Πρόωρα θα τελειώσει η συνεργασία του Άρη με τον Ολιβιέ Χάνλαν καθώς ο Καναδός γκαρντ είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τη Βαλένθια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!
Ο Καναδός γκαρντ είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τους «κίτρινους» και μια ανάσα από την τελική συμφωνία του με τη Βαλένθια για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άρης θα χάσει τον καλύτερό του παίκτη, από την άλλη πλευρά όμως πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι θα κερδίσει ένα σημαντικό ποσό.
Όλα έγιναν μέσα σε διάστημα (περίπου) 24 ωρών. Ο τραυματισμός του Κλέμεν Πρέπελιτς ανάγκασε τη Βαλένθια να βγει στην αγορά αναζητώντας έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Πηγή: Άρης: Προς Βαλένθια ο Ολιβιέ Χάνλαν! | Gazzetta
Ξέρετε τη γνώμη μου για αυτά. Είμαι 100% σύμφωνος, αυτό που προέχει είναι να βγάλουμε όσο περισσότερα λεφτά μπορούμε από την υπεραξία που δημιουργούμε στους Αμερικάνους μας.
Συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν πρόκειται να κερδίσουμε περισσότερα από 20-30 χιλιάρικα. Αμελητέο ποσό μπροστά στα χρέη μας.
Υ.Γ. περιμένω τον Καστριτη να φέρει το επόμενο λαβράκι!
και 30 χιλιάρικα να είναι συν κάτι ακόμα από το συμβόλαιο του Hanlan που θα γλιτώσεις, μια χαρά είναι.
20-30 χιλιάρικα και είναι λίγο;; 30 είναι τον μηνιαίο μπάτζετ μας. Να σου θυμίσω πως δεν πήραμε άδεια για 7 χιλιάρικα του Μούρτου, χρωστάμε 65 χρόνια 10 στον Βεργίνη κ.ο.κ.
30 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά για το τώρα της ομάδας, σε μια τελειωμένη χρονιά.
Μια χαρά ….ότι πάρουμε κέρδος είναι …20-30 χιλιάρικα + το δικό του υπολοιπο συμβόλαιο …..Κακά τα ψέμματα η χρονιά τελείωσε , η ομάδα πέτυχε τον στόχο της …με το υπάρχον ρόστερ και χωρίς Χανλαν μια χαρά τελειώνεις τη σεζόν. Όλο το βάρος τώρα στο να μπορεσουμε να κρατήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε για την επόμενη σεζόν , π.χ. ο Τζούστον εάν δεν ζητάει τρελά λεφτά πρεπει να μείνει και του χρόνου , να κρατήσουμε κορμό με τους Έλληνες Νετζιπογλου , Σίδηροηλια , Σχίζα ,Πουλιανιτη ,να προσθέσουμε ακόμα 2 αξιόμαχους Έλληνες και παραμείνουν Τζούστον , Λοκετ και ίσως πιο δύσκολα Ουιλιαμς
Τον Λόκετ και τα μάτια σας μην χάσουμε το ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!
Αν έχει συμβόλαιο δέκα χιλιάρικα και το μπάτζετ του χρόνου είναι πάλι στα ίδια, από μια άποψη είναι κελεπούρι. Αλλά γενικά συμφωνώ, είναι μια από τις θέσεις ξένων αυτή του Λόκετ στην οποία πρέπει να γίνει αναβάθμιση.
Το θέμα δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Είναι κυρίως οικονομικό. Μια πώληση του Χανλαν για 20χιλ+20χιλ από το συμβόλαιο του είναι κάποια έσοδα. Ταυτόχρονα όμως δηλώνεις σαν ΚΑΕ ότι τελείωσε η χρονιά. Πόσα θα χάσεις λοιπόν από πιθανά εισιτήρια; Πόσοι θα ξενερώνουν και δεν θα συμμετάσχουν στην ΑΜΚ; Πόσα θα κερδίζες από μια συμμετοχή στα play off? Γνώμη μου είναι πως η τελική σούμα θα είναι μείον.
Αν έρθει ο Κέλι δεν αλλάζει τίποτα για εμένα, ίσα ίσα που κάνουμε και μια πιο ισορροπημένη ομάδα έτσι.
Συμφωνώ απόλυτα…
Κι αν γυρίσει εντελώς καλα και ο σιδηρο ακόμα καλύτερα.μεχρι και τον κωττα πουλάμε μετά.
Πούλα και τους πάγκους και τα λάβαρα στην οροφή…
Προς το παρόν δεν πουλάω,αγοράζω. Μετοχές για την ακρίβεια.
Οι πάγκοι δεν ανήκουν στην ΚΑΕ
Αυτοί…θα πουλήσουν και τον ΛΟΚΕΤ…
Αν πουλήσουν Κωττα και Λόκετ τότε όντως αξίζουν βραβείο
Αν πουλήσουν και Καμάρα πρέπει να μας δοθεί το πρωτάθλημα
Για να το πουλήσουμε κι αυτό;
🤣🤣🤣🤣🤣
Εδω τοσα χρονια πουλανε τρελα, τον λοκετ δεν θα πουλησουν?
