Επικρατεί η πεποίθηση ότι ο Έρικ Μπάκνερ δεν θα απουσιάσει διάστημα τριών μηνών, όπως αρχικά είχε σημειωθεί, αλλά καταβάλλει προσπάθεια ώστε να είναι «παρών» στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Πηγή: Δεν άλλαξε, απλά κέρδισε | gazzetta.gr

 

Λες; Επιτέλους κι ένα ευχάριστο (αν και μη διασταυρωμένο) νέο.

 

10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Ίσως για αυτό , σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Μάρμπλ , να έκανε την ομάδα διστακτική στο να πάρει κάποιον για 3 μήνες.

Arisaloskanis

θα πόνταρα όλα τα λεφτά μου οτι η διστακτικότητα προκύπτει επειδή δεν θέλουν να διαθέσουν άλλα χρήματα φέτος παρά στη ταχεία ανάρρωση του μπάκνερ και αν κέρδιζα θα τα διέθετα προς απομάκρυνση και αντικατάσταση του αλλά επειδή δεν τα χω ας αποφασίσουν οι έχοντες.

Toby B

Μακάρι να επιστρέψει γρήγορα ο Έρικ, η ομάδα χρειάζεται ψηλά και δυνατά κορμιά στη ρακέτα.

kostasjacob

Ψηλός ναι δυνατος;;;

Toby B

Αν τον συγκρίνεις με αυτούς που παίζουν τώρα στο 5.

Subaris

Αρθρο μαχαιριά για τον roi..!!Κουραγιο φιλε roi!!!

stepap

Μακάρι να γυρίσει γρήγορα ο Μπακνερ και μακάρι μέχρι την επιστροφή του να τον δουλέψουν οι προπονητές ώστε να βάλει τουλάχιστον αλλη μια κίνηση στο ρεπερτόριο του γιατι μόνο με αλευ ουπ δεν μπορούμε να απειλήσουμε ουσιαστικά καλές ομάδες σε σετ παιχνίδι.
Βλέπω τον Τσαιρελη που είναι μέτριος φέτος να σουτάρει με το ενα χέρι απο τα 3 μέτρα,πάνω στην κίνηση μετα απο πασα και σκέφτομαι αν το έκανε ο Μπακνερ αυτο θα τον συμπαθούσε κ ο Ταρπλευ. Όλα τα αλλα θα του τα συγχωρούσε μιας κ τώρα τελευταία είχε δείξει σημάδια βελτίωσης.

aka Θεούλης

Μου αρεσε το σχηματακι με τσαι και ντραγκι. Ενταξει δεν παιξαμε με καποια σοβαρή ομάδα οσο το χρησιμοποιήσαμε, αλλα ημασταν βελτιωμενοι στην κυκλοφορια της μπαλας στις σωστες επιλογες και στα τριποντα.. Η αλήθεια ειναι δ μου ελειψε ο κύριος Μπακνερ, δέθηκε πολύ η ομαδα αυτό το διάςτημα.. μακάρι να μην έχουμε μπερδέματα πάλι..

stepap

Ο Τσαιρελης αφηνει χώρο στον Ντράγκι για να ποστάρει παίζοντας ο ίδιος πιο έξω κ τραβώντας κ τον παίκτη του έξω από το ζωγραφιστό. Επίσης ο Μιχάλης μπορεί να σουτάρει με καλά ποσοστά από τα 3 μέτρα, κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να το κανει πιο συχνά.
Για 10 λεπτά καλό ειναι αυτό το σχήμα αλλά δυστυχώς έχει πολλές αδυναμίες αμυντικά κυρίως.

aka Θεούλης

Εχει ναι, ισως δεν φανηκαν ξεκαθαρα εξαιτίας των αδυναμων αντιπαλων μας εως τωρα. Τουλαχιστον κερδισαμε την χημεια και καποιους παικτες με τους τραυματισμους. Και την ηρεμία του Πρίφτη . Πρέπει ν ειχε φρικαρει ο τυπος, στα τελευταια ματς η ικανοποιηση κ η ανακουφιση του κανανε μπαμ