Νίκη και με μια καλή διαφορά ( που θα μπορούσε να είναι και καλύτερη , αλλά οκ ). Συνεχίζουμε…

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Aris113.898.367.054.511.223.324.2
Lavrio111.4128.967.045.99.523.524.6

Ένα καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο , μας έδωσε μια τεράστια διαφορά , ένα καταστροφικό πεντάλεπτο , τη μάζεψε , αλλά έτσι είναι το σύγχρονο μπάσκετ , κάθε ομάδα θα έχει τα σερί της.

  • Κάθε φορά που βλέπω παιχνίδι μας , δεν μπορώ να μην φτάσω στο συμπέρασμα πως ο Μόρις είναι αυτός που μας δίνει την ενέργεια , αυτός που μας κολλάει αν θέλετε και αμυντικά και επιθετικά. Δεν είναι ο φαντεζί παίκτης , με την έννοια πως θα πάρει 20 σουτ το παιχνίδι , αλλά μας βοηθάει σε τόσους τομείς που γίνεται απαραίτητος.
  • Μποχωρίδης +20 πόντους , 3 νίκες ο Άρης. Τυχαίο; Δε νομίζω…
  • Ο Μπράουν μπορεί να μην είναι και καμιά σημαντική βελτίωση στην άμυνα , σε σχέση με τον Τάλτον , αλλά στην επίθεση είναι η μέρα με τη νύχτα και έτσι όπως είναι η ομάδα χτισμένη , είναι απαραίτητος.
60 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Ο ασθενής δε σώθηκε ακόμη. Απλά πήρε ένα φαρμακακι που τον κρατάει ακόμη στη ζωή.

timemaster

πήγαμε να αυτοκτονήσουμε όμως τα τρίποντα του Μιλόσεβιτς και του Μόρις δεν άφησαν περιθώρια στο Λαύριο.
Είναι ωραίο που πριν τον αγώνα ελπίζαμε με νίκη με μισό πόντο και τώρα νοιώθουμε μία λίπη που δεν κερδίσαμε με 25.
Τα θετικά του αγώνα είναι πως παίξαμε καλή άμυνα σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Ουσιαστικά η άμυνά μας έχει πλέον μόνο έναν σημαντικό αδύναμο κρίκο. Τον Γκετσεβίτσιους που όμως λίγο η εμπειρία του λίγο τα τρεξίματα των Φιτζπάτρικ, Μόρις και Μποχωρίδη τον καλύπτουν. Οι άλλες τρεις αμυντικές μας αδυναμίες φαίνονται να μην είναι τόσο σημαντικές μετά από τον σημερινό αγώνα μιας και ο Ντραγκίσεβιτς δείχνει άλλο πρόσωπο , οι ομαδικές περιστροφές λειτουργούν καλύτερα και ο Μπράουν μπορεί να μην είναι αμυντικός κέρβερος αλλά είναι καλύτερος του προκάτοχου του.
Ο προβληματισμός μου όμως είναι στην επίθεση της τελευταίας περιόδου όπου δε μπορούσαμε να σπάσουμε το πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και κάναμε πολλά λάθη.
Ο Μποχωρίδης για άλλο ένα παιχνίδι ήταν κορυφαίος όμως ήταν και αυτός που στο τέλος μπορούσε να γίνει μοιραίος.
Προσωπικά πιστεύω πως οι Φλιώνης, Φιτζπάτρικ, Μιλόσεβτις και Ντραγκίσεβιτς ήταν ο λόγος που πήραμε μία εύκολη νίκη. Ήταν όλοι τους πολύ καλοί.
ΟΙ μοναδικές παραφωνίες σήμερα ήταν ο Γκετσεβίτσιους που ήταν πολύ άστοχος με 1/6 σουτ και ο Σλαφτσάκης.

Έτσι όπως φαίνεται (με ήττες ΠΑΟΚ και Λάρισας) θα ήμαστε σε τριπλή ισοβαθμία και αν καταφέρουμε να κάνουμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Πάτρα σε μία εβδομάδα θα ήμαστε εκτός ζώνης. Όμως το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι είναι με τον Παοκ την νέα χρονιά. Με μία νίκη εκεί μέσα μπορούμε να πάρουμε βαθιά ανάσα.

Subaris

Εδώ το φυσάμε και δεν κρυώνει, ακόμη και το γιαούρτι όλη την χρονιά και πάει ο Καμπεριδης να μου κάνει και ροτεισιον σε ένα ολόκληρο 10 λεπτο με σιδηροηλιά και σλαφτσακη στην ίδια πεντάδα και τσουπ, στο+12 πόντους διαφορά από τους +24! Ψυχολογία πάνω αυτοί,κάτω εμείς,τσουπ,+8 η διαφορά…. Σώπα ρε Σάββα!! Από πότε έχουμε την ικανότητα να αυξάνουμε την διαφορά όποτε θέλουμε ρε ψηλέ? Έχεις +24 στο 35? Βάλτους,πολύ ευχαρίστως.Ειμαστε που είμαστε με τα ψυχοφαρμακα, κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να τελειώσουμε όλες τις καρτέλες.Μην αφήσουμε καμία για του χρόνου.Ας τα διααλα πια…..

