ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Το παιχνίδι με την Στρασμπούργκ τέλειωσε και όσο κι αν μας εκνεύρισε η απόδοση της ομάδας , στο τέλος προκρίθηκε ( το λέω γιατί καμιά φορά ξεφεύγουμε από την κριτική και πάμε στην ισοπέδωση ).

Πριν από το επόμενο Ευρωπαικό μας παιχνίδι , παίζουμε και με τον Κόροιβο , σε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι το τελευταίο με κόσμο εντός , για κανά μήνα ( στην Α1 ).

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Μπράουν πριν κανά μήνα , Χολ αυτή τη βδομάδα έφυγαν από τον Κόροιβο. Πήρε έναν ακόμα Αμερικάνο , αλλά πραγματικά δεν ξέρω ποιος μπορεί να μας απειλήσει από αυτούς. Δεν ξέρω αν κι ο Καλαμπάκος ξέρει να σας πω την αλήθεια. Ξέρει όμως να κάνει δηλώσεις 😛

 

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Κόροιβος

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Κόροιβος

SHOTCHART

 

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

2-0

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

ΣΑΒ 25-02-2017
17:00 NS2 HD Λ.π.Λ.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dorian gray

Θα επιθυμούσα ο Πρίφτης να κυνηγήσει την κατοστάρα για να εκτονωθεί λίγο κι ο κόσμος μας με όσα συμβαίνουν σε μπάσκετ και (κυρίως) σε ποδόσφαιρο.

experience

Εύκολο απόγευμα πριν τη Βιλερμπάν. Δεν περιμένω εκπλήξεις

Arisaloskanis

εμένα δεν με νοιάζει η κατοστάρα. θα ήθελα να δω να παίζουν ο φλιώνης κ ο χρηστίδης για κανά 10 λεπτο ο καθένας για να ηρεμήσω αλλά πιο πιθανή η 150αρα

stepap

Αυτο που λείπει απο την ομαδα δεν είναι ούτε το τεσσάρι , ούτε ο άσσος, ειναι η ενέργεια στην άμυνα , ώστε να είναι τα πράγματα πιο εύκολα στην επίθεση.
Αυτο θέλω να δω σήμερα, ενέργεια , ενέργεια, ενέργεια.
Οποίος δεν είναι συγκεντρωμένος σε αυτο το κομμάτι να τρωει πάγκο και να παίξουν ο Φλιωνης , ο Μούρτος, ο Σιμτσακ , ο JJ που τα δινουν όλα για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.
Θα είναι λάθος του Πρίφτη αν δεν τραβιξει τα λουριά σε αυτους που θα παίζουν χωρίς πάθος και συγκέντρωση απο εδώ και πέρα.