Μεγάλος φιλικός αγώνας , αλλά ποια ΤΣΣΚΑ τώρα!!!

 

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
loukmosh

Ο Καββαδάς ξεκίνησε με 2/2 βολές στο παλέ. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά..

Kyriakouleas

ωστόσο ο ζάρας μου φαίνεται εκνευριστικά περιπατητής….δεν έχει μπει ρε παιδί μου με τον αέρα, του στυλ, θα σας δείξω ρε ποιος είμαι…

Kriton3

Κυριάκο δυστυχώς δικαιώνεσαι απολύτως. Ο ζάρας κάνει μπαμ οτί αδυνατεί να ανταποκριθεί στο επόμενο επίπεδο σε επίθεση και άμυνα είτε σωματικά είτε πνευματικά. Για Α1 βέβαια είναι μια χαρά για να ξεκουράζει τζένκινς στα μάτς πλην οσφπ-παο

Kyriakouleas

δε σας κρύβω ότι ήλπιζα μετά την περσινή μουρμούρα που σίγουρα θα είχε φτάσει στ αυτιά του, θα έδειχνε λίγο εγωισμό…ωστόσο αυτό που είδα ήταν ψιλοαδιαφορία..σου λέει, αφού δεν την μπούλεψα φέτος, χαλαρά λίγο λίγο, θα φορτσάρουμε λίγο προς το τέλος μέχρι να βρει ομάδα του χρόνου, και δατσ ιτ…διέκρινα έλλειψη φιλοδοξίας, πείνας όπως είπε ο πριφτάν…κι άλλοι είναι άμπαλοι αλλά το παλεύουν..τούτος δω, δε νομίζω ότι είναι άμπαλος, είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ…μακάρι να κάνω ένα τεράστιο λάθος

ή έτσι είναι ή απλά έχει φάει τρελό ψυχολογικό που το σέρνει ακόμα από πέρσι.Μάλλον το πρώτο.Kρίμα,όπως κ νά’χει.Αυτό το ορεξάτο μάτι μου φάνηκε οτι το είχε σήμερα από τους wannabe ο Φλιώνης,ασχετα αν δεν το απέδειξε.

να σου πω κάτι κάπτεν;;; πάρε παράδειγμα τον τσουπ πέρισυ…δεν το χε το παλικάρι….αυτό που μπορούσε το έδινε όμως…τούτος εδώ ούτε να πανηγυρίσει όταν μπάινουν..τι να πω….

στις φωτο μες στα χαμόγελα είναι,κάνει κ δηλώσεις(μαζί με μπάκνερ γι’αυτό το ματς!).Ειλικρινά,μ’αυτόν έχω σηκώσει τα χέρια,μ’έχει μπερδέψει.

Kriton3

Κατρχήν καλή χρονιά να έχουμε όλοι παιδιά μια και είναι το πρώτο ματς με live σχολιασμό. Ο καββαδάς δείχνει ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Θα συμφωνήσω για Ζάρα αν και είναι νωρίς ακόμα. Οι αμερικάνοι φαίνεται να θέλουν ακόμα χρόνο προσαρμογής αλλά είναι λογικό..

Kostaris

Πρώτα από όλα, φανταστική ατμόσφαιρα, γεμάτο γήπεδο!!!!!!
Αρρώστια!!!!!!

Kostaris

Καββαδας, Τσαϊρέλη φαίνεται ότι είναι “έτοιμοι” για το βάρος αυτής της φανελας…είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν πολύ, τα μέγιστα….
Οι ξενοι δεν περίμενα να δω κάτι ιδιαίτερο για να βγάλω συμπεράσματα, είναι αρκετά νωρίς…ηθελα απλά να δω τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τρόπο παιχνιδιού τους, κ.λ.π.

aris6emperor

1/6 βολές ο Τζένκινς….ήμαρτον

dilliger

Έναν Blackney θα θελα να ξέρω πόσα χρόνια θα περιμένω να δω στον Άρη…

dilliger

Άσσο δημιουργό με εγκεφαλικό παιχνίδι δεν θα δω πότε…

aris6emperor

Είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και σημείωσα τα εξής.

Αρνητικό πρόσημο στο κομμάτι της δημιουργίας.

Τζένκινς και Κάμιγκς μέτριοι.

Τσαϊρέλης άτολμος να σουτάρει. Καββαδάς πολύ βαρύς (νισάφι πια με αυτή τη προσποίηση). Ζάρας… Μούρτος… Ξανθόπουλος πολλά με λίγα.

Μπάκνερ. Το παλικάρι έχει ελατήρια στα πόδια του. Εκεί στο τέλος της τρίτης περιόδου που έκανε σπάσιμο μέσης και σκόραρε τρελάθηκα.

Ίσως θα έπρεπε στο τελευταίο δίλεπτο να έβαζε μέσα τους Φλιώνη και Χρηστίδη.

Η ΤΣΣΚΑ με σβηστές μηχανές έπαιζε.

Kyriakouleas

για όσους πρόσεξαν, ο μπάκνερ, πηδώντας περνούσε το στεφάνι που του έφτανε στο πηγούνι…τζένκινς κάμινγκς μέτριοι σήμερα, αλλά το έχουν… εγώ πιστεύω ότι σε κανά μήνα, θα τρίβουμε τα μάτια μας…ο καββαδάς όντως δε χρειάζεται τόσο προσποίηση, έχει τον όγκο και τη δύναμη , να το κάνει…μια και στα μούτρα σας ένα πράμα…

Pantelis

Ένα μήνα και αρκετά φιλικά πριν την έναρξη των υποχρεώσεων νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Προφανώς δεν έχουν ακόμα οι παίχτες αγωνιστικό ρυθμό (ο μόνος που δείχνει διαφορετικά είναι ο Μπάκνερ), προφανώς και τα χέρια είναι ακόμα βαριά και προφανώς και η ομάδα δεν έχει μάθει ακόμα τους αυτοματισμούς που χρειάζονται. Δεν θα κρίνω την ευστοχία του Τζένκινς σήμερα παρά μόνο ότι ο παίχτης έδειξε διάθεση τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα και αυτό είναι που μετράει. Νομίζω ότι ο Κάμινγκς θα είναι πολλή καλή προσθήκη όταν θα αρχίσει να βρίσκεται και με τους ψηλούς αλλά και να διαβάζει τους διαδρόμους σωστά αν και μου φάνηκε να εκνευρίζεται λίγο, πράγμα που μου έφερε εικόνες Γουότερς στο νου. Οι περισσότεροι λένε για τον Ζάρα αλλά εγώ νομίζω ότι σήμερα ο Μούρτος ήταν αυτός που δεν ακολούθησε την ομάδα. Ο Φλιώνης δεν μπήκε επίσης στο κλίμα του αγώνα ενώ ο Χρηστίδης για εμένα παρότι ήταν εκτός κλίματος μου έδειξε ότι μπορεί αγώνα με τον αγώνα να προσφέρει στο ροτέισον της ομάδας έστω και για λίγα λεπτά. Επίσης Καββαδάς και Τσαιρέλης δείχνουν να είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά, ιδίως ο πρώτος.