Nikolas

Εντάξει νικήσαμε σήμερα. Πήρε κάποια καλά λεπτά συμμετοχής ο Σιδηροηλίας και ενώ το ματς είχε πολύ χρόνο μπροστά του. Είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και το λέω αυτό, γιατί όσο έπαιζε έβλεπα μόνο αυτόν και όχι τον αγώνα (βοήθησε το ότι ήμασταν μπροστά στο σκορ). Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπει ένας νεαρός, 18χρονος στο rotation της ομάδας. Μόνο ως πλάκα μπορώ να εκλάβω το σχόλιο φίλε subaris…
σημ. δεν ισχυρίζομαι το ίδιο για τον Σλαφτσάκη, από τον οποίο έχουμε δείγμα γραφής πλέον της μίας σαιζόν και ξέρουμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί.

Subaris

Αν έκανα πλάκα,δεν θα έγραφα να μπουν ευχαρίστως μαζί στο 35′ με 20 πόντους διαφορά.Και προφανώς δεν εννοώ τον Σιδηροηλιά μόνο του αλλά σε συνδιασμό με τον Σλαφτσακη ήταν ανέκδοτο η πεντάδα.Επαναλαμβανω στο 30′ ήταν ανέκδοτο,στο 35′ θα ήταν απλά ανεκτό.Ουτε καν φυσιολογικό.Και άργησε να το καταλάβει κιόλας.

Nikolas

Διαφωνώ κάθετα για τον Σιδηροηλια, αλλά και για οποιονδήποτε νεαρό παίκτη από τις ακαδημίες που θεωρουμε ότι αξίζει να παίζει. Ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει για να δούμε τι αξίζει. Να παίξει σε κανονικές συνθήκες αγώνα και όχι στα τελευταία λεπτά κι όταν όλα θα έχουν κριθεί.
Επίσης χωρίς να είμαι απόλυτος, έχω την εντύπωση πως ο Σιδηροηλιας συμμετέχει στο μεγάλωμα της διαφοράς έως το +24

timemaster

Θα συμφωνήσω . Σιδηροηλιας και Σλαφτσάκης μπήκαν μαζί 1:40 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με σκορ 60-40 και τον Λαύριο να έχει 3 βολές. Ουσιαστικά στο +17.
45 δευτερόλεπτα αφού άρχισε η τέταρτη περίοδος ήμαστε στο +24.
Ο Σλαφτσάκης βγαίνει 8 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι στο +22.
Και ο Σιδηροηλίας βγαίνει ένα λεπτό πιο μετά στο +16 όπου σε αυτό το ένα λεπτό δεχτήκαμε 2 τρίποντα του Ουάτσον.
Δε νομίζω πως κάποιος από αυτούς τους δύο επηρέασε το παιχνίδι ώστε να γυρίσει μιας συν ότι έπρεπε οι βασικοί να πάρουν κάποιες ανάσες.
Όμως θα συμφωνήσω με τον Subaris ότι το να έχεις ταυτόχρονα αυτούς τους δύο παίχτες εκείνο το χρονικό σημείο δεν ήταν καλό. Όπως δεν ήταν καλό που κράτησε συνεχόμενα πολύ ώρα τον Μποχωρίδη σε εκείνο το χρονικό διάστημα μέσα στον αγώνα όπου φαινόταν πως δεν είχε δυνάμεις όμως συνέχιζαν όλες οι επιθέσεις να περνούν από αυτόν.
Ενώ ένα άλλο λάθος που πιστεύω πως έγινε είναι ότι θα έπρεπε να παίξουμε λίγο μέ δύο άσσους όταν μας πίεζαν σε όλο το γήπεδο όπως και το να βάλουμε ένα ψηλό κορμί να σπάει το πρέσινγκ και όχι να γεμίζουμε την μεριά μας με τρεις κοντούς.
Γενικά όμως ο κόουτς διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι.

Subaris

Επιτέλους ρε φίλε!! Μόνο εσύ πρόσεξες το ζουμί του συνδιασμου σλαφ- ηλια

Subaris

Ρε νικολα,ρε φίλε μου,κόλλησες με τον μικρό ρε παλικάρι μου.Σε συνδιασμό με τον σλαφ σου είπα 2 φορές.Και οι άλλοι πέντε από κάτω σε χειροκροτούν….Άντε ένας δεν το πρόσεξε….οι άλλοι πέντε διαβάζουν ή απλά βαράμε παλαμάκια??!!Ημαρτον Χριστέ μου!

Nikolas

Ένα γεγονός μπορεί να έχει πολλές αναγνώσεις φίλε subaris. Εσύ είχες την δική σου οπτική και το πρόσεξες, εγώ όπως σου ανέφερα πρόσεχα τον μικρό σε όλες τις φάσεις που έπαιξε αδιαφορώντας για το τι γινόταν εκείνη τη στιγμή στο παιχνίδι, για να δω αν το έχει. Και από αυτόν έμεινα ικανοποιημένος. Δεν έχασε τον παίκτη του στην άμυνα, κατέβασε με άνεση την μπάλα στην επίθεση. Δεν είδα καμία επίθεση να πηγαίνει στράφι από δικό του λάθος.

