Μετά τη συνάντηση που έλαβε χώρα στη Γενεύη ανάμεσα σε ανθρώπους του Άρη και τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, όλοι περιμένουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών εντός της βδομάδας.

Αυτή τη στιγμή, με τα δεδομένα που υπάρχουν στο τραπέζι, το πιο πιθανό σενάριο είναι να δώσει άδεια η Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε να εκδοθούν τα δελτία των παικτών με τους οποίους έχει συμφωνήσει ο Άρης (και προέρχονται όλοι από το ελληνικό πρωτάθλημα) από την ΕΟΚ και παράλληλα να μπει η διοίκηση σε διαδικασία διακανονισμού των οφειλών με τους πιστωτές, δίχως να γίνει άρση του απαγορευτικού αν εμπράκτως δεν δείξει η ΚΑΕ ότι είναι συνεπής.

Αυτό το σενάριο καταρχήν δίνει το δικαίωμα στον Άρη να “ζήσει” αγωνιστικά, άρα και οικονομικά, διότι μόνο όταν μια ομάδα λειτουργεί, μπορεί να παράγει έσοδα, άρα να έχει τη δυνατότητα να πληρώνει.

Με την έκδοση δελτίων ο Άρης θα… υπάρχει αγωνιστικά και παράλληλα η διοίκησή του θα επιφορτιστεί με την υποχρέωση να αρχίσει να αποπληρώνει τις οφειλές προς τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στη FIBA, έχοντας πρώτα προχωρήσει σε διακανονισμούς.

Μένει να φανεί αν αυτό το σενάριο αποκτήσει πραγματική διάσταση και αυτό θα συμβεί εκτός απροόπτου εντός της βδομάδας.

Πηγή: Άρης – FIBA: Το πιο πιθανό σενάριο για την έκδοση δελτίων – PRESSARIS

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης των μεταγραφών αλλά και του μπαν ,βρίσκω την διοίκηση και τους φιλάθλους μας σε κατάσταση παροιμιώδους ψυχραιμίας σε βαθμό μεταξύ νιρβάνας και αφασίας. Για καλό μου κάνει μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

vaggelaris

Αντε να δουμε. Μεχρι να εχουμε βεβαια επισημες ανακοινωσεις ας μη λεμε πολλα.