Πρόωρα θα τελειώσει η συνεργασία του Άρη με τον Ολιβιέ Χάνλαν καθώς ο Καναδός γκαρντ είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τη Βαλένθια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!
Ο Καναδός γκαρντ είναι πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τους «κίτρινους» και μια ανάσα από την τελική συμφωνία του με τη Βαλένθια για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Άρης θα χάσει τον καλύτερό του παίκτη, από την άλλη πλευρά όμως πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι θα κερδίσει ένα σημαντικό ποσό.
Όλα έγιναν μέσα σε διάστημα (περίπου) 24 ωρών. Ο τραυματισμός του Κλέμεν Πρέπελιτς ανάγκασε τη Βαλένθια να βγει στην αγορά αναζητώντας έναν παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Πηγή: Άρης: Προς Βαλένθια ο Ολιβιέ Χάνλαν! | Gazzetta
Ξέρετε τη γνώμη μου για αυτά. Είμαι 100% σύμφωνος, αυτό που προέχει είναι να βγάλουμε όσο περισσότερα λεφτά μπορούμε από την υπεραξία που δημιουργούμε στους Αμερικάνους μας.
Συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς νομίζω ότι δεν πρόκειται να κερδίσουμε περισσότερα από 20-30 χιλιάρικα. Αμελητέο ποσό μπροστά στα χρέη μας.
Υ.Γ. περιμένω τον Καστριτη να φέρει το επόμενο λαβράκι!
και 30 χιλιάρικα να είναι συν κάτι ακόμα από το συμβόλαιο του Hanlan που θα γλιτώσεις, μια χαρά είναι.
20-30 χιλιάρικα και είναι λίγο;; 30 είναι τον μηνιαίο μπάτζετ μας. Να σου θυμίσω πως δεν πήραμε άδεια για 7 χιλιάρικα του Μούρτου, χρωστάμε 65 χρόνια 10 στον Βεργίνη κ.ο.κ.
30 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά για το τώρα της ομάδας, σε μια τελειωμένη χρονιά.
Μια χαρά ….ότι πάρουμε κέρδος είναι …20-30 χιλιάρικα + το δικό του υπολοιπο συμβόλαιο …..Κακά τα ψέμματα η χρονιά τελείωσε , η ομάδα πέτυχε τον στόχο της …με το υπάρχον ρόστερ και χωρίς Χανλαν μια χαρά τελειώνεις τη σεζόν. Όλο το βάρος τώρα στο να μπορεσουμε να κρατήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε για την επόμενη σεζόν , π.χ. ο Τζούστον εάν δεν ζητάει τρελά λεφτά πρεπει να μείνει και του χρόνου , να κρατήσουμε κορμό με τους Έλληνες Νετζιπογλου , Σίδηροηλια , Σχίζα ,Πουλιανιτη ,να προσθέσουμε ακόμα 2 αξιόμαχους Έλληνες και παραμείνουν Τζούστον , Λοκετ και ίσως πιο δύσκολα Ουιλιαμς
Τον Λόκετ και τα μάτια σας μην χάσουμε το ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!
Αν έχει συμβόλαιο δέκα χιλιάρικα και το μπάτζετ του χρόνου είναι πάλι στα ίδια, από μια άποψη είναι κελεπούρι. Αλλά γενικά συμφωνώ, είναι μια από τις θέσεις ξένων αυτή του Λόκετ στην οποία πρέπει να γίνει αναβάθμιση.
Το θέμα δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Είναι κυρίως οικονομικό. Μια πώληση του Χανλαν για 20χιλ+20χιλ από το συμβόλαιο του είναι κάποια έσοδα. Ταυτόχρονα όμως δηλώνεις σαν ΚΑΕ ότι τελείωσε η χρονιά. Πόσα θα χάσεις λοιπόν από πιθανά εισιτήρια; Πόσοι θα ξενερώνουν και δεν θα συμμετάσχουν στην ΑΜΚ; Πόσα θα κερδίζες από μια συμμετοχή στα play off? Γνώμη μου είναι πως η τελική σούμα θα είναι μείον.
Αν έρθει ο Κέλι δεν αλλάζει τίποτα για εμένα, ίσα ίσα που κάνουμε και μια πιο ισορροπημένη ομάδα έτσι.
Συμφωνώ απόλυτα…
Κι αν γυρίσει εντελώς καλα και ο σιδηρο ακόμα καλύτερα.μεχρι και τον κωττα πουλάμε μετά.
Πούλα και τους πάγκους και τα λάβαρα στην οροφή…
Προς το παρόν δεν πουλάω,αγοράζω. Μετοχές για την ακρίβεια.
