Πρωτάθλημα Ελλάδος

7η αγωνιστική

Άρης-Κολοσσός

Σάββατο , 22 Νοεμβρίου 2014 ,17.00 

Nick Galis Hall

NS2-Λεπτό προς λεπτό

Τα νούμερα μας

Τα νούμερα τους

Ομαδικά Στατιστικά

Προϊστορία 

6-2

Απουσίες

Γκίκας

Η ήττα από τον Κόροιβο , κάνει την νίκη σε αυτό το παιχνίδι επιτακτική , για να μη γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε με κόπο μέχρι εδώ.

Η περσινή ήττα από τον Κολοσσό , πάλι σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών , είναι ένα καλό ξυπνητήρι για τους παίκτες. Το καλό είναι πως ο Πρίφτης πλέον θα είναι στον πάγκο του Άρη κι όχι του Κολοσσού όπως πέρυσι.

Μιλώντας για πάγκους , ο Κολοσσός έδιωξε τον Κουταλιανό μετά από 5 παιχνίδια και 3 ήττες , με τις 2 να είναι από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ και μια με τον Απόλλωνα εκτός!! ( ότι να ναι…) και πήρε τον Λυκογιάννη , έναν υπερεκτιμημένο προπονητή κατά την γνώμη μου.

Το κλειδί

O περιορισμός του Τζέιμς είναι το κλειδί για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό. Μπορεί ο Τζέιμς να έχει 19,5 πόντους μέσο όρο  , στα τελευταία 2 παιχνίδια όμως με Απόλλωνα και Κηφισιά , έχει 10 πόντους με 6/27 σουτ. Σε αυτά τα 2 παιχνίδια ο Κολοσσός σκόραρε 55 και 64 πόντους αντίστοιχα.

Καταλαβαίνετε πως κρατώντας τον Τζέιμς χαμηλά , κρατάμε και τον Κολοσσό χαμηλά και αυξάνουμε τις πιθανότητες νίκης μας.

Η μάχη

Τα ριμπάουντ είναι μια συνεχόμενη μάχη για εμάς και πραγματικά , όταν θα αρχίσουμε να ελέγχουμε τα ριμπάουντ , θα αρχίσουμε να νικάμε και ευκολότερα. Ριμπάουντ λοιπόν. Μπλόκ άουτ. Τα βασικά παιδιά.

Οι πρώην

Ο Λαρεντζάκης δεν είναι πρώην. Απλά κάνουμε ένα διάλλειμα στη σχέση μας , να πάρουμε λίγο χώρο και χρόνο για να σκεφτούμε και να επαναπροσδιορίσουμε τι θέλουμε ο ένας από τον άλλο.

Απλά τα πράγματα δε φαίνονται και πολύ καλά για το μέλλον της σχέσης μας , όταν έχει 9 λεπτά μέσο όρο και 9,1% στα σουτ…Αλήθεια;

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Kλειδί για μένα δεν είναι ο Τζέιμς που έτσι και αλλιώς θα κάνει το παιχνίδι του,κλειδί είναι ο Τσάμης,όσο τον περιορίσουμε να κάνει το παιχνίδι του,να τρέξει την ομάδα και να στήσει τα plays,τόσο πιο έυκολα θα κερδίσουμε!Νομιζω ότι απέναντη μας σχεδόν πάντα κάνει καλές εμφανίσεις!Το θετικό είναι ότι όντως υπάρχει πλέον ο Πρίφτης στον πάγκο μας και το ακόμη πιο θετικό δεν υπάρχει στο Ελληνικο στερέωμα προπονητής Λυκογιάννης!Οχι απλά υπερεκτιμημένος,ίσως το είπες ευγενικά,εγώ τον λέω ανύπαρκτο!