Η διορία για τη συγκεκριμένη αίτηση λήγει στις 5 Ιουνίου, με τον Άρη να ολοκληρώνει και αυτή τη διαδικασία, θέλοντας να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που αποφασίσει και αποφασιστεί κυρίως από μία από τις δύο διοργανώτριες αρχές να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η πρόθεση συμμετοχής δεν σημαίνει απαραίτητα και δεδομένη συμμετοχή, μιας και οι διοργανωτές θα πάρουν την τελική απόφαση για το αν τελικά θα δεχθούν τον Άρη ή όχι. Και φυσικά η πρόθεση δεν σημαίνει ότι είναι κάτι το οριστικό, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να είναι όσο το δυνατόν εξασφαλισμένοι σε μια τέτοια περίπτωση.

Πηγή: Έστειλε πρόθεση συμμετοχής και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Άρης – PRESSARIS

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Καλά καναμε. Στο σενάριο που μαζεύονται οι περιβόητοι 18, βάζουν κάποια λεφτά και συγκεντρώνεται ένα ποσο που κανει την χρονια οικονομικά ασφαλή, η Ευρώπη θα αποτελέσει δέλεαρ για κάποιους ξένους. Αν από την άλλη δεν γίνουν τα παραπάνω θα δηλώσουμε αδυναμία και δεν τρέχει καστανο.

ChrisSiak

Α είναι στάνταρ αυτό; Δεν το ήξερα. Βγαίνουν τα κουκιά; Τι οικονομικό βεληνεκές έχει ο Ρουσιαμανης; Να βαλει κανα 300αρι κ τα υπόλοιπα χορηγίες; Αν θυμάμαι καλά στα Τρίκαλα ήταν μέχρι εκεί. Όποτε οι υπόλοιποι 17 είναι απλά τα φυσικά πρόσωπα;

ChrisSiak

Η αλήθεια είναι αυτή. Εννοώ η δικαιολογία των επιφανών αρειανων ήταν ότι δεν υπήρχε άτομο εμπιστοσύνης επικεφαλής για να υπάρξει συσπειρωση και να βάλουν πολλοί από ένα ποσο ώστε να μαζευτεί κάτι κ να προχωρήσει η ομάδα με μια σχετική ασφάλεια.

Τώρα αυτή η δικαιολογία δεν θα υπάρχει.

O_Betatzis

Θυμάμαι μια λαϊκή ρήση που λέει “βρακί δεν είχαμε π#*^%@ ως το γόνατο θέλαμε”. Και καλά κάναμε βέβαια!