Άρης Midea – Καρδίτσα Preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας για τους Καρδιτσιώτες ( ή Ιάπωνες;), μιας και μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες από τις πλημύρες στο γήπεδο τους, παίζουν όλα τα παιχνίδια εκτός.

Ήττα στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα και ήττα κι από τον Προμηθέα, τα δυο αποτελέσματα μέχρι τώρα.

Buchanan, White, Smith & Sibert τραβάνε το κουπί, με τον Δίπλαρο από τους Έλληνες να ξεχωρίζει.

Προφανώς και η Καρδίτσα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά όπως λέω πάντα, στο σύγχρονο μπάσκετ, με τους 6 ξένους, δε θέλει και πολύ να την πάθεις τη ζημιά.

ΕΜΕΙΣ

Ευκαιρία να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί και σίγουρα ένας σοβαρός Άρης, δε θα έχει κάποιο πρόβλημα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Μπορεί να παίξαμε ένα έντονο παιχνίδι την Τετάρτη, αλλά ήταν εντός έδρας και χωρίς ταξίδι και με το παιχνίδι να είναι Κυριακή, σίγουρα η κούραση δεν μπορεί να εμφανιστεί σαν δικαιολογία.

Από την άλλη βέβαια, Άρης είσαι! Δε θέλει και πολύ να πάθουμε τη ζημιά και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να μη δώσουμε την ευκαιρία στην Καρδίτσα να πιστέψει πως μπορεί.

Λογικά ο Μποχωρίδης δε θα παίξει, αλλά θα έχουμε το ντεμπούτο του Μπάξτον, οπότε θα έχουμε και ένα έξτρα κίνητρο να πάμε στο γήπεδο την Κυριακή, να δούμε και λίγο θέαμα (για εσάς το λέω που θα δείτε και την μπάλα και θα πονέσουν τα μάτια σας).

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Καρδίτσα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης


Καρδίτσα

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

1-0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 22/10, 20:15/ ΕΡΤ 3

19 ΣΧΟΛΙΑ

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
starstar2301

Night, Κυριακή είναι 22 Οκτωβρίου

kaptsik

Τη μια αυτό, την άλλη οι Λιθουανοί από την Άγκυρα, στο fantasy μου κάνει παρέα στην τελευταία θέση… Μάλλον ερωτευμένο τον κόβω! 🙂

aka Θεούλης

οχι , ερωτευμενος.

Jiorgy

…με τον Άρη μας καλέ!

GeorgeG

Θα είμαστε εκεί, να δούμε το νέο πεντάρι μας.

stepap

Το πρόγραμμα αγώνων είναι πολύ βολικό μέχρι το τέλος του μήνα. Έχει μόνο μια μετακίνηση στην Ρόδο. Μας βολέψε πολύ που η Καρδίτσα θα παίξει στην Θεσσαλονίκη για να μην εχουμε πολλά ταξίδια..
Περιμένω σερί νικών κ επιτέλους ένα διπλό με κολοσσό η ΠΑΟΚ.

Jim Patras

Το δικό ματς με την Καρδίτσα ήταν εντός έδρας στον σ’ γύρο και με την κλήρωση άρα δεν έγινε αλλαγή έδρας όπως π.χ.με Προμ.Πατ., Μαρούσι.

stepap

Ευχαριστώ για την διόρθωση

Jim Patras

Παρακαλώ.Ετσι & αλλιώς είναι κυρίως τυπικό θέμα.

Sam Vincent

Βολική η Ρόδος? Ο εφταχρονος γιος μου νομίζει ότι ο Κολοσσός είναι οι GSW με Γιαννη και Jordan στην σύνθεση τους.

vaggelaris

Με τη ψυχολογια ανεβασμενη λογω τουρκ κ με καινουριο ψηλο μπορουμε ν συνεχισουμε το σερι. Οπως λεει κ ο ναιτ ομως αν δεν ειμαστε σοβαροι μπορεις ν παθεις ζημια. Ειναι ευκαιρια κ για καποιους παικτες ν μπουν ακομη περισσοτερο στο κλιμα της ομαδας( καρ κ γκαλινατ) . Ματς που μπορει ν βοηθησει ακομη περισσοτερο στη χημεια της ομαδας. Ελπιζω κ περιμενω ν δω αρκετο κοσμο στο παλε αλλα κ καποια καινουρια πραγματα απο την ομαδα. Μακαρι ν μην εχουμε τιποτα τραβηγματα με την γνωστη “κομπλεξικη”. Ν εχουμε το νου μας….

aka Θεούλης

Προσκαλώ όλο το κόσμο να ερθει στο γήπεδο παρακαλώ!
Η ομάδα δίνει το 120% και το μπάσκετ που βλέπουμε ειναι περισσότερο απολαυστικό και λιγότερο κουραστικό.
Νορμάλ εισητήριο , όμορφη μέρα και σωστή ώρα για να σβήσει μια δύσκολη εβδομάδα με ένα ολόφρεσκο χοτ ντογκ και τις παλάμες μας κοκκινισμένες (όχι από την κέτσαπ)!!

Η κέτσαπ;ΤΟ κέτσαπ δεν είναι ;

“Το κέτσαπ ” αλλά και ” η σάλτσα κέτσαπ ” . Καπτεν – Θεούλης , Χ ημίχρονο, Χ τελικό.

Jiorgy

Μου αρέσει που σε αυτό το Άρης Midea – Καρδίτσα Preview έπαιξαν σχόλια, κυρίως, πολιτικής ορθότητας! Πάμε σβηστοί…! 🙂

Sam Vincent

Ειδικότητα μας 😅.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com