Άρης: Νέο φιλικό παιχνίδι με Ηρακλή

Τον χαρακτήρα της τελευταίας πρόβας θα έχει για τον Αρη το μεθαυριανό (10/10) φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Αυτή θα είναι η τελευταία φιλική αναμέτρηση που θα δώσουν οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Basketleague. Μετά από αυτή του Αλεξανδρείου, ο δεύτερος φιλικός αγώνας θα γίνει το Σάββατο (10/10) στο Ιβανώφειο. Ο Σάββας Καμπερίδης προβλέπεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αν και το ερωτηματικό που υπάρχει αφορά το μέλλον του Κουίντον Ντεκόζι. Για τον Αμερικανό υπάρχει ειλημμένη απόφαση αντικατάστασής του, ήδη οι «κίτρινοι» έψαξαν την περίπτωση του Μάριο Λιτλ και μένει να φανεί αν και πότε θα κάνουν το αποφασιστικό βήμα γι’ αυτή την αντικατάσταση.

Πηγή: Άρης: Νέο φιλικό παιχνίδι με Ηρακλή | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Για τον Αμερικανό υπάρχει ειλημμένη απόφαση αντικατάστασής του, ήδη οι «κίτρινοι» έψαξαν την περίπτωση του Μάριο Λιτλ και μένει να φανεί αν και πότε θα κάνουν το αποφασιστικό βήμα γι’ αυτή την αντικατάσταση.

Τι αστεία παράγραφος στο άρθρο. Αυτοανερει ο δημοσιογράφος έτσι όπως το γράφει την “ειλημμενη απόφαση” με το” αν κ πότε θα γίνει”