Με την προσθήκη του Κέλι και την επιστροφή του Σχίζα δεν θα φανεί τόσο η απουσία του Χάνλαν.
Να κάνω και μια πρόβλεψη… θα πωληθεί και ο Τζουστον και θα λύσουμε το Μπαν ώστε να πάρουμε δυο νέους ξένους πριν το τέλος του πρωταθλήματος
Ο Τζούνστον να πωληθεί από που κι ως που. Τα χαρακτηριστικά του τα έχουν ένα σωρό Αμερικανοί, χωρίς να τον υποτιμώ. Από την άλλη, συνεπή σκόρερ λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλεηοφς δύσκολα βρίσκεις, γι αυτο και για έναν Χανλαν τα σκας.
Ο Τζούστον έχει τα καλύτερα νούμερα στην ομάδα και είναι από τους καλύτερους στην Α1 στα περισσότερα advance stats. Αν ήμουν ο μάνατζερ του, θα είχα ήδη ετοιμάσει τα πινακάκια + τους μέσους όρους του. Εννοείται μπορεί να πουληθεί, ΑΝΕΤΑ
Δε διαφωνώ κάπου, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το σημείο της χρονιάς, πιο εύκολα πωλείται ένας pure scorer παρά ένας κλασικός αθλητικός ψηλός με πολλές ελλείψεις στο παιχνίδι του. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.
Ανάλογα το τι θέλει η κάθε ομάδα και γενικά πιστεύω πως θα είχαμε προτάσεις για όλους μέσα στη χρονιά. Απλά, κι αυτό είναι καθαρά εικασίες από εμένα να το ξεκαθαρίσω, ευκολότερα θα δίναμε τον Χάνλαν, παρά κάποιον άλλο Αμερικάνο, κυρίως γιατί μπορεί να υπάρχει σχέδιο-ελπίδα να τους κρατήσουμε και του χρόνου, ενώ ο Χάνλαν ήθελε να πάει Ισπανία και το είχε πει.
Ο πρώτος στον οποίο πρέπει να γίνει πρόταση για ανανέωση,ακόμα και με διπλασιασμό αποδοχών. Είναι ο πιο βελτιωμένος μέσα στη σεζόν και έχει ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης.
Με κάλυψε ο night με όσα είπε παραπάνω. Πιστεύω ότι ο Τζουστον μπορεί να γίνει τρομερός παίκτης με ένα γκαρντ δίπλα του που ξέρει να παίζει καλά το pick n roll.
Εικασία έκανα και εγώ, συνδυάζοντας την επιστροφή του Κέλι με την ανάγκη της ΚΑΕ για χρήματα
Ο Τζούνστον αδικείται τρομερά από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καλός pick n roll πασερ στην ομάδα. Συμφωνώ. Έτσι πιστεύουμε εμείς βέβαια, πρέπει να το δούμε στην πράξη για να είμαστε σίγουροι. Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι Απρίλιο μήνα στην αγορά κυκλοφορούν περισσοτεροι Τζούνστον και λιγότεροι Χανλαν. Χωρίς να κάνω άμεση σύγκριση των δύο παικτών.
100%(για την 1η πρόταση).
Πρέπει να αντικατασταθεί πάντως με κάποιο άλλο ξένο για να αποφύγουμε το πρόστιμο.
