Πρωτάθλημα Ελλάδος

13η αγωνιστική

Άρης-Ρέθυμνο

Σάββατο , 17 Ιανουαρίου 2014 ,18.00 

Nick Galis Hall

Novasports 2 

Τα νούμερα μας

Τα νούμερα τους

Ομαδικά Στατιστικά

Προϊστορία 

3-1

Απουσίες

Τέλος πρώτου γύρου , με ένα παιχνίδι must win! Ένα παιχνίδι που θα μας δώσει προβάδισμα για την τετράδα , έναντι του Ρεθύμνου και το πρώτο από τα 2 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια μας .

Το Ρέθυμνο ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα , φτάνοντας στο 7-3 , αλλά τώρα τρέχει ένα σερί 2 ηττών και κακών εμφανίσεων.

Το κλειδί

Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Το Ρέθυμνο είναι άστοχο επιθετικά , ειδικά στο τρίποντο , οπότε θα υπάρχουν πολλά ριμπάουντ . Δεν πρέπει να τους προσφέρουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Αν το καταφέρουμε αυτό , τότε έχουμε προβάδισμα για τη νίκη.

Η μάχη

Ο περιορισμός του Φαγιέ είναι το κλειδί του παιχνιδιού. Παίκτης βαρόμετρο για το Ρέθυμνο , μπορεί να κερδίσει τη μάχη των ριμπάουντ από μόνος του και με την ικανότητα του να παίζει και μέσα κι έξω από το καλάθι , είναι δύσκολη ηη αντιμετώπιση του.

Για να δούμε τι έχει σκεφτεί ο Πρίφτης…

Οι πρώην

Ο Φάνης Κουμπούρας πέρασε από τον Άρη… Για όσους δε θυμούνται , καθόταν στην ααααααααααααααααακρη του πάγκου…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Ξέχασες να αναφέρεις τον Κάουνσιλ και τον Σίμπσον που πέρυσι μας κέρδισε εντός εκτός με τον Κολοσσό!Κατα τα άλλα συμφωνώ,άν τους κόψουμε το επιθετικό ριμπάουντ και δεν τους αφήσουμε να τρέξουν και να βρούν ρυθμό,θα κερδίσουμε!Πάντως το κόβω για κλειστό μάτς και εύχομαι να πέσω έξω…