Άρης – Λαύριο Preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Συνεχίζει το Λαύριο από εκεί που σταμάτησε στο περσινό πρωτάθλημα με 3 νίκες στα 4 πρώτα παιχνίδια.

Με τη γνωστή συνταγή, τον κορμό παικτών του ίδιο και φυσικά με τον ίδιο προπονητή, μοιάζει να πηγαίνει σχεδόν με αυτόματο πιλότο και γιατί όχι, αφού τα πράγματα είναι καλά γιατί να τα αλλάξεις;

Τα advance stats, δείχνουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δυο ομάδων. Το Λαύριο είναι 13ο στις βολές, εμείς 11οι, στέλνει τους αντιπάλους στις βολές με 36% ανά κατοχή, εμείς με 40%, κάνει τα λιγότερα λάθη στο πρωτάθλημα και προκαλεί τα περισσότερα, εμείς αντίστοιχα είμαστε 3οι και 5οι, στα επιθετικά ριμπάουντ είναι τελευταίο σε αυτά που δίνει στους αντιπάλους (εμείς 11οι) και 6ο (εμείς 7οι) σε αυτά που παίρνει.

Η μεγάλη μας διαφορά είναι στα ποσοστά μας. Ενώ αμυντικά και οι δυο ομάδες έχουν τους αντιπάλους τους κάτω από 51%, επιθετικά εμείς είμαστε στο 46,8% και το Λαύριο στο 53,3%. Η επίθεση λοιπόν είναι αυτή που δίνει τις νίκες στο Λαύριο και τις στερεί από εμάς, σύμφωνα πάντα με τα νούμερα.

ΕΜΕΙΣ


Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι λοιπόν επιθετικό. Ανά 70 κατοχές πετυχαίνουμε 3,5 λιγότερους από τον μέσο όρο της Α1, ενώ το Λαύριο είναι στο +2. Αυτοί το +/-5 πόντοι είναι που θα κρίνουν το παιχνίδι και με τις ομάδες να είναι πολύ κοντά στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, οι λεπτομέρειες και το ατομικό ταλέντο είναι αυτά που δώσουν τη νίκη κατά τη γνώμη μου.

Ο Κέλι θα πάρει τη θέση του Φίνκε και θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι, οπότε εμείς έχουμε και αυτό το πλεονέκτημα, ας το πω, του αιφνιδιασμού. Το θέμα βέβαια είναι και να μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε και να μπορέσει και ο ίδιος ο Κέλι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, με μόλις 2 προπονήσεις μετά από τόσο καιρό αποχής.

Ακόμα κι έτσι όμως, η ομάδα έδειξε και την προηγούμενη βδομάδα πως θα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και να πω την αλήθεια, αυτό που χρειάζεται πάνω από όλα είναι λίγο τύχη μέσα στο παιχνίδι παρά οτιδήποτε άλλο.

Η προσπάθεια είναι εκεί, η θέληση το ίδιο, πλέον ευελπιστούμε να έχουμε και ένα σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, που θα δώσει μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι μας, ε, ας είμαστε και λίγο τυχεροί, να κάνουμε κάποιες νίκες που θα μας ανεβάσουν, κυρίως ψυχολογικά.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

ΛΑΥΡΙΟ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης


ΛΑΥΡΙΟ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Μετά τα πρώτα 4-5 παιχνίδια…

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

5-1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 30/10, 17:00 / ERTSPORTS/ERTFLIX

6 ΣΧΟΛΙΑ

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Ετσι οπως ειναι τα πραγματα απαραιτητη νικη. Πρεπει να το εκμεταλλευτουμε φετος το παλε κ να μη χανουμε ματς που μπορουμε. Κ οσο κι αν το λαυριο ειναι πραγματικα καλυτερη ομαδα την εχουμε εντος(με κοσμο). Δεν ειναι ανικητη.

Θα τιμήσει τον Καμπεριδη η Καε;Θα πρεπε,όπως έκανε και στον Πρίφτη.Ισως όμως είναι λίγο gringe ,ίσως είναι νωρίς..Μακάρι όμως να υπάρξει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από τους φιλάθλους για το παιδί αυτό που στάθηκε στρατιώτης του Άρη.

4 πρώην κιτρινόμαυροι στο Λαυρ.,2 παίκτες συν 1 στην μια άκρη του πάγκου και 1 στην άλλη άκρη..

Ποιος είναι στη άλλη άκρη του πάγκου;

Ο Γ.Συρίδης.

Είπα μήπως εννοείς τον Σερελη τον ίδιο,Τζιμ μου.😁

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com