Η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα θα λέγεται «ΑΡΗΣ είσαι» με εκδότη τον Ηλία Πόππη, γνωστό Αρειανό και διαχρονικό παράγοντα του συλλόγου.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του ρεπορτάζ του Άρη θα γράφουν σε αυτήν. Δασκάλου, Τσαλτίδης, Σαρόπουλος, Δεληγιαννίδης, Χρ. Γκάλης, Οσσανλής, Σελαλμαζίδης, Σαββίδης, Ν.Παπαδόπουλος, Σαββόπουλος, και πολλοί ακόμα θα συμμετέχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο με πλούσια ύλη 48 σελίδων και πολλά δώρα για τους αναγνώστες.

Πηγή: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Έρχεται η ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ! Νέα εφημερίδα για τον Άρη

Εβδομαδιαία , άρα δε θα έχουν σάιτ , δε θα προσφέρουν ειδήσεις , ελπίζω τουλάχιστον να προσφέρουν κάτι στο ρεπορτάζ της ομάδας. Κι όταν λέω ρεπορτάζ ,εννοώ δημοσιογραφική έρευνα , τεκμηριωμένα πράγματα και κάτι καινούριο , που δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ή που δεν ξέρουμε πολλά για αυτό.

Αλλιώς , 48 σελίδες , με μπουρδολογίες , παπαρολογίες , ευχολόγια , αφορισμούς και μετά Χριστόν προφητείες , ευχαριστώ , αλλά δε θα πάρω και το όλο εγχείρημα θα βουλιάξει…

Επειδή συμπαθώ τον Πόππη , βοήθησε την ομάδα στα πολύ πολύ δύσκολα , και πραγματικά πιστεύω πως υπάρχει κενό στην ενημέρωση του Άρη , ελπίζω να πετύχει.

Αλλά αν η εφημερίδα είναι ότι είναι ο Πρωταθλητής , η Πράσινη , η Ώρα για Σπορ κ.α. , τότε είναι απλά μια τρύπα στο νερό…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arisaloskanis

πιο πολλές και πιο αξιόπιστες πληροφορίες και ειδήσεις μπορεί να σου δώσει ο κάθε τυχαίος σχολιαστής του μπασκετμπολάρις παρά αυτοί όλοι μαζί.

skoraris

Knight copy paste το σχόλιο σου. Με εκφράζει απόλυτα σε όλα. Θα πρόσθετα μόνο ότι ο Άρης και η πόλη χρειάζεται μια σοβαρή εφημερίδα που να παίζει ας πούμε 52-48 Αρη max. Ως εκεί και έπειτα μόνο σοβαρή ενημέρωση και καταρτισμενους αρθρογράφους

Vamos_G1

Droopy ρε θηρίο??? Που τον θυμήθηκες??? Χαχαχαχαχα!

GeorgeG

Πολύ δύσκολη προσπάθεια στην εποχή της ταχύτητας και της αμεσότητας του διαδικτύου.

aka Θεούλης

Οι μεγαλύτεροι ρεπόρτερ του ΑΡΗ ! Θα πάρουν φωτιά οι πένες σε λέω, τρέμε συμπολίτη! Αυτό χρειαζόταν η ομαδάρα μας, επιτέλους θα ξελασπώσει ο βούρκος.
Άρης είσαι..