Από αγωνιστικής άποψης δεν είναι και το χειρότερο κακό στον κόσμο αν φύγει ο Χάνλαν γιατί είναι αδιάφορος αμυντικά και τρακέρνει με τον Κάουαν γιατί θέλει και την μπάλα στα χέρια του.Επιθετικά είναι παικταράς δε το συζητάμε.Φυσικά το θέμα είναι να έρθει ο Κέλι και να είναι σε κατάσταση να βοηθήσει…Επίσης ναι είναι μεγάλο ξενέρωμα..Μπορείς να πάρεις και ένα pg ξένο σαν π.χ τον Κολόν της Αεκ να ρολάρει την ομάδα; ή πας να πάρεις τα λεφτά που έβαλες πίσω γιατί σώθηκες και δεν βλέπεις χρήμα από το στοίχημα ή από την ΑΜΚ και τους επιφανείς πλούσιους αρειανούς;
Φυσικα κ ειναι σημαντικη απωλεια. Πρωτος σκορερ πρωταθληματος ειναι ο ολι μη τρελαθουμε. Κ δεν εχεις κ πληθωρα γκαρντ. Μην τον απαξιωνουμε τελειως τον καναδο. Απλα η διοικηση ειδε οτι σωθηκαμε κ του δινει την ευκαιρια να φυγει. Ο κοσμος εννοειται οτι ξενερωνει. Αλλα δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση στον Αρη. Χωρις κανονικους στοχους δε κρατας παικτες. Πως θα κρατησεις το καλοκαιρι παικτες οπως ο τζουστον ο καουαν η ακομη κ ο γουιλιαμς. Δε μιλαω καν για κελι. Μπορουν να βρουν καλυτερα συμβολαια. Εμεις παλι θ παμε στο μοτιβο λογικα ενας εμπειρος κ οι υπολοιποι “λαβρακια”. Ενα λαυριο με πιο βαρια φανελα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ναι συμφωνώ απόλυτα σε όλα …απλά αγωνιστικά τρακέρνει με τον Κάουαν και δες όταν μπήκε ο Χάνλαν στην ομάδα και ο Κάουαν που ήταν καυτός έκατσε και ο Κέλι στον πρώτο τραυματισμό του…
Ο χανλαν ηταν πολυτελεια για εμας φετος. Απλα επειδη δεν ειχαμε κανονικο πλει μεικερ πχ εναν ξανθοπουλο η εναν μαντζαρη υπηρχε μπερδεμα ρολων. Το πιο μεγαλο θεμα ισως ηταν με το μοιρασμα του ρολου με τον κελι. Ισως μαζι οντως δε ταιριαξανε γιατι ειναι κ οι δυο ηγετες. Παρολο αυτα χανεις εναν σημαντικο παικτη απο τα γκαρντ κ μειωνεις πολυ το επιπεδο της περιφερειας. Κ στο μπασκετ η περιφερεια καθοριζει τα παιχνιδια. Αρα δε μπορω να ακουω οτι ο σχιζας θα παρει τη θεση του χανλαν.
Πόσα ματς έχουμε μεχρι το τέλος;Καλή κίνηση είναι, δυστυχώς.Κι εγώ θα θελα να χουμε παραπάνω ματς φέτος,να κάνουμε το παραπάνω στα πλέι-οφ…Αλλά ας ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ποιοι είμαστε επιτέλους…
Εσυ το αποδεχεσαι κ ξερεις οτι στοχος ειναι να τελειωσει η χρονια χωρις επιπλεον χρεη. Ο αλλος που ονειρευεται 4αδες, 6αδες κ ευρωπες κ βριζει τον καστριτη που δε κερδιζει τους παντες μεσα εξω με 300χιλ μπατζετ? Τι να του πεις? Που ξαφνικα θεοποιουν τον τακιανο χωρις να λενε βεβαια οτι αλλαξε ολη την ομαδα για να ειναι ετσι η Λαρισα. Οι προπονητες πρεπει να συγκρινονται σε παρομοιες καταστασεις. Οσο κι αν δε μας αρεσει ο τακιανος κ η λαρισα ειχε ευελιξία κινησεων στο ροστερ. Τι θα εκανε ο φωτακος σε αυτον τον Αρη που δε μπορει να αλλαξει τιποτα? Ε???
Το ας αποδεχτούμε ποιοι είμαστε είναι η έκφραση κλειδί καπταιν μου
Δεν είναι δικό μου.Το πρωτοείδα σε βιβλίο του Ντέιβιντ Μάμετ.😊Μετά εγινε σούπα από “κοουτς ψυχικής υγείας” αλλά φίλε μου Χρήστο,έχει πολλή αλήθεια ,χωρίς απ’την άλλη να είναι εύκολο ,έτσι;
Ισχύει καπταιν μου.
Αγωνιστικά αυτό που λες ισχύει. Το ότι ο Σχίζας θα πάρει τη θέση του Χανλαν είναι ανέκδοτο. Αλλά γι αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, θεωρώ ότι η πώληση του είναι σωστή κίνηση.
Έτσι είναι ακριβώς.
Αλλά έτσι είναι και το σύγχρονο μπάσκετ. Πέρασαν οι εποχές που οι παίκτες κάθονται χρόνια στις ομάδες.
Του χρόνου πάλι από την αρχή.
Δεν πειράζει όμως, εμένα με ενδιαφέρει να παίζουμε καλό μπάσκετ και παθιασμένα. Άσχετα αν ονειρεύομαι το νταμπλ 😁😁
Ξενέρωσα με αυτό από την άλλη όμως όπου φτωχός και η μοίρα του. Όταν παρακαλάς για 30χιλ δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Ούτε για τον Χανλαν θα ήταν ορθό να του στερήσει η ομάδα αυτή την ευκαιρία που τη θέλει πολύ και ο ίδιος. Ελπίζω να γυρίσει πίσω την επόμενη σεζόν.
Αγωνιστικά μην αγχώνεστε, έχουμε Πουλιανιτη on fire.
Βασικα μετα απο χρονια ειδαμε επιτελους μπασκετ που γουσταραμε κ μαλιστα με λιγα λεφτα. Η ξενερα δυστυχως ξεκινησε με την αναχωρηση του κελι.
