Ένας στρατιώτης του ΑΡΗ ρίχνεται στη μάχη για την επιβίωση

Το σίγουρο είναι ότι στην παρούσα φάση και μετά την αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου, ο ΑΡΗΣ χρειαζόταν έναν κόουτς ο οποίος μεταξύ άλλων να εμπνεύσει και να συσπειρώσει τους παίκτες. Γιατί η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα απ’ αυτό που έχει δείξει ως τώρα. Ως ασίσταντ, ο Καμπερίδης είχε διαπρέψει στο κομμάτι των σχέσεων με τους παίκτες. Καλείται, τώρα, να το κάνει και από τη θέση του πρώτου προπονητή, η οποία έχει άλλες απαιτήσεις και άλλες παραμέτρους και πολλάκις απαιτεί διαφορετική διαχείριση των καταστάσεων. Όλα αυτά, μάλιστα, σε μία δύσκολη φάση, αφού έχει παρατηρηθεί ένταση, για πολλούς λόγους, με παίκτες όπως ο Ντραγκίτσεβιτς και ο Γκετσεβίτσιους.
Το πιο δύσκολο ταξίδι της μέχρι τώρα καριέρας του, μόλις ξεκίνησε…

Πηγή: Ένας στρατιώτης του ΑΡΗ ρίχνεται στη μάχη για την επιβίωση | AllAboutARIS.com

Ας ελπίσουμε το παρθενικό του ταξίδι σαν “καπετάνιος” , να μην έχει κατάληξη σαν του Τιτανικού…

22 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

“Ας ελπίσουμε το παρθενικό του ταξίδι σαν “καπετάνιος” , να μην έχει κατάληξη σαν του Τιτανικού…” – το πιθανότερο, δυστυχώς.
Πάντως, οφείλουμε να τον στηρίξουμε.-

MrT

Αν με κάποιον τρόπο καταφέρει η ΚΑΕ να ανταποκριθεί με τις πληρωμές και δεν υπάρξει θέμα

dragon_aris

Οχι απλά πιθανότερο, αν ήταν σημείο σε στοιχηματική θα έδινε 1,01 και θα κλείδωνε σε λίγο. Δηλαδή η πρώτη σκέψη αυτών που αναλαμβάνουν τώρα την ομάδα ήταν να δώσουν την ομάδα σε κάποιον που δεν έχει ξαναδουλέψει ποτέ σαν πρώτος προπονητής; Έχει χαθεί κάθε έννοια της λογικής πια σε αυτή την ομάδα.

dragon_aris

Κάποιον που να έχει ξανακάνει τη δουλειά του πρώτου προπονητή.Οπότε κάποιον από τους άλλους 3.

dragon_aris

Δεν έχω προτίμηση σου λέω γιατί πρέπει να διαλέξω; Ξέρω γω πες τον Σουμποτιτς λόγω εμπειρίας. Κατέθεσα την άποψη οτι όταν θες πρώτο προπονητή δεν παίρνεις κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει, ειδικά όταν είμαστε με το μισό πόδι στον υποβιβασμό. Αυτή είναι η άποψη μου και δεν έχει σχέση με το τι θα διάλεγα εγώ.

ston planiti Ari

Ο Καμπερίδης από τους 4 είναι ο μόνος που δούλευε σε πάγκο ελληνικής ομάδας και ξέρει όλα τα ροστερ και τα συν πλην των αντιπάλων σου και επίσης γνωρίζει τους μισούς παίκτες του Αρη και το περιβάλλον της ομάδας. Το επιχείρημα της εμπειρίας απολύτως λογικό που θέτεις αλλά νομίζω θα είχε νόημα σε μία short list προπονητων που δεν εχουν δουλεια και δουλευαν ως πρωτοι στο δικό μας πρωτάθλημα. Αυτούς προφανώς μπορούσαμε να προσεγγίσουμε δεν είμαστε κ πολύ δελεαστική ομάδα και από αυτούς ο Σάββας ήταν η καλύτερη επιλογή για ορισμένους από εμάς. Ελπίζω να μας δικαιώσει και να σε… Περισσότερα »

dragon_aris

Συμφωνώ μακάρι να με διαψεύσει απλά το βάρος είναι πολύ μεγάλο στις πλάτες του. Μιλάμε για τη πιο δύσκολη ίσως στιγμή στην ιστορία της ομάδας.
θετικό όντως αυτό που λες για τη γνώση κυρίως των αντιπάλων αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αρκεί.

ston planiti Ari

Να σου πω την αλήθεια γι αυτό το βάρος πράγματι είναι πολύ μεγάλο και εγώ περίμενα ακόμη και να πει όχι αλλά φαίνεται πως έχει την απαιτούμενη μαγκιά κ τρέλα για να το αναλάβει τη στιγμή αυτή. Μακάρι να είμασταν σίγουροι για κάτι. Όλοι ανησυχούμε και φοβόμαστε αλλά σκέψου πως ο Σαββας δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής γιατί πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Για να αρκεί ο Σάββας κ κάθε Σάββας ώστε να σωθούμε πρέπει να γίνουν πολλά συνδυαστικά άλλα πράγματα δυστυχώς ή ευτυχώς. Το αγωνιστικό νομίζω συνδέεται πρώτη χρονιά φέτος τόσο πολύ με το εξωαγωνιστικό γτ πέρα… Περισσότερα »

dragon_aris

Δηλαδή είναι σοβαρή λογική το “είναι έμπειρος σαν τον Σούλη άρα δεν μας κάνει;”
Μάλλον με τη δική σου λογική πήραν τον Καμπερίδη. Σου λέει ο Πιξι, Ο Δέδας και ο Σκουρτόπουλος είναι πρώτοι προπονητές. Πρώτος προπονητής ήταν και ο Σούλής οπότε ας πάρουμε τον Σάββα που δεν ήταν.
Είπα οτι πρώτος προπονητής στον Αρη πρέπει να είναι κάποιος που να είναι πρώτος προπονητής. Αυτό είχα να πω μόνο.

