[AdSense-A]

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Με την επιστροφή μας από την Ρόδο , θα έχουμε μια σειρά από παιχνίδια , περίπου 35 μέρες , που θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη , μιας που παίζουμε 4 παιχνίδια εντός και ένα εκτός με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτό το διάστημα θα ήθελα να δω βελτίωση και σταθερότητα και πιστεύω πως θα είναι μια καλή ευκαιρία να εκτιμήσουμε το για που είναι αυτή η ομάδα.

Τα  αυριανό παιχνίδι , είναι αδιάφορο και για τις δυο ομάδες , αφού έχουν αποκλειστεί. Τώρα , για την ιστορία μας και την υστεροφημία μας θα ήθελα να νικήσουμε ώστε να μη βγούμε τελευταίοι , αλλά οκ , δε με νοιάζει και πολύ να πω την αλήθεια.

 

 

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ

  1. Τους παγκίτες.  Θέλουμε δε θέλουμε , τα δυο παιχνίδια της Ευρώπης είναι παιχνίδια προετοιμασίας. Καταλαβαίνω πως ο Αγγέλου μπορεί να θέλει να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει Περιστερίου , αλλά πιστεύω πως μπορεί να βρει χρόνο απέναντι στους Ουκρανούς για τους παίκτες που δεν είχαν πολύ συμμετοχή ή για κάποιους που δεν παίζουν καλά. Ποιος , ξέρει , μπορεί κάτι να κερδίσουμε.
  2.  Τους μικρούς.  Βλέπε παραπάνω , με την υποσημείωση , πως θα ήθελα περισσότερο να δω κάποια από αυτά τα παιδιά , από τον …Βεργίνη πχ.

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Dnipro

SHOTCHART

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τετάρτη 14/11 , 19:00 ,  Live Streaming

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Είναι πολύ καλό το γεγονός πως για τον επόμενο μήνα είμαστε Θεσσαλονίκη, που σημαίνει επιπλέον χρόνος για προπόνηση.
Έχοντας τελειώσει με το θέμα Ευρώπη, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα 2 παιχνίδια για να πατήσουμε καλύτερα στο γήπεδο, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας και να κερδίσουμε παίκτες.
Δεν εννοώ τόσο να προσθέσουμε παίκτες στο rotation της ομάδας, όσο να ανέβουν επίπεδο ή να σταθεροποιηθούν οι παίκτες που ήδη παίρνουν χρόνο στο παιχνίδι.
Η επόμενη τετράδα αγώνων της Α1 είναι πολύ δύσκολη. Περιστέρι (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Προμηθέας (εκτός).
Και οι 4 ομάδες δείχνουν καλύτερες από εμάς, οπότε όποια νίκη πάρουμε είναι σημαντική.
Το 1-3 δε θα είναι καταστροφή, το 0-4 θα μας βάλει πάλι με την πλάτη στον τοίχο.
Με γεμάτο γήπεδο και το φαντασματάκι παρέα, πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε αυτή την τετράδα με 2-2.

Sam Vincent

Με 1-3 στήνω γλέντι Νικόλα.

Sam Vincent

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpRGnYhiZPEAiNdAkkFfbVSmDj3MH6ztXfN0VjMW4QwB5xnncK
Που να ήξερε η νικήτρια της Eurovision Ρουσλάνα ,γέννημα θρέμμα του Δνείπερου ποταμού πως μερικά χρόνια μετά θα μπορούμε να δούμε την αγαπημένη της ομάδα στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ !!! Είναι σχεδόν το ίδιο συγκλονισμένη με μένα που είδα χτες τον Παμείνο με μισή προπόνηση να κάνει ηγετική εμφάνιση απέναντι στον Νικ ,και που διάβασα σήμερα πως ο Τσαι και ο Αθηναίος , σουτάρουν φέτος και οι δυο με 60% στα τρίποντα ενώ πέρσι κατεδάφιζαν τα μπετα του NG (μαζί με τ άλλα παιδία ) !!! Φαντάσου λεει να σωθεί ο Πανιώνιος με pg δυο αποπαίδια μας . Ευκαιρία το ματς με την Ντίπρο για οικογένειες , βαφτιστήρια ,ανιψάκια και γειτονάκια για να μυηθούν στον Αυτοκράτορα . Ψήνεται τα πιτσιρίκια πως είναι ο υπερπάντων αγώνας απέναντι στο μεγαθύριο της Ντνίπρο ,7 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και τα φορτώνεται με κάθε είδους κιτρινόμαυρο αξεσουάρ. Τους μιλάτε για το μυθικό φόβητρο-τέρας που λέγεται Μακγκί , τον τιραμόλα Νταλό τον δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο Διαμαντή Σλαφτσακη και τον μπασκετμπολίστα γιατρό Δρ. Δημήτρη Φλιώνη . Στο ημίχρονο κερνάτε πατατάκι και αναψυκτικό και τα υπόλοιπα θα βρουν τον δρόμο τους .

Nikolas

Πάντως είναι ένα θέμα αυτό έτσι;
Γιατί αποτυγχάνουν σε εμάς, ενώ σε άλλες ομάδες παίζουν καλύτερα;
Τις πταίει, που λέγαν και οι παλαιότεροι;