Οι πάγκοι δεν ανήκουν στην ΚΑΕ
Αυτοί…θα πουλήσουν και τον ΛΟΚΕΤ…
Αν πουλήσουν Κωττα και Λόκετ τότε όντως αξίζουν βραβείο
Αν πουλήσουν και Καμάρα πρέπει να μας δοθεί το πρωτάθλημα
Για να το πουλήσουμε κι αυτό;
🤣🤣🤣🤣🤣
Εδω τοσα χρονια πουλανε τρελα, τον λοκετ δεν θα πουλησουν?
Με την προσθήκη του Κέλι και την επιστροφή του Σχίζα δεν θα φανεί τόσο η απουσία του Χάνλαν.
Να κάνω και μια πρόβλεψη… θα πωληθεί και ο Τζουστον και θα λύσουμε το Μπαν ώστε να πάρουμε δυο νέους ξένους πριν το τέλος του πρωταθλήματος
Ο Τζούνστον να πωληθεί από που κι ως που. Τα χαρακτηριστικά του τα έχουν ένα σωρό Αμερικανοί, χωρίς να τον υποτιμώ. Από την άλλη, συνεπή σκόρερ λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλεηοφς δύσκολα βρίσκεις, γι αυτο και για έναν Χανλαν τα σκας.
Ο Τζούστον έχει τα καλύτερα νούμερα στην ομάδα και είναι από τους καλύτερους στην Α1 στα περισσότερα advance stats. Αν ήμουν ο μάνατζερ του, θα είχα ήδη ετοιμάσει τα πινακάκια + τους μέσους όρους του. Εννοείται μπορεί να πουληθεί, ΑΝΕΤΑ
Δε διαφωνώ κάπου, αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το σημείο της χρονιάς, πιο εύκολα πωλείται ένας pure scorer παρά ένας κλασικός αθλητικός ψηλός με πολλές ελλείψεις στο παιχνίδι του. Έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον.
Ανάλογα το τι θέλει η κάθε ομάδα και γενικά πιστεύω πως θα είχαμε προτάσεις για όλους μέσα στη χρονιά. Απλά, κι αυτό είναι καθαρά εικασίες από εμένα να το ξεκαθαρίσω, ευκολότερα θα δίναμε τον Χάνλαν, παρά κάποιον άλλο Αμερικάνο, κυρίως γιατί μπορεί να υπάρχει σχέδιο-ελπίδα να τους κρατήσουμε και του χρόνου, ενώ ο Χάνλαν ήθελε να πάει Ισπανία και το είχε πει.
Ο πρώτος στον οποίο πρέπει να γίνει πρόταση για ανανέωση,ακόμα και με διπλασιασμό αποδοχών. Είναι ο πιο βελτιωμένος μέσα στη σεζόν και έχει ακόμα περισσότερα περιθώρια βελτίωσης.
Με κάλυψε ο night με όσα είπε παραπάνω. Πιστεύω ότι ο Τζουστον μπορεί να γίνει τρομερός παίκτης με ένα γκαρντ δίπλα του που ξέρει να παίζει καλά το pick n roll.
Εικασία έκανα και εγώ, συνδυάζοντας την επιστροφή του Κέλι με την ανάγκη της ΚΑΕ για χρήματα
Ο Τζούνστον αδικείται τρομερά από το γεγονός ότι δεν υπάρχει καλός pick n roll πασερ στην ομάδα. Συμφωνώ. Έτσι πιστεύουμε εμείς βέβαια, πρέπει να το δούμε στην πράξη για να είμαστε σίγουροι. Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι Απρίλιο μήνα στην αγορά κυκλοφορούν περισσοτεροι Τζούνστον και λιγότεροι Χανλαν. Χωρίς να κάνω άμεση σύγκριση των δύο παικτών.
100%(για την 1η πρόταση).
Πρέπει να αντικατασταθεί πάντως με κάποιο άλλο ξένο για να αποφύγουμε το πρόστιμο.
