Έφτασε λοιπόν και το-ευχόμαστε όλοι-τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς!
Ελπίζω το γεμάτο Παλέ και η κρισιμότητα του παιχνιδιού να μη λυγίσουν την ομάδα και στο τέλος να πάρει αυτό που αξίζει να πάρει από την αρχή της χρονιάς(και πολύ πιο εύκολα από όπως κατέληξε να διεκδικεί,αλλά αυτά είναι για να τα πούμε πιο μετά), την 3η θέση στο πρωτάθλημα.
Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΑν μείνουμε προσηλωμένοι στο σχέδιο και συνεχίσουμε τις καλές αμυντικές μας αποδόσεις, δε θα έχουμε πρόβλημα. Το θέμα είναι να μη δώσουμε την ευκαιρία στον Μάρσαλ να νομίζει ότι είναι ο Τζόρνταν, τον φοβάμαι όταν παίρνει μπρος…
Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει το άγχος κι αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο από ποτέ…

ΕΜΕΙΣ
Αν καταφέρουμε κι έχουμε 2-3 παίκτες ζεστούς από νωρίς, τότε δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Το θέμα είναι πως δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα, άρα γιατί να ξεκινήσουμε τώρα;
Το παιχνίδι το βλέπω πολύ αγχωτικό…
Το γεμάτο ρόστερ μας πάντως κάνει τη διαφορά στη σειρά. Η τύχη να έχουμε διαφορετικούς παίκτες πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι, μας κάνει να έχουμε το πάνω χέρι κι ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τώρα.
Έμπειρους παίκτες έχουμε, οπότε δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει χαλάρωση, αλλά όσο να’ναι, αν τα πρώτα σουτ δεν μπουν, το καλάθι θα αρχίσει να μοιάζει όλο και πιο μικρό…ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(16/46)

Ο Μπράουν θα βάλει πάνω από 4 τρίποντα!


ΑΠΟΥΣΙΕΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο Αλεξάνδρειο, Κυριακή 05/06 στις 19.00,Νovasports
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3-1.. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΔΥΣΚΟΛΑ… ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ..

ΥΓ.Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.. ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Night Audit

Ε πρώτα τρώνε και μετά διαβάζουν το blog…μην πάθεις και τίποτα…

Anonymous

Καλημέρα παιδάκια,

στον πρώτο αγώνα νόμιζαν ότι ο brown θα κάνει την ζημιά και έτσι έριξαν την ρποσοχή τους πάνω του στον δεύτερο αγώνα αλλά έκανε την ζημιά ο bavziz και ο Χαραλαμπίδης μαζί βέβαια πάντα με τον Σλούκα. Στο τρίτο πήγαν να κλείσουν bavzits και Χαραλαμπίδη αλλά έκανε τρελά πράγματα ο Αρχηγός μας που το είχαν για ακύνδηνο. Τώρα δεν ξέρουν ουτε αυτοί πιστεύω τι να κάνουν, δεν ξέρουν από που θα τους χτυπίσουμε διότι έχουμε βαθύτερο Ροστερ και δεν ξέρουν ποιος παίχτης θα κάνει την ζημιά . Αντιθέτως αυτοί έχουν γίνει πολύ προβλέψιμη, συγνώμη προβλέψιμοι 😉 . Παίζει στ αλήθεια ο Ταπούτος ???? Ο winters είναι έτοιμος ? ο Μαrshal έχει όντως κάποιο πρόβλημα ??? αν και φοβάμαι νομίζω πως στο τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα !!!!

Χάρης