Συγχώρεσε με, αλλά όταν έχεις μικρό rotation και ψάχνεις παίκτες για να το ανοίξεις, το +16 έως +24 είναι μια χαρά διαφορά για να ρίξεις τον πιτσιρικά μέσα 12-13 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Για τον ίδιο λόγο μια χαρά στιγμή είναι για να ρίξεις και τον Σλαφτσάκη μέσα για να πάρουν ανάσες αυτοί που άνοιξαν τη διαφορά και θα τους χρειαστείς στο τελευταίο πεντάλεπτο. Να θυμίσω πως ένας από τους λόγους που χάσαμε ως τώρα 2-3 αγώνες ήταν αυτός: κλάταραν οι βασικοί σου παίκτες στο τέλος του αγώνα.

Από την άλλη μπορεί να κάνω λάθος κι εσύ να είσαι ο σωστός. Ίσως αν δεν βάζαμε μετά κάποια μεγάλα τρίποντα, τη στιγμή που μας πλησίασαν στους 8, να είχαμε θέμα ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και τότε θα μιλούσαμε διαφορετικά. Όπως και να έχει όμως δεν μπορώ να καταλάβω τον εκνευρισμό σου για το ότι εκφέρω μια διαφορετική άποψη και όχι την δική σου.

Και κάτι επί προσωπικού. Στο basketballaris γράφω γιατί εδώ μέσα μπορώ να πω τον πόνο μου και την αγωνία μου και να μοιραστώ τη χαρά μου για την ομάδα μου με επιχειρήματα και όχι με κραυγές. Γράφω πάντα με αγάπη για την ομάδα μου και με σεβασμό για όλους τους παρόντες συνοπαδούς, αλλά και τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας μας. Δεν επιθυμώ να έχω χειροκροτητές, ούτε προσπαθώ να επιβληθώ με τις απόψεις μου έναντι των άλλων, ούτε με εκφράζει η ειρωνεία σε παίκτες και γενικά στην ομάδα. Θα χρησιμοποιούσα το fb σε μια τέτοια περίπτωση…

Subaris

Άσε με ρε ναιτ με τα στατιστικά σας και τα +/- τώρα.Αν είναι έτσι,να μην βλέπουμε τα ματς αλλά να μαθαίνουμε το τελικό σκορ και
να βλέπουμεε στην στατιστική πως παίξαμε.Λες και είναι ατομικό άθλημα και θα μου πει το -/+ αν είναι παλτά ή όχι.Και έτσι για το μαμωτο,τα έριξα μια ματιά και τι είδα? 13 λεπτά και οι δύο με μια τρύπα -5 στο νερό.Αρα οι άλλοι κάναν την δουλειά και αυτοί τους την χαλούσαν.Θα μάθουμε και μπάσκετ στα γεράματα από την στατιστική τώρα…

Subaris

Οι απειλές αγαπητέ night πιάνουν σε αυτούς που φοβούνται και όταν κινδυνεύουν να χάσουν κάτι υπερπολύτιμο.Τωρα αν εσύ δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου αλλά ενίοτε και κατά βούληση κανείς εσύ “κατάχρηση εξουσίας” στους φιλοξενούμενους και συγχρόνως “πελατες” σου ντεμεκ προστατεύοντας τους αλλά όπως οι περισσότεροι αν όχι όλοι ,έχουμε καταλάβει μόνο τις διαδυκτιακες συμπαθειες σου….. αφόδευσα και το πλεουμενο πήρε κλίση!Και κάτι τελευταίο.Δεν έχω δει πιο πολλούς “προπονητές της εξέδρας” πουθενά αλλου.Τοση θεωρια ρε φίλε,δεν έχω διαβάσει ούτε σε βιβλίο πραγματικού προπονητή.Μπουχτησα με τις θεωρίες ορισμένων από εσάς που δυστυχώς είστε πάρα πολλοί,γι’αυτό και έχω σκάσει τελευταία με την σελίδα.Αμφιβαλω αν κάποιοι έχουν πιάσει ποτέ την σπυριαρα στα χέρια τους.Ευχομαι υπομονη σε αυτούς που θα συνεχίσουν να σας ανέχονται.

timemaster

Από όσο γνωρίζω γράφεις σε αυτό το μπλογκ, γιατί μπλογκ είναι και όχι φόρουμ, εδώ και πολύ καιρό όμως ξέχασες πως ποτέ δεν ήταν άλλη μία σελίδα για να διαβάζεις νέα της ομάδος αλλά ένας χώρος όπου ο ιδιοκτήτης του έγραφε και δημοσίευε τις στατιστικές αναλύσεις. Αυτό ήταν και αυτό συνεχίζει να είναι. Και μαζί με αυτόν μαζευτήκαμε να γράφουμε εδώ όλοι οι προπονητές του καναπέ και να αναλύουμε τα παιχνίδια. Όχι απλά να γράφουμε αποτελέσματα και ξερά νούμερα αυτό είναι κάνει αυτό το μπλογκ να διαφέρει από ότι άλλο υπάρχει στο Ελληνικό διαδίκτυο και μου κάνει εντύπωση που μετά από τόσα χρόνια έχεις διαφορετική αντίληψη προς αυτό.

