[AdSense-A]

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Η Λέφσκι Λουκόιλ της Σόφιας , είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης , σύμφωνα με το power ranking της , η πρώτη του ομίλου και φυσικά αήττητη . Αδιάφορο και για αυτούς το παιχνίδι , αλλά και για εμάς , ελπίζω να μην παίξουν οι Μπελ , Μποχωρίδης και Σλαφτσάκης που είναι τραυματίες και φυσικά να δούμε λίγο παραπάνω τους μικρούς.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ

  1. Τον Χάρις. Θα ήθελα να δω μια ακόμα καλή εμφάνιση ή αν θέλετε μια εύστοχη εμφάνιση. Το να βρει την ευστοχία του , θα είναι τόσο καλό για την ομάδα και σε αυτά τα θέματα παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχολογία.
  2. Τον Μαγκί.  Μετά τα πρώτα παιχνίδια , ο Μαγκί έχει εξαφανιστεί. Φυσικά σε αυτό φταίει το ότι οι ομάδες μας έχουν διαβάσει και παίζουν μέσα στη ρακέτα άμυνα , δίνοντας μας τα σουτ , οπότε κι ο Μαγκί δεν έχει καθόλου ελεύθερο χώρο. Από την άλλη , πόσα καρφώματα μπορείς να χάσεις ρε Μαγκί;
  3. Τον Βουλγαρόπουλο . Γιατί όχι; Ας παίξει , ας φάει το ξύλο από τους Βούλγαρους , να αρχίσει σιγά σιγά να καταλαβαίνει τι θα πει κανονικό μπάσκετ . Δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι.

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Lukoil

SHOTCHART

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τετάρτη 21/11 , 19:00 ,  Live Streaming

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

comment image Μεγάλο πουλέν η Βουλγάρα Ιβετ Λάλοβα που στους Πλυμπιακούς του Λονδίνου νομίζω πως ψηφίστηκε η ομορφότερη αθλήτρια .Ακόμα μεγαλύτερο πουλεν ο Χρηστάκης ο Wamba Bouassou Joachim Mossai Fidele που πολύ θα ήθελα να τον έβλεπα στον αυριανό αγώνα . Αγώνας τόσο αφόρητα αδιάφορος ως προς το αποτέλεσμα του που θα ήταν χρυσή ευκαιρία να δούμε τον Βουλγαρόπουλο ,όπως λεει και ο night . Είναι τέτοια τα προσόντα του που όποτε τον βλέπω μπαίνω στον πειρασμό να σκευτώ πως αν τα είχα στα νιάτα μου (ή ακόμα και τώρα) θα είχα 46 π ,21 ριμπ. και 9 τάπες ανα αγώνα !!! (Μην μου πείτε πως κι εσείς δεν μπαίνετε στον ίδιο πειρασμό ). Τέλος αν σε αυτήν την ζωή ήταν δυνατόν να …συμπτυχθούν δυο μπασκετμπολίστες σε έναν ο Βασιλάκης ο Μακγκι θα ήταν ένας ολοκληρωμένος σέντερ με κορμί- βράχο και συμπαθητικές κινήσεις κοντά στο καλάθι που θα έπαιρνε την θέση ενός απολύτως άτεχνου και ενός πολύ αδύναμου (ακόμη?) σέντερ .

experience

Εφόσον καταφέραμε να αποκλειστούμε από τόσο νωρίς από το europe cup πλέο παίζουμε για να βγάλουμε την υποχρέωση. Φιλικό ματς μόνο για να πάρουν εμπειρίες κάποιοι παίκτες

BadLuckLuke

Συμφωνώ με Night, γιατί δεν βλέπουμε (επιτέλους) Βουλγαροπουλο???

dragon_aris

Περι Μαγκι όντως στην αρχή μπήκε πολύ δυνατά και με διέψευσε που το καλοκαίρι τον είχα πει μεγάλο αμπαλο. Τώρα τι έπαθε και έπεσε; Στην αρχή έδειξε ότι θα προσέφερε πολλά ειδικά άμυνα ριμπάουντ.
Όταν σηκώνεται είναι σαν να πατάει σε γλιστερό πάγο ο άτιμος. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Γιατί σηκώνεται έτσι από το έδαφος;έχει κάποιος καμιά πιθανή εξήγηση;