Λεκτικό διαπληκτισμό με τους εκπροσώπους του Άρη, είχε πριν από λίγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

H ένταση διήρκεσε αρκετά με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, να αποχωρεί από την αίθουσα όπου πραγματοποιείται παρουσία της ΕΟΚ αλλά και των δύο ομάδων η σύσκεψη για τον ορισμό της έδρας του τελικού.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε και πάλι στην αίθουσα για να συνεχιστεί η σύσκεψη, με το κλίμα να παραμένει τεταμένο…

Πηγή: Ένταση στη σύσκεψη του Κυπέλλου με Βασιλακόπουλο! – PRESSARIS

Θέλω και βιντεάκι!!!

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

ειναι και σε μια ηλικεια….

loukmosh

Αυτά είναι καλό να γίνονται..

ammonas

Σύμφωνα με Βλαχόπουλο, ο Βασιλακόπουλος ξεκίνησε την διάσκεψη αναφερόμενος στον εκνευρισμό του από τις αναρτήσεις του προέδρου μας στο facebook (πως δεν θα κατέβουμε δηλαδή, αν γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο). Ο Παπακυριάκης “κάλυψε” τον Αρβανίτη και ο Βασιλακόπουλος ανέβασε τους τόνους και ζήτησε να αποχωρήσει ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΆΡΗΣ, αλλιώς θα αποχωρούσε ο ίδιος. Έφυγε, λοιπόν, το ραμολιμέντο από την αίθουσα και, αφού αποχώρησε και ο Παπακυριάκης, επέστρεψε, έφαγε το στραπάτσο του με το έγγραφο από την ΓΓΑ που απέκλειε οριστικά και αμετάκλητα το Ηράκλειο, στούμπωσε και την στομάκλα του με το ολοκληρωμένο εναλλακτικό σχέδιο για Νεάπολη Λάρισας από την ΚΑΕ και επέστρεψε στο έρεβος των κλινικών, όπου φιλοξενείται τελευταία.
Ουσιαστικά, είπαν: “αν καίγεσαι τόσο πολύ, ρε συ αρούλη, να κάνεις τον τελικό βόρεια, πλήρωσε, γιατί η καημένη η ομοσπονδία δεν βγαίνει.”
Έτσι, όπως, το βλέπω, και τα τουρνικέ από Παλέ να μετακομίσουμε και το κλειστό σύστημα τηλεόρασης να εγκαταστήσουμε με λεφτά Λάσκαρη, θα ορίσουν τους ορκισμένους και τους κατάλληλα “καταρτισμένους” και θα πάει άκλαφτα κάθε προσπάθεια. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνει αυτή η προσπάθεια.

Vamos_G1

Ρε δεινόσαυρε, ρε δοκιμαστικέ σωλήνα, που αν δεν ήταν ο μεγάλος Άρης δεν θα σε ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σου, πότε θα μας απαλλάξεις από την ανούσια παρουσία σου ε??? Κ συ ρε Νικ, μα πόσα παιδιά με τριχωτές πλάτες έχεις σπείρει πια, που ακόμα κ σήμερα κ μόνο η σκέψη από σένα τους κάνει όλους να βγάζουν σπυριά??? Προσωπικά αν κ ήμουν υπέρ του ΟΑΚΑ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις κ για λόγους που εξήγησα σε άλλο ποστ, αν πραγματικά μπορούσα να επηρεάσω τον πρόεδρο, μετά τα σημερινά, που ανέβασα πίεση 100, όχι για Λάρισα δε θα συμφωνούσα, αλλά ούτε για Παλέ με 50-50 εισιτήρια… Όξω τα απολιθώματα από το μπάσκετ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Tarpley-3

δοκιμαστικε σωληνα ΟαχΟαχΟαχΟαχ.Τι να σου πω ρε…περιμενα να ακουσω 1000 χαρακτηρισμους αλλα εσυ βρηκες τον 1001.Εκλα(π)σα