Υ.Γ. Πολλοί προπονητές δεν έπιασαν ψειριάρα στα χέρια τους και όμως είναι σε κορυφαία σωματεία.

Subaris

Πες μου εναν σε κορυφαίο σωματείο.Επισης όταν δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι Σλαφ και πιτσιρίκια δεν μπαίνουν μαζί ακόμη και στο ± 30 αλλά με 10 ολόκληρα λεπτά μπροστά σου,όταν έχει πάρει φωτιά ο ποπό σου και με αυτή την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμης και μου απαντάνε με στατιστικές,ε συγνώμη ρε φίλε αλλά δεν εκτιμώ τις μπασκετικές του γνώσεις μόνο από τις στατιστικές που θα μου δώσει ή ότι άλλη αρλουμπα μου αραδιασει.Επισης είπα πως είναι πάρα πολλοί,όχι όλοι.Ε αυτοί με κούρασαν φίλε.Διαβαζω πολύ ωραίες αναλύσεις από κάποιους που είναι λογικές.Αλλα να κάτσω να ” σκάσω” και να πω “πετάει ο γάιδαρος” επειδή μερικοί μου λένε πρέπει να παιζουν οι μικροί, μην βλέπεις το ματς αλλά αναλυσε τα στατιστικά ή ότι με τον Μπράουν άλλαξε όλη επίθεση με …..μια ασίστ (!!!!) σε 27 λεπτά,ε όχι ρε φίλε.Και δίνω σαν παράδειγμα μόνο μερικά σημερινά.Αλλες φορές είναι και μη χειρότερα.

Sam Vincent

Φαίνεται πως και ο Σάββας που έβαλε μαζί Σλαφ και Ironman ,δεν άγγιξε σπυριαρα.

timemaster

Το πρώτο όνομα που μου έρχεται είναι ο Πρίφτης και αν δε τον θεωρείς επιτυχημένο μπορεί να θεωρείς τον Πόποβιτς.

Καταρχάς ανέφερες δύο διαφορετικά θέματα. Το πρώτο είναι ότι τους έβαλε μαζί και το δεύτερο ότι αυτό μας έκανε να διακινδυνέψουμε την νίκη.
Στο πρώτο είχες δίκαιο όμως πρέπει να αναλογιστείς δύο μικρά θέματα. Έπρεπε να γίνει κάποιο ροτέσιον μιας και οι Ψηλοί μας έπαιζαν αρκετή ώρα και την ίδια στιγμή ο Μόρις ζήτησε αλλαγή που στραβοπάτησε στο αεροπλανικό που έκανε. Ουσιαστικά εκείνη την στιγμή έπρεπε να παίξει ο Σλαφτσάκης για να έχει Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς για το τέλος ξεκούραστους. Έτσι κέρδισε τους καλούς του ψηλούς για τα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα. Κάτι που στα προηγούμενα παιχνίδια μας δημιούργησε προβλήματα.
Το δεύτερο είναι αυτό που ανέφερες πως χάσαμε την διαφορά από τους 24 στους 12 εξαιτίας τους. Κάτι που είναι τελείως λάθος. Και η απόδειξή του είναι καθαρά μαθηματική. Η διαφορά δε χάθηκε όταν αυτοί ήταν μέσα στον αγώνα.
Το χειρότερο όμως με το γραπτό σου είναι ότι μετά από μία σχετικά άνετη νίκη που δεν την είχαμε και σίγουρη μετά από όσα έχουμε δει αντί να χαρείς γράφεις μία απόλυτη και σκληρή κριτική και δεν δέχεσαι διάλογο μετά.

Sam Vincent

Διάβασα για τρίτη φορά το ράλυ των σχολίων night -sub . Παρόλο που θα το ήθελα δυσκολεύομαι να δώσω κάπου δίκιο στον φίλο τον Sub .Οχι βέβαια για την αρχική του οπτική (που διαφωνώ) αλλά για το “ύφος ” τις “απειλές ” (δεν υπάρχουν) και τις “διακρίσεις” . Παρόλο που σπάνια συμφωνώ μαζί του είναι από τα παιδιά που χωρίς αμφιβολία έχουν χιούμορ και χαβαλέ και δεν διακατέχεται από εμμονές ,ιδεοληψίες και προσωπικά . Φίλε Sub εγώ θέλω να γράφεις κάθε μέρα ακόμα και αν ” πλακωνόμαστε ” καμιά φορά και σου ρίχνω τις “μούτζες” μου ..

dragon_aris

Δηλαδή το “considered yourself warned” αν δεν είναι απειλή τι είναι?Και εγώ διάβασα όλο το ράλυ και επί της ουσίας ο night έχει 100% δίκιο που το χάνει όμως με τη χρήση της παραπάνω φράσης. Σωστές η λάθος το να λογοκρίνονται απόψεις δεν είναι καλό .

