5η αγωνιστική

 

vs

Κυριακή , 10 Νοεμβρίου 2013

Nick Gallis Hall

19.30

Novasports 2

Τα νούμερα μας

Τα νούμερα τους

Ομαδικά Στατιστικά

 

Προϊστορία ( A1 )

14-7

( 3 συνεχόμενες ήττες εντός και 7 συνεχόμενες συνολικά στην κανονική περίοδο )

Απουσίες

Πελεκάνος ( ; )

 

5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα και στον δρόμο μας έρχεται ο Πανιώνιος .

Το παιχνίδι θα είναι σαν μια πρόβα τζενεράλε για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου και θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πως αντιδράει η ομάδα μετά από κακές εμφανίσεις και απέναντι σε καλές ομάδες.

Ο Πανιώνιος δεν είναι η ομάδα που ήταν πέρυσι , κυρίως γιατί  χάνοντας τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς , έχασε δυο παίκτες μεγάλου επιπέδου και ηγέτες. Αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι κακή ομάδα ή πως δεν είναι το πρώτο φαβορί για την τρίτη θέση.

 

Το κλειδί

Τα επιθετικά ριμπάουντ του Πανιωνίου είναι αυτά που τον κρατάνε στα παιχνίδια και του δίνουν τις νίκες. Η επιθετική του αποτελεσματικότητα είναι χειρότερη κι από την δική μας (!!) , αλλά μαζεύει περίπου το 40% από τα διαθέσιμα επιθετικά ριμπάουντ κι είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε. Αν καταφέρουμε να περιορίσουμε τις δεύτερες ευκαιρίες του , θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες νίκης .

Η μάχη

Ο Μακ Κόλουμ είναι ο εκφραστής των επιθέσεων του Πανιωνίου και η άμυνα πάνω σε αυτόν θα είναι το κλειδί για το παιχνίδι. Αν σκεφτείτε μάλιστα την άμυνα που παίζουμε στους γκαρντ των αντιπάλων τα τελευταία παιχνίδια , τότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσουμε τον Μακ Κόλουμ πετυχημένα.