Ο Βασίλης Σίμτσακ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμμετείχε στη σημερινή (23/5) προπόνηση του Άρη ενόψει του τρίτου αγώνα της σειράς των μικρών τελικών με την ΑΕΚ.

Πηγή: Εκτός με ίωση ο Σίμτσακ | Sport24.gr

 

Η αποθεραπεία του Αμερικανού προχωράει πολύ καλά. Ο Πρίφτης την περασμένη εβδομάδα είχε πει ότι υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον δούμε ξανά φέτος. Πλέον όμως το φινάλε της σεζόν μοιάζει οριστικό και αμετάκλητο για τον Χάγκινς, ο οποίος δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί ξανά έστω και αν η σειρά με την ΑΕΚ πάει σε πέμπτο ματς. Δεν είναι μόνο το ρίσκο, αλλά και το γεγονός ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό από την στιγμή που είναι εδώ και ένα μήνα στα «πιτς».

Πηγή: Εμαθε να ζει χωρίς αυτόν… | AllAboutAris.com

 

Έχουμε αγώνα την Τετάρτη και ο Σίμτσακ έχει ίωση. Άραγε θα προλάβει να είναι έτοιμος; Τελευταία πάντως φαίνεται να παίζει κάτω από τα στάνταρ του και αυτό νομίζω ότι οφείλεται στην κούραση λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών και στα πολλά λεπτά συμμετοχής. Αν έρθει στο καπάκι και μια ίωση…

Επίσης, για όσους ήλπιζαν σε επάνοδο του Χάγκινς έστω και την τελευταία στιγμή… δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο.

Τέλος να επισημάνω ότι αν ο αθλητικός δικαστής βγάλει απόφαση μετά την Τετάρτη, είναι πολύ πιθανό να στερηθούμε των υπηρεσιών του ΜακΝίλ στον τέταρτο αγώνα (αν όλα πάνε καλά και έχουμε τέταρτο αγώνα). Στο Παλέ, με ή χωρίς ΜακΝίλ πιστεύω ότι θα νικήσουμε. Στο ΟΑΚΑ όμως, η απουσία του θα φανεί. Εκτός κι αν με βγάλει ψεύτη ο Ζάρας… Το συμπέρασμα θα έλεγα πως είναι: Αν είναι να φάμε ποινή από τον αθλητικό δικαστή, ας είναι τώρα! Όχι μετά την Τετάρτη.

 

1 Comment
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Εγώ θα έλεγα ότι το μικρό ροτεισον κ το μικρό ροστερ εχει τα καλά του αλλα εχει κ τα κακά του οταν έρχονται μαζεμένοι κρισημοι αγώνες. Η ομάδα του χρόνου πρέπει να έχει 12 ενεργούς παίκτες κ όχι δεκα όπως φέτος. Και δεν εννοώ να κάνουμε μόνο μεταγραφές αλλα να δώσουμε ενεργό ρόλο στους μικρούς ώστε να μπορούμε να τους εμπιστευτούμε οταν έχουμε τραυματισμούς. 2 χρονιές ειναι αρκετές για να μάθουμε απο τον αποδεκατισμό που συμβαίνει στην ομάδα στην τελευταία φάση των πλευ οφ