“Έσβησε” ακόμη ένα ban, απομένει του Τζένκινς

Σήμερα η FIBA ανέβασε στο επίσημο σάιτ της, την κατάσταση των ban του Άρη, από την οποία αφαιρέθηκε ακόμη ένα, αυτό του Σανικίτζε, το οποίο άλλωστε ήταν τυπική υπόθεση, μια και είχε καθυστερήσει για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους.

Πλέον απομένει μόνο ένα ban (φωτογραφία), το οποίο αποτελεί την υπόθεση του Τζένκινς. Ο Άρης θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να υπογραφεί διακανονισμός τριετίας με κούρεμα του χρέους, διαφορετικά θα επέμβει η FIBA η οποία θα επιβάλλει διακανονισμό τετραετίας χωρίς κούρεμα και θα αρθεί και τυπικά ο “γόρδιος δεσμός” δίνοντας το δικαίωμα στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να προχωρήσει στην τυπική επικύρωση των μεταγραφών που έχει ήδη τις υπογραφές, καθώς και αυτών που θα ολοκληρωθούν οκτώ μέρες πριν από το επίσημο τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Ξέρει κανείς που παίζει ο Τζένκινς να του στείλουμε ένα κουτί τρίγωνα Πανοράματος , ένα φελιζόλ καραβίδες ,που θα του τα πάει μια σημαιοστολισμένη Σαλονικιά διασταύρωσης (Μητροπόλεως Αγ Σοφίας) ?

Jim Patras

Πριν λίγο ο Γ.Δασκάλου είπε ότι o M.Jenkins ήταν πολύ συγκαταβατικός στην τελευταία συζήτηση με την Κ.Α.Ε. συνεπώς τη Δευτέρα θα κλείσει και αυτή η υπόθεση..Περιμένουμε την επικύρωση των παραπάνω σε 3 ημέρες..

Ian 73

Τώρα που απέσυρε το μπαν του ο Σανικιδης,τον έχω ικανό τον δαιμόνιο Γουιλ να τον διώξει 😊