Άρης Midea – Cluj Preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Επόμενος αντίπαλος μας η Κλουζ, η 2η της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-1.

Το ενδιαφέρον αυτής της ομάδας είναι πως παίζει καλή άμυνα, 4η συνολικά στο Eurocup σε Defensive Rating και 2η στον όμιλο μας πίσω από την Gran Canaria.

Το παραπάνω, σε συνδυασμό με το γεγονός πως παίζει γρήγορα (σχεδόν 3 κατοχές παραπάνω ανά αγώνα από εμάς) με φοβίζει αρκετά.

Μέσα από τα νούμερα φαίνεται μια πολύ καλή ομάδα και σαν μονάδες ( Seeley, Eddie, Stipanovic) αλλά και σαν σύνολο, δείχνουν πως μπορούν να κάνουν παντού τη ζημιά.

Δε θα είναι ένα εύκολο απόγευμα.

ΕΜΕΙΣ

Η ψυχολογία στα ύψη, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και μαζί με αυτά ελπίζω να αρχίζει να ανεβαίνει και η επιθετική μας αποτελεσματικότητα.

Αυτή τη στιγμή είμαστε 17οι από τις 20 ομάδες στη διοργάνωση και από κάτω μας έχουμε την Σλασκ που νικήσαμε και “πνίξαμε” επιθετικά.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πραγματικά ένα καλό κρας τεστ, μιας και όπως έγραψα παραπάνω, οι Ρουμάνοι έχουν καλή επίθεση και καλή άμυνα, είναι μια καλή ομάδα που έρχεται έτοιμη να πάρει αποτέλεσμα και γενικά το παιχνίδι μοιάζει να είναι ανάμεσα σε δυο ίδιες ομάδες.

Δύσκολο παιχνίδι…

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Cluj

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης


Cluj

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τετάρτη 01/11, 20:00 / Novasports Prime

13 ΣΧΟΛΙΑ

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fantomas

Άντε ρε φίλε!
Το περίμενα πως και πως.
Απερίγραπτη χαρά που παίζουμε κάθε τρεις μέρες

Babis cool

Όντως ωραίο αυτό με τους συνεχόμενους αγώνες, δεν προλαβαίνει να στρώσει η φωνή!

vaggelaris

Πρεπει ν εμφανιστουμε σοβαροι απο την αρχη. Μπορει καποιος ν ακουει ρουμανικη ομαδα κ ν αρχιζει ν απαξιωνει το μπασκετ της συγκεκριμενης χωρας. Δεν ειναι ετσι ομως. Δε γιναμε ομαδα που ν κερδιζει τους παντες. Πρεπει ν το δειξουμε μεσα στο παρκε. Ελπιζω ν μη προσγειωθουμε αποτομα αυριο μετα τις συνεχομενες νικες. Η αληθεια ειναι οτι αν θελουμε ν εχουμε ελπιδες για κατι καλο στο eurocup αυτο ειναι απο τα must win. Συμφωνα με αυτα που λεει ο ναιτ ομως θ χρειαστει εκτος απο την καλη αμυνα κ καλυτερη εικονα στην επιθεση. Ελπιζω ν εχει αρκετο κοσμο κ παλι..

Mario Mponi

Πλέον όπως το κατάντησαν το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν έχει να κάνει με το από πού είναι η ομάδα αλλά ποιους..Αμερικανούς αντιμετωπίζεις.Ελαχιστες είναι οι εξαιρέσεις που οι ομάδες βασίζονται σε γηγενείς παίκτες.

Babis cool

2 εβδομάδες έξω ο Σλαφ

vaggelaris

Οχι ρε γαμωτο. Σημαντικη απωλεια στο κομματι αμυνα κ ενεργεια….

Χωρίς Σλαφ με την Σλασκ;;;😬

kp79

Δεν φοβάμαι την επιθετική τους ικανότητα, γιατί αντιμετωπίσαμε και άλλες αξιόλογες ομάδες με επιθετικό ταλέντο και τις πνίξαμε με την ασφυκτική πίεση και άμυνα που παίζουμε, ιδίως εντός έδρας.
Ωστόσο, με ανησυχεί η αμυντική τους ικανότητα, καθώς εμείς δυσκολευόμαστε ούτως ή άλλως να σκοράρουμε και είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε σκληρή άμυνα, με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθει η νίκη, με πρωταγωνιστές τον Σόουζα, και τον Μπανκστον. Υπομονή ως αύριο λοιπόν!

loukmosh

Jim Patras εμφανίσου.

Αύριο θα είμαι Πάτρα για δουλειά, πες που μπορούμε να δούμε το ματς.

Jim Patras

Να στείλουμε email μήπως βγάλουμε άκρη..

dorian gray

Δύσκολο βράδυ, δεν είναι γνωστή και εμπορική ομάδα, οπότε θα έχει και λιγότερο κόσμο.
Ενδιαφέρον ποιοι θα μοιραστούν το χρόνο του Σλαφτσάκη.-

i love this game

Ήρθε η ώρα του Περσίδη

Kostaris16

Άμυνα , άμυνα , άμυνα. “Αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά μην το ξεχνάς στα δύσκολα” λέει μια κινέζικη παροιμία.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com