dragon_aris

Γενικά πιστεύω το οτι δεν έπιασε ο Σούλης,ο Δράκος,ο Αγγέλου και ο Καστρίτης δεν έχει να κάνει με την αξία τους αλλά με το περιβάλλον.Δεν γίνεται να ξεχνάνε το μπασκετ όλοι σε μας. Σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον αν δεν μπορούν κανονικοί πρώτοι προπονητές φαντάσου τι μπορεί να γίνει σε κάποιους που δεν το έχουν ξανακάνει όπως ο Σάββας.

Sam Vincent

Συμφωνώ απόλυτα . Το κίνητρο του Σάββα είναι υψηλότερο όλων και χρειάζεται κυρίως θέληση ,φιλοδοξία ,γνώση της συγκεκριμένης κατάστασης ,αντοχές και …τρέλα . Τέλος ,ξέρω τι ακριβώς πρέπει να περιμένω από Σουλη Δρακο Σκουρτόπουλο Πίξι κτλ . Χρειάζομαι κάτι περισσότερο από αυτό ,ούτως ή άλλως . Αν είναι να πέσω ,ας το κάνω με τον Σάββα ως το τέλος ,με το μαχαίρι στα δόντια .

gkanton

Γιαννάκης, Αγγέλου, Καστρίτης, Μαρκοπουλος. Κάθε μια περίπτωση πρέπει να εξετάζεται ξεχωριστά, αφού ήταν διαφορετικές και οι συνθήκες στις οποίες εργάστηκαν και διαφορετικοί οι λόγοι αποτυχίας .Πάντως στην συγκεκριμένη συγκυρία, άμα μπούμε στη λογική γιατί αυτός κι όχι ο άλλος θα χάσουμε και τη μπάλα.
Υ. και τον Πρίφτη βοηθό τον ανέβαζαν κάποιοι, βοηθό τον κατέβαζαν. Ας δούμε πού είναι και τι κατάφερε ο “βοηθός” και πού είναι οι “πρώτοι”.

Sam Vincent

Φίλε μου επέτρεψε μου να διαφωνήσω στο ότι ο Καστρίτης απέτυχε . Τέλος όσον αφορά τον Πρίφτη νομίζω πως οι πολέμιοι του ακόμα βοηθό και “πετσετά” τον θεωρούν και ισχυρίζονται πως δεν πέτυχε απολύτως τίποτα ,άσχετα αν πριν έναν μήνα έπαιζε σοβαρά για τον παο .

gkanton

Συμφωνώ ότι ο Καστρίτης δεν απέτυχε. Αλλά κι αυτόν πολλοί από μας τον έβλεπαν στραβά, γιατί δεν τους γέμιζε το μάτι.

Sam Vincent

Εννοείτε . Αυτό το μάτι μας που η αλήθεια είναι πως είδε πολλά ,δεν γεμίζει εύκολα .

Ody

Πάντως ρε παιδιά μιας και μιλάμε για επιτυχημένους και αποτυχημένους, αυτό το ριμάδι το μπάσκετ είναι το άθλημα της μιας στιγμής. Μπορεί να ξέρει κανείς πως θα είμασταν σήμερα αν σε εκείνη την καταραμένη φάση δεν χτυπούσε το χέρι του ο Μποχωρίδης; Χάσαμε τζάμπα ένα δικό μας παιχνίδι (με τις δύο χαμένες βολές λόγω του κατάγματος), χάσαμε την ευκαιρία να ξεκινήσει η χρονιά με 2/2 νίκες ψυχολογίας στα τοπικά ντέρμπι, χάσαμε και τον καλύτερο Έλληνα παίκτη μας για δύο μηνες. Ακόμα και οι ξένοι μας μπορεί να είχαν καλύτερη εικόνα αν είχαν το χρόνο να ενσωματωθούν με ηρεμία. Αλλά τι… Περισσότερα »

Dr Nimbelugen

Αυτό το που κάθε παίκτης με εξαιρετικά στατιστικά είτε σε ρημπάουντς είτε σε ασσίστς είτε σε σκοράρισμα και ποσοστά υπογράφει σε εμάς και μεταμορφώνεται σε παίκτη σειράς του εφηβικού και που κάθε προπονητής με βιογραφικό σε βατές και μη καταστάσεις , αποτυγχάνει και φεύγει με την στάμπα του λαπά και του άσχετου,δεν παλεύω να το εξηγήσω με τίποτε.Άρα μάλλον η περιρρέουσα φταίει και οι ειδικές συνθήκες γύρω από την ομάδα παρά τα όσα συμβαίνουν εντός αυτής αμιγώς….Για τον Κάμπερ τα είπαμε,αν του επιτραπεί να εργαστεί με συνθήκες οικονομικής ισορροπίας θα μπορέσει να αξιολογηθεί αντικειμενικά και δίκαια στο πέρας της σαιζόν,αν… Περισσότερα »