starstar2301

Το “considered yourself warned” ήταν προειδοποίηση (“warn”=προειδοποιώ) από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας όχι γιατί ο φίλος Sub είχε “λάθος” απόψεις αλλά γιατί ήταν εριστικός. Δεν βγάζει νόημα και δεν είναι ωραίο ρε φίλε, στα καλά καθούμενα να τα χώνει κάποιος σε κάποιον άλλο που δεν γνωρίζει, μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις, λες και του “φλέρταρε” την γκόμενα.

dragon_aris

Συγνώμη ρε παιδιά(απαντώ και στους 3) γιατί παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνεται τώρα. (Και αν κατάλαβα καλά και αυτό ήταν κάτι που ενοχλούσε τον sub). Τι πάει να πει δεν ήταν απειλή ήταν προειδοποίηση. Τι εννοείται εσείς απειλή;Να του απειλήσει τη ζωή;
Προφανώς απειλή για τη παρουσία του ή όχι του σε αυτό το blog λέει ο άνθρωπος. Εγώ είμαι υπέρ να μένουμε στην ουσία και όχι στους τύπους ως ένα βαθμό.

dragon_aris

To τι γράφει ο καθένας, και το πόσο μπορεί να το παρεξηγήσει κάποιος ή όχι είναι τεράστια κουβέντα.
Κάποιος θα μπορούσε να παρεξηγήσει αυτό που του έγραψες στην αρχή που λες κάτι του στυλ γράφεις ότι θυμάσαι τσέκαρε τα στατιστικά πριν γράψεις.
Αυτό σε κάποιον μπορεί να ακουστεί ειρωνικό.

Sam Vincent

Συμφωνώ δράκε ,να μένουμε στην ουσία . Η απειλή έχει να κάνει με κάτι πολύ κακό .Μια ζημιά ,μια σωματική βλάβη ,απειλή σεισμού ,βροχής ,απόλυσης από την δουλειά κτλ . Τέλος πολλές φορές οι λέξεις προσβάλουν και ενοχλούν και γιαυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και γράφουμε . Πολλοί παίρνουν τις λέξεις με το πραγματικό τους νόημα και όχι με μια γενική ελαφρότητα ,και ξερωγωναουμ . Όταν λες πχ “ολοι μουγγα” για ένα γεγονός μπορούν πολλοί να προσβληθούν και να παρεξηγηθούν ” ,πόσο μάλλον αν δεν έχουν κάνει όλοι μούγγα ή για κάτι που εσύ το βλέπεις αλλιώς . Δεν είναι το τι λες ,είναι το πως το λες .

Sam Vincent

Δεν είναι απειλή .Είναι προειδοποίηση για κανόνες που ο μαγαζάτορας δικαίως μπορεί να βάλει και ως γνωστόν τα πάντα λειτουργούν με κανόνες .Έχω δεχθεί και εγώ παρόμοιο “καμπανάκι “και παρόλο που μου φάνηκε υπερβολικό το δέχθηκα . Ξέρεις φίλε ,προσωπικά ασχολούμαι με το ΒΑ (μόνο μ αυτό και για 1η φορά στην ζωή μου ) επειδή το ύφος που επέβαλε ο night μου ταιριάζει .Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και πραγματάκια που διαφωνώ .Διαφώνησα με το “στο καλό ” του night και τον μούτζωσα γιαυτό . Όμως έχει φτιάξει μ αυτά και μ αυτά κάτι καλό ,διαφορετικό και αξιοπρεπές και μπορώ να κάνω κάποιες υποχωρήσεις και να “συμμορφωθώ με κανόνες “για να είμαι μέλος . Τέλος ο φίλος ο Sub είπε πως δεν περνούσε και πολύ καλά λόγω κάποιων και κανόνων άρα εκ των πραγμάτων η προειδοποίηση δεν μπορεί να είναι απειλή .

Subaris

Επειδη δεν θελω να αφησω αλλους να μιλανε για μενα,ειτε σαν “υπερασπιστες” ειτε σαν “κατηγοροι”,θα πω 2 πραματακια. Αν θεωρειτε το “θα μαθουμε μπασκετ στα γεραματα απο την στατιστικη” ως ειρωνια,τοτε ή δεν εχετε καθολου χιουμορ ή οπως εγραψα και στο αφεντικο,δεν σηκωνετε μυγα στο σπαθι σας.Το αν με το warned θελετε να παιξουμε με τις εννοιες προειδοποιηση ή απειλη,παιξτε μονοι σας.Πιαδακια δεν ημαστε.Sam το αν δεχτηκες εσυ το “καμπανακι” δεν παει να πει οτι πρεπει να το δεχτουν και ολοι οι υπολοιποι.Και οσο για εμας τους δυο,ναι και εγω θα ηθελα να με μουτζωνεις και να σε μουτζωνω αλλα ο χωρος ειναι πολυ “μην μου απτου” και πολυ σοφιστικέ για μενα.Οσο για σενα αφεντικο,οσοι θελανε να υπερασπιστουνε το εαυτο τους για το πως τους μιλησα,το κανανε και μπορω να πω πως πολλες φορες με ταπωσανε κιολας.Εσυ το πρωτο που εκανες ηταν να με….”προειδοποιησεις”(!!!)πως θα με διωξεις απο το μαγαζι σου.Και εδω σου απαντω φιλε sam για τις “διακρισεις” που δεν ειμαι απο τις μοναδικες.Εσυ δεν προσεχες στο μαθημα….