Μόνο στις νίκες. Στις ήττες βλέπαμε μια απροπόνητη ομάδα χωρίς συστήματα με “λίγους” παίκτες. Μην μπερδεύεσαι σε παρακαλώ.
Δε ξερω τι λενε αλλοι εγω για τη φετινη ομαδα για το μονο που εχω να πω ειναι το χαμηλο επιπεδο εμπειριας κ προσωπικοτητων ελληνων κ παγκου. Κατα τ αλλα με 300χιλ μπατζετ φτιαξαμε μια χαρα ομαδα την οποια εκτιμω βαθυτατα κ μου αρεσει να βλεπω. Εγω προσωπικα θα τους κρατουσα ολους αλλα θ δυναμωνα το ελληνικο στοιχειο κ τον παγκο. Αρα διαφωνω 100% με τα απροπονητη ομαδα, λιγοι παικτες κ ασχετος καστριτης. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Ούτε για αστεία δεν είσαι ρε Βαγγέλη, αμάν πια
Τι να κανω. Παθιαζομαι στις μπασκετικες συζητησεις….
Κάουαν έχουμε ευτυχώς, γιατί αν είχαμε Πουλιανίτη, θα παγώναμε…
Και Λοκετ, όπου πλέον έχουμε ένα σίγουρο τρίποντο σε κάθε αγώνα!
😂😂😂😂
Μια κ η χρονια αγωνιστικα τελειωσε το ζητουμενο ειναι να μην εχουμε μπαν την επομενη χρονια κ να κλεισουμε χωρις επιπλεον χρεη. Τωρα τι 8οι τι 9οι. Καμια σημασια για μενα
Τι 7οι τι 6οι
Ε ναι τι νοημα εχει αν εχω μπαν κ χρωσταω παντου?
Τι νόημα έχει τότε να κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα;
#6 με #7 έχει τεράστια διαφορά..Στον αντίποδα το #9 είναι καλύτερο από το #8
Σχηματικά το είπα Τζιμ, δεν το εννοούσα με τις θέσεις ακριβώς.
Ετσι ετσι να υπαρχουμε. Τι Α1 τι Α2. Τι Αρης τι Αιας Ευοσμου.
Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που δεν της φεύγουν οι παίκτες για να πάνε σε καλύτερη (με περισσότερα φράγκα) ομάδα.
Συμπεριλαμβάνοντας Ολυμπιακό και ΠΑΟ κτλ
Που είναι το παράξενο ή κατακριτέο να φύγει και από εμάς;
Ακόμη και 2 εκ. Μπάτζετ να είχαμε χωρίς χρέη, αν έκανε πρόταση στον Χάνλαν η Βαλένθια πάλι θα έφευγε.
Σε (πάρα) πολλά μπορεί να φταίει η διοίκηση, αλλά όχι σε αυτό.
Άποψη μου βέβαια
Συμφωνω φιλε μου. Εγω δεν μπορω να καταλαβω την σταση που κραταμε εμεις οι οπαδοι. Γιναμε λογιστες και λεμε δεν βαριεσε αφου δεν εχουμε στοχους ας διαλυσουμε την ομαδα. Αν ημουνα ολυμπιακος και εφευγε ο καλυτερος μου παικτης παλι θα ξενερωνα. Επισης αλλο πουλας και αλλο ξεπουλας. Εχει διαφορα.
Μα πως να τον μοσχοπουλησουμε όταν με το ζόρι τον πληρώνουμε;;;;; Σε αυτές τις περιπτώσεις ο παίκτης έχει το πάνω χέρι. Επίσης, αν είναι και πονηρός, σου λέει αν δεν με αφήσεις να φύγω στο επόμενο αγώνα θα έχω 0/15 τρίποντα
Ναι ναι και παλι συμφωνω, αλλα εμενα ο ρολος μου ειναι να κραξω που αποδυναμωνεται η ομαδα μου. Γνωμη μου ετσι?
Έχεις Στελλαρα, μην ανησυχείς…. Άσε που μπορεί να επιστρέψει και ο Φρυδας!!!!
Σόρι Μπίλια, αλλά εσύ είσαι αρχιλογιστής αν είναι έτσι, μιας και κράζεις τους διοικούντες μέρα νύχτα για την οικονομική τους ανεπάρκεια…
Δεν τους κραζω γιαυτο ναιτ και το ξερεις. Μπακαλης ειμαι και βλεπω οτι εδω και 20 χρονια τα χρεη μενουν κολλημενα. Γιαυτο τρελαινομαι.
Εντάξει, σε αυτό συμφωνούμε και το έχω τονίσει κι εγώ επανειλημμένα, απλά σε αυτήν την περίπτωση η ομάδα δεν μπορεί να κάνει και πολλά, ακόμα κι αν θέλει.
Ας πούμε, δεν πουλήσαμε τον Κέλι όταν μπορούσαμε, αρνηθήκαμε για αρκετούς παίκτες προτάσεις. Ε, σε ένα σημείο, έχεις δεν έχεις λεφτά, είσαι επιχείρηση και έτσι πρέπει να το βλέπεις.