Από αγωνιστικής άποψης δεν είναι και το χειρότερο κακό στον κόσμο αν φύγει ο Χάνλαν γιατί είναι αδιάφορος αμυντικά και τρακέρνει με τον Κάουαν γιατί θέλει και την μπάλα στα χέρια του.Επιθετικά είναι παικταράς δε το συζητάμε.Φυσικά το θέμα είναι να έρθει ο Κέλι και να είναι σε κατάσταση να βοηθήσει…Επίσης ναι είναι μεγάλο ξενέρωμα..Μπορείς να πάρεις και ένα pg ξένο σαν π.χ τον Κολόν της Αεκ να ρολάρει την ομάδα; ή πας να πάρεις τα λεφτά που έβαλες πίσω γιατί σώθηκες και δεν βλέπεις χρήμα από το στοίχημα ή από την ΑΜΚ και τους επιφανείς πλούσιους αρειανούς;
Φυσικα κ ειναι σημαντικη απωλεια. Πρωτος σκορερ πρωταθληματος ειναι ο ολι μη τρελαθουμε. Κ δεν εχεις κ πληθωρα γκαρντ. Μην τον απαξιωνουμε τελειως τον καναδο. Απλα η διοικηση ειδε οτι σωθηκαμε κ του δινει την ευκαιρια να φυγει. Ο κοσμος εννοειται οτι ξενερωνει. Αλλα δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση στον Αρη. Χωρις κανονικους στοχους δε κρατας παικτες. Πως θα κρατησεις το καλοκαιρι παικτες οπως ο τζουστον ο καουαν η ακομη κ ο γουιλιαμς. Δε μιλαω καν για κελι. Μπορουν να βρουν καλυτερα συμβολαια. Εμεις παλι θ παμε στο μοτιβο λογικα ενας εμπειρος κ οι υπολοιποι “λαβρακια”. Ενα λαυριο με πιο βαρια φανελα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Ναι συμφωνώ απόλυτα σε όλα …απλά αγωνιστικά τρακέρνει με τον Κάουαν και δες όταν μπήκε ο Χάνλαν στην ομάδα και ο Κάουαν που ήταν καυτός έκατσε και ο Κέλι στον πρώτο τραυματισμό του…
Ο χανλαν ηταν πολυτελεια για εμας φετος. Απλα επειδη δεν ειχαμε κανονικο πλει μεικερ πχ εναν ξανθοπουλο η εναν μαντζαρη υπηρχε μπερδεμα ρολων. Το πιο μεγαλο θεμα ισως ηταν με το μοιρασμα του ρολου με τον κελι. Ισως μαζι οντως δε ταιριαξανε γιατι ειναι κ οι δυο ηγετες. Παρολο αυτα χανεις εναν σημαντικο παικτη απο τα γκαρντ κ μειωνεις πολυ το επιπεδο της περιφερειας. Κ στο μπασκετ η περιφερεια καθοριζει τα παιχνιδια. Αρα δε μπορω να ακουω οτι ο σχιζας θα παρει τη θεση του χανλαν.
Πόσα ματς έχουμε μεχρι το τέλος;Καλή κίνηση είναι, δυστυχώς.Κι εγώ θα θελα να χουμε παραπάνω ματς φέτος,να κάνουμε το παραπάνω στα πλέι-οφ…Αλλά ας ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ποιοι είμαστε επιτέλους…
Εσυ το αποδεχεσαι κ ξερεις οτι στοχος ειναι να τελειωσει η χρονια χωρις επιπλεον χρεη. Ο αλλος που ονειρευεται 4αδες, 6αδες κ ευρωπες κ βριζει τον καστριτη που δε κερδιζει τους παντες μεσα εξω με 300χιλ μπατζετ? Τι να του πεις? Που ξαφνικα θεοποιουν τον τακιανο χωρις να λενε βεβαια οτι αλλαξε ολη την ομαδα για να ειναι ετσι η Λαρισα. Οι προπονητες πρεπει να συγκρινονται σε παρομοιες καταστασεις. Οσο κι αν δε μας αρεσει ο τακιανος κ η λαρισα ειχε ευελιξία κινησεων στο ροστερ. Τι θα εκανε ο φωτακος σε αυτον τον Αρη που δε μπορει να αλλαξει τιποτα? Ε???
Το ας αποδεχτούμε ποιοι είμαστε είναι η έκφραση κλειδί καπταιν μου
Δεν είναι δικό μου.Το πρωτοείδα σε βιβλίο του Ντέιβιντ Μάμετ.😊Μετά εγινε σούπα από “κοουτς ψυχικής υγείας” αλλά φίλε μου Χρήστο,έχει πολλή αλήθεια ,χωρίς απ’την άλλη να είναι εύκολο ,έτσι;
Ισχύει καπταιν μου.
Αγωνιστικά αυτό που λες ισχύει. Το ότι ο Σχίζας θα πάρει τη θέση του Χανλαν είναι ανέκδοτο. Αλλά γι αυτό το σημείο που βρισκόμαστε, θεωρώ ότι η πώληση του είναι σωστή κίνηση.
Έτσι είναι ακριβώς.
Αλλά έτσι είναι και το σύγχρονο μπάσκετ. Πέρασαν οι εποχές που οι παίκτες κάθονται χρόνια στις ομάδες.
Του χρόνου πάλι από την αρχή.