Sam Vincent

Φυσικά και είναι δικαίωμα σου να δεχθείς ή όχι το καμπανάκι . Στο μάθημα δεν μπορούσα να προσέξω από μικρός αφού είχα (και έχω απόσπαση προσοχής ) . Το χιούμορ σου το εκθείασα πρώτος κυρίως γιατί σηκώνεις και εσύ πλάκα …Στις δημοκρατίες πρέπει να υπάρχουν αυστηροί κανόνες ,διαφορετικά γινόμαστε κάτι σαν την δική μας σύγχρονη Ελληνική δημοκρατία (λέμε τώρα) και εδώ δεν σηκώνω κουβέντα (το είπε και ο Πλάτωνας ,κάπως διαφορετικά) . Οι κανόνες δεν είναι ποτέ ευχάριστοι αλλά είναι απαραίτητοι . Τέλος ένας άνθρωπος με χιούμορ είναι σίγουρα και έξυπνος .Έξυπνος είναι σίγουρα και ο night . Επίσης είναι και χρονιάρες μέρες που όλοι ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο . Ας γιορτάσουμε λοιπόν όλοι παρέα στο καφενεδάκι την παραμονή και τον ερχομό ενός σοβαρού επιχειρηματία (Αη Βασίλη μας ακούς?) και με τις μούτζες ,τις λέξεις και το savoir vivre είναι βέβαιο πως θα τα βρούμε .

Subaris

You misunderstand night.Δεν ζήτησα άφεση αμαρτιών με το προηγούμενο σχόλιο.Επιμενω ότι έχεις και εσύ πολύ άσχημες απαντήσεις σε πολλούς που φυσικα σου “διαφεύγουν” αλλά δεν έχεις κάποιον να σε “προειδοποιήσει”αναλόγως. Με το “ταπωσαν”,δεν εννοώ με μπινελικια αλλά με το “γάντι”.Τώρα είτε με μπαναρεις είτε όχι, με το συμπάθειο αλλά το πλεουμενο την ίδια κλίση θα εχει.Οσο για το επίπεδο,ενταξει,χαλάρωσε λιγάκι,δεν είμαστε και στην επίσημη σελίδα του Μπανκινχαμ!! Και αν είμαστε,να είμαστε όλοι…Τέλος πάντων,χρόνια πολλά σε όλους,καλή χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα φτιάχνονται.

Nikolas

Πάντως ρε φίλε άλλο να υπερασπιζεσαι την άποψη σου με επιχειρήματα κι άλλο να αντιμετωπιζεις τον άλλο με ειρωνεία και κραυγές επιπέδου σχολίων στο φβ

Και για να το εξηγήσω με ένα παράδειγμα, θα μπορούσα πολύ άνετα στην αρχική σου τοποθέτηση να σου γράψω από κάτω:
“Άσε μας ρε subaris με τη γκρίνια σου. Κερδίσαμε ένα ματς μετα από καιρό κι εσύ μόνο βγήκες να κράξεις. Δηλαδή έλεος. Τίποτα θετικό δε βρήκες να πεις;”

Subaris

Και αυτό τι θα σε έκανε δηλαδή? Υποψήφιο προς “προειδοποίηση”?? Κατάλαβες τώρα εσύ,τι εννοώ? Και αφού και εσύ είδες τέλος πάντων “κραυγές” και ειρωνίες,δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο.

Nikolas

Σου έχω ήδη απαντήσει φίλε μου, ας προσπαθήσω όμως πάλι να σου πω. Δεν μου αρέσουν οι κραυγές και οι ειρωνείες. Δεν μπορώ να βρω κανένα όφελος σε φρασεολογίες όπως αυτή που έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο μου, περνάει κι η ηλικία βλέπεις.

Σπάνια γράφω κάτω από ποστ σε κοινωνικά δίκτυα που αφορούν την ομάδα. Σχεδόν αποκλειστικά, όποτε καταφέρνω και ξεφεύγω από τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά βάρη, γράφω αποκλειστικά εδώ για την μεγαλύτερη μου αγάπη, την μπασκετική ομάδα του Άρη.

Παρ’ όλα αυτά (αν σε καταλαβαίνω, όπως με ρωτάς) αν κάποια στιγμή διαπιστώσω, ότι λογοκρίνεται η άποψη μου, αυτήν που θεωρώ τεκμηριωμένη, δε θα διστάσω να σταματήσω να γράφω στο basketballaris.

experience

Μεγάλη νίκη γιατί αλλιώς πέφταμε. Ποιος το περίμενε ότι θα παίρναμε και διαφορά και θα κάναμε ουσιαστικά garbage time την τελευταία περίοδο. Γιατί εντάξει, όταν νικάς 20+ πόντους δεν νοείται να χάσεις, αν χάσεις και αυτό το ματς ζήτα να πέσεις από τώρα. Φυσικά μας περιμένει ακόμα τεράστια προσπάθεια εκτός και εντός γηπέδου, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα αλλά τουλάχιστον θα κάνουν όλοι καλύτερα Χριστούγεννα

aris west side

Ο παοκ έχασε αλλα παίρνει παίκτη.
Η Λάρισα θα χάσει αύριο.
Ο Πανιώνιος έχασε, φεύγει ο πασαλιτς που θέλει να τον αντικαταστήσει με τον σακελλαριου( μακάρι) και μάλλον χάνει και σαμουελς.
Όλα είναι στο χέρι μας.
Καλή εμφάνιση σήμερα σχεδόν από όλους.
Λίγο πιο μαζικά στο γήπεδο πρέπει.