Πχ Ρεάλ με Καμπάτσο, Ντεκ στη μέση της περσινής χρονιάς…
Αν η πρόταση είναι καλή, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο, τότε δεν μπορείς να κρατήσεις τον παίκτη, θες δε θες.
Τώρα, για τη συνέχεια, ενίσχυση ή όχι, δικαίωμα σου είναι να κράζεις όσο θες. Ρόλος σου όμως; Δε νομίζω…
Οχι ρε ναιτ προσωπικος ρολος. Ο ρολος του οπαδου λεω οτι για μενα ειναι αυτος.
Ναι αυτό πιστεύεις εσύ λέω. Έτσι το βλέπεις.
Θα πάρω σβαρνα τα μπακάλικα στον Εύοσμο να σε βρω.Θα ρωτάω “μήπως είσαι ο Μπίλιας;”Αν δεν με μαγκωσουν μετά τα τρια πρωτα…(εγώ για καλό θα έρθω,το υγειονομικό αλλουνου ιδέα θα είναι,να ξες 🤪)
Το παράξενο είναι ότι εμείς δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε..Και πρόκειται για τον high scorer του πρωταθλήματος,τρίτο σε αξιολόγηση και 1ο σε κερδισμένα f.
Πολύ καλός παίκτης, αλλά νομίζω πιο χρήσιμος ο Κέλι, αν επιστρέψει.
Εδώ βρήκε η ΑΕΚ παίκτες να αντικαταστήσει, κάτι θα βρεθεί και για εμάς . Έχει ο Θεός!
Ανάλογα..Αν χρησιμοποιηθεί στο 4 ο James Kelly θα είναι καλά τα πράγματα..Αν πάει στο 5 και ο S.Juiston χρησιμοποιείται 80% ως p.f.&20% ως center δε θα είναι θετικό..
Συμφωνώ ,αλλά τέσσερα ο Κέλι;δύσκολα.
Ίσως να μοιράζονται το χρόνο στο 5 για να μην μπαίνει μέσα ο Κώττας και είμαστε αδύναμοι.
4αρι δεν είναι κανένας τους. Πιο πιθανό να παίζει εκεί ο Λοκετ και στο 3 Σχίζας Σιδηροηλιας
Π.χ.αν ο J.Kelly παίζει 28΄,θα ήθελα να παίρνει τα 18′ στο 5(10΄ ως p.f.),20′ ο S.Juiston και 2′ ο center από το Αμύνταιο.
Δύο λεπτά μέσα με αυτόν ,Τζιμ είναι σαν να έχει μέσα τον περσινό,τον Χριστάκη, Κωστάκη,πως τον λέγαν.Μη σου πω και χειρότερα,γιατί μιλάμε για μια άδεια ρακέτα δυστυχώς.
E,αυτά περιμέναμε από τον 25χρονο,τα λέγαμε το θέρος,center που έχει ποσοστό καριέρας στο 2π.κάτω από 45% δύσκολα βρίσκεις..
Ο Γεωργάκης κατέληξε στον Μακεδονικό,τούτος πάλι θα βρει ομάδα στην κορυφαία κατηγορία,ίσως στην Καρδίτσα..
Τόσο κακο δεν τον περίμενα,όχι.Νταξει να μη στάζει διποντακια για δύο λεπτά που λες ,αντέχεται.Αλλα δεν κάνει τίποτα κι απ’τα υπόλοιπα,Τζιμ.
Έχει και βαρύ όνομα,καπετάν Κωττάς,εκ Φλωρίνης ορμώμενος και ο ήρωας του Μακεδονικού αγώνα.
Λογικά θα υπάρχει συγγενεια.Παλι όμως δεν μπορώ να τον συμπαθήσω μπασκετικά.
Και για αυτό πάει αυτός στη Βαλένθια κι όχι ο Λόκετ
Τι Άρης Θεσσαλονίκης τι Άρης Λεμεσου .
Θα πω το εξής οξύμωρο. Δυστυχώς πρόκειται για μια καλή είδηση.
Τελικά φίλε ellis1982 η διοίκηση δεν έφερνε πισω τον Κέλι!
Έτσι φαίνεται,πάντως ο χανλαν αργά η γρήγορα μια πρόταση συμφέρουσα για αυτόν και για την ομάδα θα την δεχόταν,κακά τα ψέματα,σε ομάδα που πέρσι έπαιξε Ευρωλίγκα πάει στην acb
Κανα διοικουντα δεν θελει αλλη ομαδα να πουλησουμε? 15 χρονια κανουν ΤΙΤΑΝΙΕΣ προσπαθειες να μειωσουν τα χρεη. Που θα βρουν αλλου τετοιους ανθρωπους?
Και εμπάθεια πουλάμε…
Πακετο με το φιλο σου ποσο λες να πιανετε? Και 10 ευρω κερδος ειναι.
