Στη δε διάρκεια της περασμένης χρονιάς, ο Καστρίτης δεν παρακολουθούσε απλά την περίπτωση του Μπέιτς αλλά είχε και… inside ενημέρωση για το ποιόν του Αμερικανού καθώς συνηθίζει να περνά από κόσκινο τους υποψηφίους. Για παράδειγμα, πέρυσι δεν μετάνιωσε απλά για μια επιλογή του αλλά πριν από έναν εντός έδρας αγώνα λίγο έλειψε να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο για να «ξεβγάλει» την τσατίλα του. Είχε προηγηθεί και κάτι ακόμη πιο σοβαρό με τον ίδιο αθλητή το οποίος τον είχε βγάλει από τα ρούχα του. Δεν μίλησε ποτέ γι’ αυτό, απλά το κράτησε στα εσώψυχά του.

….

Ο Μπέιτς δεν ήταν η βασική επιλογή αλλά μία από τις πέντε που είχαν μπει σε καθεστώς προτεραιότητας. Εδώ και τουλάχιστον δέκα ημέρες ο προπονητής του Άρη μεταμορφώθηκε σε… νυχτερίδα καθώς η κοσμοσυρροή στο summer league άλλαξε το βιολογικό ρολόι του και όλες οι επαφές γίνονταν τις πρώτες πρωινές ώρες. Ταυτόχρονα αυξανόταν και το άγχος καθώς η μία επιλογή επέλεξε τη Σκαφάτι, η δεύτερη την Ούλμ, η τρίτη το Ισραήλ και τον έζωναν τα φίδια. Με τον Μπέιτς η όλη ιστορία εξελίχθηκε σαν… «ή ταν ή επί τας», ειδικά από τη στιγμή που ξαφνικά μπήκε στο «κόλπο» και μια ομάδα από το Ισραήλ η οποία μάλιστα έδωσε 40.000 δολάρια περισσότερα σε σύγκριση με την προσφορά του Άρη. Στην τελική ευθεία μέτρησε αρκετά ένας ενδιάμεσος κρίκος ο οποίος αποδείχθηκε ισχυρός σαν ατσάλι όπως επίσης η συμμετοχή στο Eurocup και το περιβόητο… «ο κόουτς σε βλέπει από πέρυσι». Κι έτσι ο Μπέιτς έβαλε την υπογραφή του και η πίεση ενός δεκαημέρου απελευθερώθηκε μέχρι την επόμενη, αυτή της επιλογής των τριών γκαρντ.

 

Πηγή: Άρης μεταγραφές: Ο Καστρίτης είχε «σταμπάρει» τον Μάνι Μπέιτς από το περσινό καλοκαίρι στην Αθήνα! | Gazzetta

Η πρώτη παράγραφος είναι κίτρινη όσο δεν πάει, με τον Βλαχόπουλο να τρώγεται να… κουτσομπολεύσει, χωρίς λόγο και αιτία και την ανεβάζω γιατί είμαι σίγουρος πως κάποιος θα το ρωτήσει το “άσχετο, αλλά ανέβασε άρθρο ο Βλαχόπουλος που λέει για…”.

Η δεύτερη είναι ουσιαστικά τα νέα, το inside info.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Ο συνδετικός κρίκος είναι ο Diebler παλιός παίκτης του Καστριτη και νυν assistant στο Butler. Αλλά το να απορρίψει Αμερικανός πρόταση με συν 40κ από το Ισραήλ για να έρθει στον Αρη μου μοιάζει τρομερα δύσκολο.

stepap

Έβλεπε Γκάλη μικρός, γιαυτό απέρριψε την πρόταση σπο το Ισραήλ

Pippo

Στα ποσά που μιλάμε κι εγώ το αποκλείω.

Sotiris

Night, αφού το βαλές το άρθρο δεν μας λες και ποιον εννοεί;

Toby B

Ίσως για Τσεβεζ πριν το παιχνιδι με Περιστέρι?

badgrandpa

Άσχετο, έκανα το λάθος και είδα βίντεο του τρεβιον Γουίλιαμς που τον θέλαμε αλλά πήγε στην Ουλμ….
Δεν υπάρχει ο άνθρωπος επιθετικά τουλάχιστον, πάσα,σουτ, κινήσεις με πλάτη, τρίποντο…

ellis 1982

Το ίδιο βίντεο είδα κι εγώ κι έπαθα πλάκα με τον τύπο… αλλά επειδή ο Manny bates θα είναι ο δικός μας εύχομαι στο μεταξύ μας παιχνίδι να σε καταπιεί γατάκι trevion Williams, πάμε Αρειαναρα

gkanton

Πάντως σε ένα βίντεο που ανέβασε Κ.Α.Ε. με στιγμιότυπα από την τελευταία του χρόνια στο Μπάτλερ ο παίχτης δεν ξέρει μόνο να καρφώνει. Έχει κι ένα σουτακι από τα 3,4 μέτρα και φυσικά κόβει… Αν έρθει τελικά μάλλον πρόκειται για λαχείο.