spire

Καλα αν ισχυει ρεπορταζ γκαζετα ο παοκ παικτη απο νοτια κορεα παιρνει δεν φανταζομαι να ειναι κατι ιδιαιτερο.
Τωρα για Σακελ ελπιζω να παει Ιωνικο. Στον Πανιωνιο εκανε καλη χρονια μπορει και ψυχολογικα να ανεβει και να τους βγει ξανα.

timemaster

Ισχύει. Shannon Shorter το όνομα αυτού αλλά δεν ξέρω ποιος θα φύγει.
Πάντως έχει ενδιαφέρον αν μείνει ο Σμιθ πως θα παίξουν αυτοί οι δύο μαζί μιας και χρειάζονται από δύο μπάλες ο καθένας.

nikos7894

Από το +24 στο +8 16 πόντους μείωσαν
Τόσο ανέβηκε και η πίεση μου και είμαι 22 χρονων
🙃🙃🙃

spire

Την ειδαμε λιγο globetrotters εκει

Dr Nimbelugen

Έχει πολύ ψωμί ακόμη για να ησυχάσουμε..Ο Διαμαντής είναι ένα φιλότιμο παιδί με αθλητικά προσόντα,προσπαθεί και έχει ταβάνι.Μακάρι να είχαμε τον Πρίντεζη ακόμη και τώρα στη δύση της καριέρας του αλλά δεν..Πονάνε πολύ 2 εντός έδρας ήττες..αυτές πρέπει να ψάξουμε να δούμε πως θα καλύψουμε.Το θετικό;μάλλον αλλάζει το momentum της ομάδας ( ψυχολογία λόγω αλλαγής coach;είδομεν).Ας ελπίσουμε να κρατήσει και να προλάβουμε να κάνουμε όσο δυνατόν περισσότερες νίκες.

SAKLEFORD

Παμε.Προχωραμε.Για τον φιλο που ωρυεται για τη μειωση διαφορας καμμια σχεση δεν ειχε να κανει με Σιδηροηλια και Σλαφ.Ειδικα ο πρωτος μπηκε την ωρα που ειχε στραβοπατησει ο Μορρις, και μπηκε παιζοντας πολυ καλη αμυνα πανω στον Αμερικανο του Λαυριου..και η διαφορα παρεμεινε κ μεγαλωσε μεσα, απλα καποια στιγμη κολλησαμε στο σκορ μπροστα κ εβαλε ξανα Γκετσε.Νομιζω δε κινδυνεψαμε πραγματικα σημερα, απο το γ δεκαλεπτο κ μετα κ καλα κανει κ τους βαζει στο ροτεσιον σιγα σιγα.Δεν ηταν ουτε garbage time ουτε ρισκαρε.

LikeMike17

Ειρήνη υμιν.
Ερώτηση:γιατί κράζουν όλοι τον Πανιώνιο για την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα;
Η απόδοση του πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ηταν 15!
Μήπως έχουμε μπροστά μας ένα ευπρόσδεκτο meltdown?
Τον ΠΑΟΚ πως τον βλέπετε; Θα κινδυνευσει όντως;
Λάρισα με Μπραντον Ρας; Τον είχα στο 2k14😎

gallistis237

Στο ημίχρονο το ματς ηταν στον πόντο και οι στοιχηματικες το εδιναν +26,5 για τον Ιωνικό. Λες κι έπαιζε με τον Παναθηναϊκό

gallistis237

Ακριβώς. Μπορεί να εχουμε τα χάλια μας χρόνια τώρα διοικητικά , αλλά τουλάχιστον ακόμη δεν εχουμε μπλεχτεί με τέτοια

LikeMike17

Το ζήτημα είναι να βρούμε δύο ομάδες να πέσουν.
Ποιες λέτε εσείς;

the god of war

Όσο και να τα υπολογίζω οι πιο πιθανοί είναι ο Πάοκ και η Λάρισα …
Εκτός και αν διαλυθεί ο Πανιώνιος όπως λένε πιο πάνω ..Το Ρέθυμνο δύσκολα θα κινδυνέψει καθώς έχει βατά παιχνίδια στην έδρα του. Εμείς πρέπει να πάρουμε όλα στην έδρα μας για να είμαστε σχεδόν σίγουροι αλλά επειδή αυτό δεν είναι εύκολο πρέπει να πάρουμε και ένα έξω …Θα μου άρεσε να είναι αυτό με τους δίπλα ..Με ένα σμπάρο δύο τριγόνια ..Σωνόμαστε και τούς ρίχνουμε …Μόνο που το σκέφτομαι ηδονίζομαι …Από τα ντέρμπι που μεγαλώσαμε για πρωτάθλημα θα παίξουμε ντέρμπι παραμονής …..