Με το φιλκο μου ή με το μιλκο μου;
Δεν πουλάμε το καλύτερο μας προϊόν. Χαζός είσαι;
Current mood
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Χάνλαν;;; Υποθέτω ότι βουρκωσε όταν έμαθε κάθε πότε γίνονται οι πληρωμές!
Έκλαψα
Καπετάνιε είδα μόνο το πάνω μέρος της φωτο αρχικά και νόμισα ότι έστειλες ντικ πικ 😂
Ρεεεεεε σεμνά 😂😂😂😂
Και άργησε να φύγει θα συμπληρώσω εγώ.
Κρίμα που δεν είδαμε την ομάδα με πλήρη ρόστερ κ δέσιμο ώστε να απολαύσουμε θέαμα όμως πρακτικά είναι ότι καλύτερο.
Όπως είχα πει και παλιά αν ένας ξένος έπρεπε να φύγει αυτός είναι ο Χανλαν. Θεωρητικά οι υπόλοιποι τρεις Αμερικάνοι είναι σε πιο κομβικές θέσεις και χωρίς αντικαταστάτη και ο Λοκετ σίγουρα δε θα πιάσει λεφτά στην αγορά.
Τώρα έχω περιέργεια αν μπορούμε να υπογράψουμε συμβόλαιο κάποιον ξένο που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στην Ελλάδα προ ημερομηνιών Μπαν κ του κάνουμε μίνιμουμ συμβόλαιο μόνο για το πρόστιμο. Θα ήταν ωραίο τρικ
You……😂👉
Υπάρχει κανείς; Δεν τους έχει μαζέψει όλους αυτούς η ΑΕΚ;
Ωραίο κουίζ αυτό. Ποιους παίκτες μπορούμε να πάρουμε με δύο χιλιάρικα για να μη φάμε πρόστιμο. Πόσο πίσω μπορούμε να πάμε χρονολογικά 😂😂😂😂
Του Μπελ και του Χαντ είναι εδώ ακόμα λογικά
Ο Μπελ σταμάτησε το μπάσκετ,οπότε μένει ο Χαντ!
Δεν είναι απαραίτητο να είναι εν ενεργεία. Απλά να δηλωθεί στο ρόστερ θέλουμε κ να παίρνει επιταγή. Δε χρειάζεται ούτε τα ιατρικά να περνάει.
Ε,ας βάλουμε τον Λυπηριδη.Παντου κολλάει ένας Λυπηριδης!
Η τον δικό μας τον ΗaroldEllis1982.
Μπα, αυτός είναι επικίνδυνος μπορεί να μας αυξήσει τους τραυματίες
Είμαι σε δίλημμα, αλλά θα πάρω Μπελ.
Αν θυμάσαι στο τέλος, χειρότερος από τον Λοκετ είχε γίνει στο τρίποντο
Το θυμάμαι πολυ καλά και μάλιστα με πόνο καρδιάς. Αγαπημένος παίκτης. Στην άμυνα τα έδινε πάντα όλα, όλα όμως. Κατά τ άλλα μέτριος.
Θυμάται κανείς πως λεγόταν ο παίκτης που ήρθε πριν τον κλομπουτσαρ και ήταν τραυματίας; Υπέγραψε πουθενά αλλού αυτός ή είναι διαθεσ ιμος;
Is.Cousins
Βρήκα έναν προσφατο παλαίμαχο με δελτίο στην Ελλάδα που έπαιζε και στην ίδια θέση με Χάνλαν…Κιθ λανγκφορντ!!! 20+ πόντους για πλάκα.
Απλά αμοίβεται με 10πλασια χρήματα από ότι ο Χάνλαν.
Στην ΑΕΚ είναι ήδη. Απλά δεν έχει παίξει ακόμα.
Σκεφτόμουν αυτούς που εμείς χρωστάμε. Όλο και κάποιος παλεμαχος θα υπάρχει. Αν του χρωστάμε κ λεφτά ακόμα καλύτερα. Ο Γεωργιανός από εμάς δεν συνταξιοδοτήθηκε;
Θα συμπληρωσω ότι ο Χανλαν παίζει σε μια θέση όπου έχουμε τα πιτσιρίκια. Οπότε αν είναι καλά ο Σιδηροηλιας και πάρουν περισσότερο χρόνο αυτός κι ο Νετζήπογλου, δε με χαλάει. Αρκεί να επιστρέψει ο Κελι.
