Τέλη Γενάρη , είχα γράψει εδώ ένα άρθρο , για το γεγονός πως τα μπαν μας στη Φίμπα είχαν μειωθεί σε 6 , έχοντας πιθανολογήσει πως είχε αποπληρωθεί ο Κάμινγκς ( το μικρότερο από τα ποσά ).

Λίγο μετά , αν θυμάμαι καλά γιατί δεν μπορώ να βρω τις δηλώσεις τώρα , ο Γουλιέλμος είχε πει πως δεν έχει ζητήσει από τη Φίμπα να μειωθούν τα μπαν που είχαν πληρωθεί και θέλει να το κάνει ως συνολικό πακέτο.

Μετά από αυτή τη δήλωση , τα μπαν μας είχαν ξαναπάει στα 7 στο σάιτ της Φίμπα.

Αυτό μέχρι σήμερα , καθώς με την σημερινή ανανέωση του παραπάνω σάιτ , πλέον μας δείχνει με 8 μπαν!

Δε μου έρχεται στο μυαλό , ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός που προσέφυγε στη Φίμπα και δικαιώθηκε , απλά να υπενθυμίσω πως το ότι ανακοινώθηκε τώρα , δε σημαίνει πως έγινε πρόσφατα , μιας και για να επιβληθεί το μπαν , θα πρέπει ο παίκτης , προπονητής , ατζέντης , που δικαιώθηκε στην προσφυγή του , να το ζητήσει να επιβληθεί το μπαν , οπότε μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο δεν τα βρήκαμε στις διαπραγματεύσεις και αποφάσισε να μας πιέσει με αυτόν τον τρόπο.

Το παραπάνω , σε συνδυασμό με τις φήμες για οικονομική στενότητα του Γουλιέλμου τελευταία , δεν είναι σίγουρα καλό σημάδι.

Για να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε στη συνέχεια…

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jim Patras

Μήπως να οριστεί εκ νέου(αλλά αυτή τη φορά να διεξαχθεί)η γενική συνέλευση υπό τον Α.Σ.για θέματα της Κ.Α.Ε.?Άμεσα όμως όχι το καλοκαίρι…

Jim Patras

Θα μπει τέλος στην αδράνεια..
Ως πιθανός μοχλός εξελίξεων..
Θα παρουσιαστεί εκεί ο ιδιοκτήτης και θα λογοδοτήσει..

O_Betatzis

Θα μας βοήθησε να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Γιατι την τελευταία φορά που το αφήσαμε στο φλου δε μας πήγε καλά.

vaggelaris

Μήπως πρέπει να κινούμαστε με κάποιο τρόπο από τώρα να κλείσουμε κανέναν άλλο από αυτούς που είναι Ελλάδα τώρα? Με βάση αυτά που βλέπουμε κ ακούμε ως τώρα το μπάν δε πρόκειται να φύγει σύντομα. Οπότε αν πετύχουμε άλλη μια νίκη κ ηρεμήσουμε ας ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς. Νομίζω ότι υπάρχουν παίκτες στην Ελλάδα που έχουμε δικαίωμα να πάρουμε…

aggelos

Εγώ νομίζω πως ο Γουλιέλμος πουλούσε παπάδες από την αρχή σχετικά με τα μπαν, όταν έλεγε πως θα λυθούν μέσα στον χειμώνα. Γι’αυτό έκανε όλους τους ξένους διετή συμβόλαια να τους έχει και για του χρόνου. Τουλάχιστον του χρόνου να πάρουμε ποιοτικούς έλληνες. Όχι άλλο Χρηστίδη και Φλιώνη.

Dom

Απ’ότι φαίνεται πάντως δεν υπάρχει και πολυ καλή επικοινωνία μεταξύ Α.Σ. και ΚΑΕ. Ακόμα και για το γήπεδο κάνουν ξεχωριστές συναντήσεις με τον Βασιλειάδη.

stepap

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, τα Μπαν δεν φεύγουν οπότε ας συνηθίσουμε στην ιδέα της ανανέωσης των συμβολαίων των Μάγκι, Μπελ κτλ.
Ας κινηθούμε τουλάχιστον γρήγορα να κλείσουμε κανένα τεσσάρι καλύτερο από τον Χάρις.