Δεν πειράζει όμως, εμένα με ενδιαφέρει να παίζουμε καλό μπάσκετ και παθιασμένα. Άσχετα αν ονειρεύομαι το νταμπλ 😁😁
Ξενέρωσα με αυτό από την άλλη όμως όπου φτωχός και η μοίρα του. Όταν παρακαλάς για 30χιλ δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Ούτε για τον Χανλαν θα ήταν ορθό να του στερήσει η ομάδα αυτή την ευκαιρία που τη θέλει πολύ και ο ίδιος. Ελπίζω να γυρίσει πίσω την επόμενη σεζόν.
Αγωνιστικά μην αγχώνεστε, έχουμε Πουλιανιτη on fire.
Βασικα μετα απο χρονια ειδαμε επιτελους μπασκετ που γουσταραμε κ μαλιστα με λιγα λεφτα. Η ξενερα δυστυχως ξεκινησε με την αναχωρηση του κελι.
Μόνο στις νίκες. Στις ήττες βλέπαμε μια απροπόνητη ομάδα χωρίς συστήματα με “λίγους” παίκτες. Μην μπερδεύεσαι σε παρακαλώ.
Δε ξερω τι λενε αλλοι εγω για τη φετινη ομαδα για το μονο που εχω να πω ειναι το χαμηλο επιπεδο εμπειριας κ προσωπικοτητων ελληνων κ παγκου. Κατα τ αλλα με 300χιλ μπατζετ φτιαξαμε μια χαρα ομαδα την οποια εκτιμω βαθυτατα κ μου αρεσει να βλεπω. Εγω προσωπικα θα τους κρατουσα ολους αλλα θ δυναμωνα το ελληνικο στοιχειο κ τον παγκο. Αρα διαφωνω 100% με τα απροπονητη ομαδα, λιγοι παικτες κ ασχετος καστριτης. ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Ούτε για αστεία δεν είσαι ρε Βαγγέλη, αμάν πια
Τι να κανω. Παθιαζομαι στις μπασκετικες συζητησεις….
Κάουαν έχουμε ευτυχώς, γιατί αν είχαμε Πουλιανίτη, θα παγώναμε…
Και Λοκετ, όπου πλέον έχουμε ένα σίγουρο τρίποντο σε κάθε αγώνα!
😂😂😂😂
Μια κ η χρονια αγωνιστικα τελειωσε το ζητουμενο ειναι να μην εχουμε μπαν την επομενη χρονια κ να κλεισουμε χωρις επιπλεον χρεη. Τωρα τι 8οι τι 9οι. Καμια σημασια για μενα
Τι 7οι τι 6οι
Ε ναι τι νοημα εχει αν εχω μπαν κ χρωσταω παντου?
Τι νόημα έχει τότε να κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα;
#6 με #7 έχει τεράστια διαφορά..Στον αντίποδα το #9 είναι καλύτερο από το #8
Σχηματικά το είπα Τζιμ, δεν το εννοούσα με τις θέσεις ακριβώς.
Ετσι ετσι να υπαρχουμε. Τι Α1 τι Α2. Τι Αρης τι Αιας Ευοσμου.
Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που δεν της φεύγουν οι παίκτες για να πάνε σε καλύτερη (με περισσότερα φράγκα) ομάδα.
Συμπεριλαμβάνοντας Ολυμπιακό και ΠΑΟ κτλ
Που είναι το παράξενο ή κατακριτέο να φύγει και από εμάς;
Ακόμη και 2 εκ. Μπάτζετ να είχαμε χωρίς χρέη, αν έκανε πρόταση στον Χάνλαν η Βαλένθια πάλι θα έφευγε.
Σε (πάρα) πολλά μπορεί να φταίει η διοίκηση, αλλά όχι σε αυτό.
Άποψη μου βέβαια
Συμφωνω φιλε μου. Εγω δεν μπορω να καταλαβω την σταση που κραταμε εμεις οι οπαδοι. Γιναμε λογιστες και λεμε δεν βαριεσε αφου δεν εχουμε στοχους ας διαλυσουμε την ομαδα. Αν ημουνα ολυμπιακος και εφευγε ο καλυτερος μου παικτης παλι θα ξενερωνα. Επισης αλλο πουλας και αλλο ξεπουλας. Εχει διαφορα.
Μα πως να τον μοσχοπουλησουμε όταν με το ζόρι τον πληρώνουμε;;;;; Σε αυτές τις περιπτώσεις ο παίκτης έχει το πάνω χέρι. Επίσης, αν είναι και πονηρός, σου λέει αν δεν με αφήσεις να φύγω στο επόμενο αγώνα θα έχω 0/15 τρίποντα
Ναι ναι και παλι συμφωνω, αλλα εμενα ο ρολος μου ειναι να κραξω που αποδυναμωνεται η ομαδα μου. Γνωμη μου ετσι?