Από την ΚΑΕ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι συζητήθηκε μεταξύ Γουλιέλμου και Μποχωρίδη, ούτε από την πλευρά του παίκτη προκύπτει κάτι χειροπιαστό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος γκαρντ εμφανίζεται μπερδεμένος για το τι θέλει να κάνει στην καριέρα του, θέλει να σκεφτεί και ενδεχομένως στη διάρκεια της αυριανής ημέρας να αποφασίσει πώς θα πορευτεί.

Πηγή: Έγινε η συνάντηση Γουλιέλμου – Μποχωρίδη, δεν υπήρξε οριστική εξέλιξη – PRESSARIS

Στο SDNA ο Μουρελής προσθέτει:

Οι δύο άντρες συζήτησαν για ώρα, όμως τελικά δεν υπήρξε κάποιο σημείο επαφής, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

 

Πηγή: Στον… πάγο το θέμα του Μποχωρίδη | SDNA

7 Comments
παλιότερο
νεότερο καλύτερη βαθμολογία
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Ο Καββαδάς υπέγραψε. Μποχω μείνε. Κ να δώσουμε και μια φανέλα υπογεγραμμένη από τον Παπαγεωργιου στον Λωτσο. Win win είναι 🙌

Εντιτ: μόλις διαβασα το επόμενο άρθρο 😂

Jose

Σίγουρα μας περισσεύει μια βδομάδα!

καπετάν Κανένας

Αυτό.Ολα πάνε από βδομάδα.
Ολα θέλουν τον χρόνο τους.Ομως ο σύγχρονος άνθρωπος τρέχει,τρέχει…Προς τι τόση βιασύνη;Χάνει την ομορφιά της ζωής που προσπερνάει στιγμή τη στιγμή..Γιατί τρέχουμε;Για να πάμε στον ταφο μας μιαν ώρα αρχυτερα;

Jose

Μαλλον έχεις βρει τη ρίζα του προβλήματος. Θεωρω οτι στη σημερινή κοινωνία ο άνθρωπος έχει υποστεί μια έντονη διαδικασία αλλοτρίωσης η οποία τον έχει απομακρύνει από το πραγματικό νόημα της ζωής.

καπετάν Κανένας

Εμ!Τα πιστεύω αυτά που γράφω…

kaptsik

Από όσο έχω παρακολουθήσει τα ρεπορτάζ ως τώρα για το Μποχωρίδη, το pressaris (σε αντίθεση με τα άλλα μέσα) θέλει να αφήνει κάποιες πιθανότητες για παραμονή του παίκτη.