vaggelaris

Αν κ θα πέσουν κάποιοι να με φάνε με τα – δυστυχώς έτσι όπως τα καταφέραμε παραμένουμε ο νο1 υποψήφιος για Α2. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα κ πραγματικά φέτος φαίνεται δύσκολο να βρεις εύκολα ομάδα για φούντο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι με νίκες κ να κάνει σωστά κ η διοίκηση τη δουλειά της ώστε η ομάδα να δουλεύει χωρίς προβληματα

timemaster

το πιο θα είναι το φαβορί θα φανεί την επόμενη αγωνιστική. Εμείς παίζουμε μέσα στην Πάτρα όπου θα κατά την άποψή μου είναι το παιχνίδι που αν κάνουμε την υπέρβαση έχουμε σωθεί. Όμως υπάρχουν δύο πιο σημαντικά για εμάς παιχνίδια.
Το Λάύριο υποδέχεται την Λάρισα. Όπου ο γηπεδούχος έχει 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια και αρχίζει να φοβάται για την παραμονή παρόλο τις 6 νίκες και ο φιλοξενούμενος είναι στον πάτο της βαθμολογίας και ουσιαστικά θα βρεθεί σε χειρότερη θέση από εμάς.
Το άλλο παιχνίδι είναι το Ηρακλής – ΠΑΟΚ με τα ίδια περίπου δεδομένα.
Ουσιαστικά νίκες του Λαυρίου και του Ηρακλή βάζουν σε τροχιά πτώσης Λάρισα και ΠΑΟΚ.
Όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα και Πανιώνιος που πάει για διάλυση και δε νομίζω πως θα γλυτώσει την πτώση για τρίτη χρονιά και το Ρέθυμνο που εκμεταλλεύτηκε συγκυρίες για να κάνει τις 4 νίκες του είναι στο ίδιο καζάνι.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως Λάρισα και Πανιώνιος θα πέσουν.

Dr Nimbelugen

Η λογική νομίζω λέει αυτό που σκέφτεσαι Πανιώνιος και Λάρισα.Με πόνεσε η χθεσινή νίκη του Κολοσσού( τον είχα όχι με πολλές πιθανότητες βέβαια μετά το καζίκι που μας έκανε στις ομάδες με ίδιους στόχους ε νομίζω τώρα πως όχι πλέον).Από την εξίσωση δε βγάζω τον Ηρακλή ακόμη,διακρίνω εναν εφησυχασμό εκεί και ίσως να τους βάλει προβλήματα στην πορεία,αν και τελικά πιστεύω πως θα είναι επάνω από την τελευταία τετράδα μαζί με Κολοσσό.
Ξεκινώντας από το τέλος προς τα επάνω θα έβαζα ( μια πολύ αχνή πρόβλεψη και αν δεν αυτοκτονήσουμε) Λάρισα,Πανιώνιο(Α2),εμείς με γειτονόπουλα,Ηρακλής με Ρέθυμνο και πιο επάνω Κολοσσός,Ηφαιστος.

dammys

ΣΙΓΟΥΡΑ περιμένουμε να σκάσουν τα κανόνια…ΑΠΛΑ πρέπει να κοιτάξουμε να μην σκάσει πρώτο το δικό μας…Η Λάρισα, ο Πανιώνιος,Ο Πάοκ ,ο κολοσσός, το Ρέθυμνο,Το Λαύριο και ο Ηρακλής ακόμα είναι μέσα στο ράλι του υποβιβασμού.Στόχος να κάνουμε την 4η Νίκη και βλέπουμε…Το Ρέθυμνο δύσκολα γιατί έχει ΧΡΗΜΑ αλλά μπασκετικά έχει κακή ομάδα..

Sam Vincent

Η ζωή έχει ομορφότερα και σημαντικότερα πράγματα από τον Άρη και το μπάσκετ . Εκτός από την παραμονή μας και έναν έντιμο και οικονομικά ισχυρό μπροστάρη ,εύχομαι σε όλους καλές γιορτές , κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε .

Σαμ μου,ετσι οπως τα λες ειναι.Οτι καλυτερο για την οικογενεια σου και σενα!
Καλες Γιορτες σε ολους,παιδια!

ενα χαρακτηριστικο του βαθμολογικου πινακα ειναι πως το 7ο Λαυριο aka Κυμη εχει δεχτει σχεδον καμια εκατοστη ποντους παραπανω απο οσους εχει βαλει.Ακομα κι ο πολυς Ηρακλης εχει οριακο παθητικο.
Πειτε μου,γιατι στην ισοβαθμια των ουραγων ειμαστε κατω απο τον Παοκ που νικησαμε και πανω απο τη Λαρισα που μας νικησε; Τι κριτηρια ισχυουν η ειναι απλως σχηματικη αυτη η προσωρινη καταταξη;

Ααααα……Α;🤪😁

Ο ηρακ.έχει τη συντριβή(-49)από παν.οπότε δύσκολα να ισορροπήσει το goal average..Μολονότι κέρδισε με 30άρα τις κουκουβάγιες.