Για τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ

Για δηλώσεις εδώ

Όσοι είδαν τον αγώνα νομίζω ότι θα συμφωνήσουν πως η ομάδα μας ήταν ασύνδετη . Επιθετικά ήμασταν τραγικοί . Σε πάρα πολλές επιθέσεις μας , χάναμε τα συστήματα , 10 δευτερόλεπτα χαμένα μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται .

Η μπάλα στον Κλάρκ ή στον Χατζηβρέττα και ο θεός μαζί μας !

Ο Μπετς είχε 10 σουτ και 8 βολές και νομίζω ότι θα έπρεπε να έχει τα διπλάσια . Αλλά όχι , καλύτερα να τον έχουμε για σκριν και να βαράμε τρίποντα …

Τα προβλήματα που είδα μια βδομάδα πριν στο φιλικό με τον Πανελλήνιο , τα είδα και τώρα με το Μαρούσι . Ο Ματσόν λέει ότι είχαμε μια προπόνηση σαν ομάδα και προβλήματα τραυματισμών .

Ελπίζω με 2 ακόμα προπονήσεις που θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή , να βελτιώσουμε την εικόνα μας , γιατί πραγματικά είναι πολύ κρίμα να δείχνουμε χαμένοι .

Απόψε νομίζω πως νικήσαμε γιατί έχουμε παίκτες με προσωπικότητα ( Χατζηβρέττας ) και τεράστιο επιθετικό ταλέντο ( Κλάρκ ) .

Αλλά είναι κρίμα να είμαστε 2 κλάσεις ανώτεροι από το Μαρούσι και να νικάμε με την ψυχή στο στόμα και ανούσια στην τελική , γιατί εκεί πρέπει να πας και να νικήσεις τώρα …

Για να δούμε και την Παρασκευή τι θα γίνει …

* Το Λε Μαν- Αλμπα βγήκε 61-60

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kanapedakias

Εγώ είδα μια ομάδα έτοιμη γι’αυτό το παιχνίδι και μία όχι.Σαφώς η ανέτοιμη ομάδα (αν ήταν ομάδα αυτή) ήταν ο Άρης. Δικαιολογίες για μένα δεν υπάρχουν, και οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο χρόνο προετοιμασίας και πάνω κάτω τις ίδιες απουσίες σε αυτήν.Αφού θέλουμε να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε ψηλά για μένα πρέπει να κάνουμε και την αντίστοιχη κριτική. Σήμερα είδα μια ομάδα χωρίς συστήματα, με τους παίκτες πολλές φορές να μη ξέρουν που να σταθούν και τι να κάνουν την μπάλα, και γι’αυτό αρκετές επιθέσεις τελειώσαν στα τελευταία δευτερόλεπτα με βεβιασμένα σουτ.Την ίδια ακριβώς ομάδα είδα και στα Μαυροσκούφεια μια εβδομάδα πριν, το μόνο που άλλαξε ήταν ο Κλαρκ.
Αφού φέτος ανεβήκαμε ένα επίπεδο τέτοιου επιπέδου ομάδες όπως είναι φέτος το Μαρούσι (μία κλάση κάτω από πέρυσι)ΠΡΕΠΕΙ να τις κερδίζουμε εύκολα, αλλιώς τι κερδίσαμε σε σχέση με πέρυσι;Συμφωνώ ότι σήμερα κερδίσαμε επειδή έχουμε καλύτερους παίκτες, αλλά στην Αθήνα πρέπει να κερδίσουμε (και μάλιστα άνετα)γιατί θα είμαστε η καλύτερη ομάδα, τότε θεωρώ ότι θα έχουμε κάνει βήματα προόδου και ότι θα μπορούμε να αισιοδοξούμε για κάτι καλύτερο την χρονιά που ξεκινάει.
Υ.Γ.Αυτός ο Μπέλσερ γιατί υπάρχει;