Εν τέλει, εκτιμάται ότι μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν δρομολογηθεί οριστικές εξελίξεις και κατ’ επέκταση, η συζήτηση με τον Γιάννη Καστρίτη θα έχει καταληκτικό χαρακτήρα ως προς τη συνέχιση της συνεργασίας αλλά και ουσιαστικό για το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς. Υποχρεωτικά, αυτό θα περιλαμβάνει το χτίσιμο από μηδενική βάση αφού υπάρχουν μόλις δύο συμβόλαια σε ισχύ, αυτά των Γιώργου Φίλλιου, Γιάννη Σιδηροηλία. Ως εκ τούτου, η δημιουργία νέου ελληνικού κορμού και οι επιλογές προσώπων είναι μια διαδικασία η οποία θα πρέπει να τρέξει.

Για παράδειγμα, εκεί που φαινόταν δεδομένη η παραμονή του Όμηρου Νετζήπογλου βάσει και των επαφών που προηγήθηκαν στα μέσα της χρονιάς, πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αυτό συμπεραίνεται τουλάχιστον μέσα από το γεγονός ότι ο 20χρονος γκαρντ έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες αναζητώντας το επαγγελματικό μέλλον του, γι’ αυτό στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να καταστρώσουν πλάνο σε περίπτωση αποχώρησης του παίκτη. Στην τελευταία διετία επένδυσαν στον Όμηρο Νετζήπογλου μέσα από την ανάθεση βασικού ρόλου και την παροχή περί των 20 αγωνιστικών λεπτών συμμετοχής κατά μέσο όρο. Τελική επαφή προβλέπεται να γίνει αφού «τελειώσει» το ζήτημα του Γιάννη Καστρίτη, αναλόγως βέβαια και των εισηγήσεων του 41χρονου τεχνικού.

Πηγή: Άρης: Πλησιάζει ο Καστρίτης, απόσταση με Νετζήπογλου | Gazzetta

Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Η μέρα φεύγει ,το Τζονι Γουόκερ έρχεται…

“Με το Τζακ Ντάνιελς ,ο χρόνος κυλάει ευχαριστα”,1995.

jack-daniels-tappi.gif
Ian 73

😉

Jim Patras

Το άρθρο κάνει λόγο για 20χρονο ,guard και 20 λεπτά μ.ο.με βασικό ρόλο ωστόσο το θέμα είναι ότι ο 20χρονος guard έπαιρνε αυτά τα 20′ καλύπτοντας τη θέση του s.forward.

Pippo

Το άλλο θέμα είναι ότι δεν υπήρχε small forward γενικά.

Dom

Καλά, ο νετζηπογλου δε νομίζω να χαλάστηκε που σαν δεκαεννιάχρονος έπαιρνε αυτά τα λεπτά έστω και σαν τριάρι.