Για ποια πιτσιρικια λες?Εδω κατεβαιναμε με 9 παικτες κ αυτα επαιζαν στα εφηβικα. Κ θα διαφωνησω οτι η θεση του χανλαν δεν ειναι κομβικη. Μη ξεχναμε οτι ολη τη χρονια παιζει ο καουαν 40 λεπτα στο ενα με λιγο απο πουλιανιτη. Αρα τωρα ειμαστε μειον εναν παικτη ακομη. Αντιθετα ολο αυτο το διαστημα τη βγαλαμε χωρις κελι κ με νικες. Ποιος θ κλεισει την τρυπα στα γκαρντ? Ο σχιζας? Κ ολα αυτα τα συζηταμε με το σκεπτικο οτι γυριζει ο κελι κ θα ξαναγινει ηγετης. Αν δε γυρισει δε νομιζω οτι μπορεις να μιλας για κανονικη ομαδα 7, 8 παικτων
Γιατί μέχρι τώρα πόσα ματς παίξαμε με τον Χανλαν;Δύο φορές τραυματίας.🤪Κερδισαμε ΑΕΚ και τον Προμηθέα τελευταία.Ηρακλη στον πρώτο γύρο(κ.α. ,με Κέλυ βέβαια)
Θα διαφωνήσεις με ποιόν; Γιατί εγώ δεν είπα ότι η θέση του Χανλαν δεν είναι κομβική. Λίγο έλεος ρε φίλε
Μπιλια,Νικο και λοιποι συναγωνιστές τι ωρα δίνουμε ραντεβου στον Λευκό Πύργο για να γιορτασουμε αυτη τη τεράστια μερα; Χαρα βλεπω γενικα ούτε κύπελο να περνάμε.
Γλεντα μας Αρβανιτη παιχταρα μαζι σου ειμαστε ολοι. Μακαρι να βρεθεί και μια ομαδα και για τον καουαν να πάρουμε 10 χιλιαρικακια ακομα να κάνουμε Πάσχα.
Κοίτα δρακε, έχει δύο σκέλη αυτό που λες. Το ένα είναι ο ρεαλισμός. Παίκτες χάνουν όλες οι ομάδες πλέον και οκ, άλλο Άρης άλλο Βαλένθια. Το άλλο είναι αυτό που λες κι εσύ και το χει πει άπειρες φορές κι ο Μπιλιας και συμφωνώ. Άλλο να είσαι ρεαλιστής, κι άλλο να χαίρεσαι που φεύγει ο καλύτερος σου παίκτης. Έχουμε χασει κάθε μέτρο και συμφωνώ μαζί σού. Είμαστε η χαρά του Αρβανίτη και του κάθε Αρβανίτη. Το ότι κάποιοι δε υποστηρίζουν ότι αγωνιστικά δε θα εινσι μεγάλη απώλεια, εμένα με ξεπερνάει. Αλλά ξαναλέω, ρεαλιστικά έγινε το σωστό και το αναπόφευκτο .
Πραγματικά φιλε προσυπογραφω αυτο το σχόλιο σου. Ειναι οτι πιο σωστό εχω διαβάσει τελευταία.
Να σαι καλά ρε Δρακε. Ταυτίζομαι σε πολλά μαζί σου, να ξέρεις
Πούλα με λοιπόν στο ξαναλέω.Πούλα με για λίγη σιγουριά.
Πούλα με πολύ φτηνά δεν ξέρω, ίσως αύριο να ‘ναι αργα.
https://youtu.be/sz2NGtzHiuk
R-E-S-P-E-C-T.👏😂
Ρε παιδιά, το παλικάρι (ή ο ατζέντης του, δεν θυμάμαι) είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό, πως στόχος του είναι να πάει του χρόνου Ισπανία!! Ε… πήγε από φέτος!! Μας χάλασε?? Ψυχολογικά, σίγουρα! Οικονομικά, γελάει ο κόσμος!! Αγωνιστικά, έχουμε πάρει νίκες και χωρίς αυτόν! Άρα?????? Σε μια τελειωμένη (θέλω να ελπίζω) χρονιά, ο στόχος μας πρέπει να είναι να παίξουν λίγο οι μικροί και να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους άλλους τέσσερις Αμερικάνους μας! Ο Λοκετ νομίζω έχει τριετές 😜😜😜😜!!
Συμφωνώ και πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τους υπόλοιπους 4 ξένους θα βρούμε εύκολα ένα γκαρντ να συμπληρώσει τον καουαν.
Η διαφορά θα γίνει εάν καταφέρουμε να υπογράψουμε και 1-2 καλουτσικους Έλληνες παίκτες
Ο Λοκετ μου αρέσει περισσότερο από τον Ουιλιαμς.Οριστε,το είπα.
Λοκετ και όχι Ουίλιαμς; Με όλο το σεβασμό Καπετάνιε, είσαι πάνω από 45 ετών; Γιατί τότε εμφανίζεται η πρεσβυωπια 😝😝😝.
Γιατί και εγώ κοντά είμαι, και όταν νιώθω ότι μου αρέσει κάτι που δεν βλέπεται, το εξηγώ με αυτό τον τρόπο 🤣🤣🤣🤣
Πέρα από την πλάκα, πολύ ασταθής ο Ουίλλιαμς, αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για καριέρα (ύψος, τρίποντο, ριμπάουντ)
Άρα έχει 6 χρόνια ακόμη για πρεσβυωπία..
Παρεμπιπτόντως ο X.Williams δεν με πείθει στο ελάχιστο..
