρακι και ευελπιστεις να πεσεις μεσα καποια στιγμη για να λες εγω τα πα. Το να μπει καποιος απο τους δημοσιογραφους της πλακαα να κανει αναλυση ευκολων vs δυσκολων προγραμματων οπως πχ εχει ενα για ευρωλιγκα στο guru το θεωρω πιο απιθανο απτο να δω τον Μαγκι να ευστοχει σε τριποντο απτο κεντρο μετα απο οργανωμενη επιθεση απο ταιμ αουτ.

kaptsik

Η πιθανότητα να προέρχονται από τους μάνατζερ των μπανιστων που έχουν χάσει την υπομονή τους σας φαίνεται λογική;

Ody

Χωρίς να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα θα πω το εξής: ο Αγγέλου είναι ένας συγκρουσιακός χαρακτήρας. Ένα αγύριστο κεφάλι που για κάθε φίλο που θα κερδίσει θα δημιουργήσει ταυτόχρονα και δέκα εχθρούς. Η λίστα αυτών που δεν τον χωνεύουν είναι μεγάλη και μεγαλώνει κάθε μέρα. Ο μικρόκοσμος του ελληνικού μπάσκετ είναι γεμάτος συγκοινωνονούντα δοχεία με αλληλοεξαρτήσεις, κουμπαριές και δημόσιες σχέσεις. Το να ψάχνουμε να βρούμε ποιος του σκάβει το λάκκο είναι για μένα μάταιο. Το κρίσιμο σημείο είναι να δούμε αν θα υποκύψει στις πιέσεις ο Γουίλι. Οι δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τον Αγγέλου είναι τέτοιες που η ενδεχόμενη απόλυση θα αποτελέσει βαριά προσωπική του ήττα.

Ody

Αυτό πιστεύω εγώ Night.

BadLuckLuke

Απάντηση: Φουντωτός Φουλαρης!!!