Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με τον προπονητή για να παραμείνει, όπως και με κάποιους παίκτες. Με τον Γιάννη Καστρίτη μιλάμε για ένα συμβόλαιο πέρα του ενός έτους, ο μάνατζερ του ήταν στην Αμερική, θα μιλήσουμε και μαζί του, σημαντικό για τον κύριο Καστρίτη είναι και η Ευρώπη, είμαστε πάρα πολύ κοντά, δε βρίσκω τον λόγο για να μη συνεχίσουμε μαζί

Πηγή: «Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Καστρίτη, δε μιλάμε για μονοετές συμβόλαιο» | Yellow Radio

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hunter

Προσοχή μόνο, γιατί μετά την πατάτα που θα φάει ο Μπαρτζώκας στην Ευρωλίγκα, μην αρχίσουν και γλείφονται οι ολυμπιακοί…

Jim Patras

Μου φαίνεται ανέφικτο να πάρει 3 σερί αγώνες η Fenerbahce.Θεωρώ ότι θα χάσει ένα από τα 2 και μάλιστα πιο πιθανό εκείνο της Τετάρτης.

vaggelaris

Παντως τωρα στα πραγματικα σοβαρα θ φανει ο ολυμπιακος. Καλο το τρενο στην κανονικη περιοδο αλλα παντα τα πλει οφ εχουν την ουσια της χρονιας….

Hunter

Tι ήθελες και μιλούσες βρε γκαντέμη… Κέρδισε την Τετάρτη με τρίποντο μετά από βήματα, με ένα πόντο, και σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τον Πειραιά να εκπροσωπείται σε άλλο ένα final-4 και να χρειαστεί να κάνουμε πάλι βουντού για να μη το πάρει. Για μένα αποτελεί την πιο αντιπαθέστατη ομάδα όλων των εποχών (από το 1993 και μετά ακόμα πιο πολύ)

Jim Patras

Εντάξει,”έκλεψα εκκλησία”.
Διαχρονικά είμαι με τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων.Οπότε έχω ενδιαφέρον,ακόμη &άγχος για την μη κατάκτηση της euroleague από τον ολυμπ. Ωστόσο θεωρούσα ότι εύκολα ή δύσκολα θα απέκλειε τη Fenerbahce & εκτιμώ πως θα είναι σίγουρα στον μεγάλο τελικό,είτε βρει την Μοnaco,είτε την Macc.T.Av. Mόνο εάν προκριθεί απόψε η Partizan θα του στερήσει το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό.

Ian 73

Δεν ξεχνώ εκείνα τα ματς σφαγές το 93.Πολύ βρώμικη ομάδα.