Είναι ένα σύγχρονο 4αρι
Στα συν του είναι ότι είναι γρήγορος, εκρηκτικός, ψηλός, με καλουτσικο σουτ και μπασιμο, καλός ριμπάουντερ .
Στα μείον ότι δεν έχει καθαρό μυαλό, είναι ασταθής από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν έχει πάσα ασίστ.
Τα τελευταία όμως διορθώνονται με την εμπειρία
Τρια μπασιματα έχει κάνει όλα κι όλα σε μας,μέχρι στιγμής βρε συ..!Χρηζει βελτιωσης ,ναι,αλλά μακάρι όχι σε μας.Αν θέλουμε να έχουμε ακόμα το μοντέλο “λαβράκια” του χρόνου.Απ την άλλη ο Λοκετ φέτος απεδειχτηκε ultra χρήσιμος στο πως παίζαμε.Εννοειται με καλύτερες συνθήκες σαν ομάδα ,άλλη βάση για κουβέντα,έτσι;
Ο λοκετ ειναι πραγματικα πολυ χρησιμος. Κ θα ηταν ακομη καλυτερος αν υπηρχε καποιος πιο ποιοτικος στο 3.
Ο Λοκετ στην άμυνα παίζει για 2 , στην επίθεση για 0,5 …εμείς τα παιχνίδια τα κερδίζουμε κυρίως από την άμυνα ΟΠΟΤΕ ειναι πολύ χρήσιμος παίχτης στο φετινό ρόστερ ….όποιος δεν το βλέπει αυτό μάλλον είναι πολύ ρομαντικός και πιστεύει ότι σε μια ομαδα μπάσκετ όλοι πρέπει να βάζουν 20+ πόντους για να είναι παιχταραδες.
Η ισορροπία είναι απαραίτητη σέ κάθε ομάδα, στην περιφέρεια και στο ζωγραφιστο. Ο Λοκετ χρειάζεται δίπλα του ένα παίκτη να βάζει 20+ πόντους και το αντίστροφο, ο σκόρερ χρειάζεται τον Λοκετ. Με 2 Λοκετ μια ομάδα δεν θα βάζει καλάθι, με 2 αρχισκορερ θα μπαζει στην άμυνα.
Απλά πιο εύκολα βρίσκεις στην αγορά ένα φθηνό πολύ καλό αμυντικό παρά ένα παίκτη πού βάζει 20αρες για πλάκα.
Ε ναι.Για αυτό σου λέω , παίζεθ ρόλο σε τι βάση μιλάμε.😊Φετος είχαμε Χανλαν, Κέλυ,μας βγήκε επιθετικά κι ο Καουαν ,ενώ ο Τζουιστον εχει στατιστικά που ένα στα δύο τα βάζει.
Κι όμως ,στο γρήγορο φετινό μας παιχνίδι είχε κι αυτός χώρο για σκοράρισμα.Αναφερομαι σε αυτά τα δίποντα …κοντά στο καλαθι,γιατί σουτ δεν έχει.Λογω καλών τοποθετήσεων ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ (αυτό είναι το προσόν του,συμμετέχει με φιλότιμο σχεδόν παντού),είχε και σκορ από φολλοου ή από επιθετικά ριμπάουντ.
Σ αγαπάω και το ξέρεις
🥰💕💞💝💓😍❤️♥️💖🫀
Ναιτ πόσα χρόνια έχουμε ακόμα το 99;Και κάθε χρονιά είναι λιγότερα αν δεν κάνω λάθος.Ο ψηλός του παοκ που έφυγε με μπάι άουτ η χωρίς;
Λογικά το 99 έχει τελειώσει. Ο ψηλός του ΠΑΟΚ δεν ξέρω πως έφυγε αλλά τι μας νοιάζει;
ΚΑΤΑΝΤΙΑ…ο Προμηθέας φέρνει Φρανκμπάρντ(παικταράς!!) κι εμείς πουλάμε και το κακό είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αγοράσουμε…Ας φέρει τον Αμπντούλ Γκάντι του Προμηθέα που φεύγει και με ολόκληρη αποζημίωση…που παίζουμε όλη τη χρονιά με 4,5 ξένους που ήρθε ο 5,5 ο Κέλι και την κοπάνησε , που φεύγει ο Χάνλαν και παρακαλάμε να επιστρέψει ή μας δουλεύει η διοίκηση ο Κέλι για να μείνουμε πάλι με 4,5 ξένους.Κι όποιος πει για τον μισό ξένο είναι ο κλειδαριάς που μόνο σε μας βρίσκει συμβόλαιο , ούτε και στον Απόλλων Πάτρας θα έβρισκε..Και το χειρότερο …το συζητάμε κιόλας για τη φυγή του Χ. αντί να μην πατήσει κανείς στο Παλέ , σ΄αυτούς που ξαναβγάλανε εισιτήρια covid οι πετυχημένοι…