Έπιασαν… τετραψήφιο τα διαρκείας.

Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι έσπευσαν στα γραφεία για να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και πλέον ο αριθμός είναι τετραψήφιος. Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι οι πωλήσεις να φτάσουν τα 2.000, όμως σε πρώτη φάση ζητούμενο είναι να ξεπεραστούν τα περσινά 1.300, κάτι που αναμένεται να γίνει λίαν συντόμως.

Για να δούμε , θα πιάσουμε τα περσινά τουλάχιστον;

6 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Για πρωτη φορα μετα απο χρονια, η ομαδα μπασκετ δινει οραμα στον κοσμο, οτι μπορει να γινει κατι καλο. Αν και τη δεδομενη χρονικη στιγμη δε μπορουν να υπαρξουν υπαρκτοι υψηλοι στοχοι, σαν αυτους που γαλουχηθηκε ο λαος του Αρη, με σωστες κινησεις, συνεχιση της φετινης προσπαθειας και στηριξη απο τον κοσμο, σε 2-3 χρονια το οραμα μπορει να μετεξελιχθει σε υπαρκτο στοχο (δηλ. διεκδικηση τιτλου). Εκτος των αλλων, μονο απο την ομαδα μπασκετ μπορει ο κοσμος του Αρη να ξαναδει χαρα, καθως το ποδοσφαιρο μας εχει απογοητευσει. Γι’ αυτο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ !!! Τερμα οι δικαιολογιες. Τοσα χρονια ζησουσαμε να… Περισσότερα »

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ

Το καλύτερο Marketing είναι η μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας, όχι τόσο αγωνιστικά αλλά σε επίπεδο διάθεσης,δουλειάς στη προπόνηση και οργανωμένου πλάνου. Θετική επίσης είναι η στάση όλων των συντελεστών. Πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθεί έμπρακτα αυτή η προσπάθεια, δεν πρέπει να πάει χαμένη. Κάθε επιτυχία στηρίζεται στην οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλει κανείς και λιθαράκι λιθαράκι ξεπερνά τις δυσκολίες.Πάνω σε αυτή την προσάθεια ΟΛΩΝ θα στηριχθούν οι βάσεις για τα καλύτερα. Για να θέσω διαφορετικά των αριθμητικό στόχο των 3000. Στόχος ο καθένας να πείσει έστω ένα επιπλέον άτομο απο το περιβάλλον του φέτος να έρθει όσο πιο κοντά στην ομάδα… Περισσότερα »

xaris

φθάσαν και ξεπεράσαν τα 1250 τα διαρκείας !!!! 😀

xaris

στις υπηρεσίες σας 🙂 τα φτάσαμε τα περσινά !!! μπράβο στην διοίκηση !