Τελικά δεν καταφέραμε να περί ορίσουμε τον Τζέιμς…

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Κάναμε το λάθος να ανανεώσουμε τον ΑΝτεγκμπόγιε..Ας κάνουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε και τον ψηλό…εγώ αυτό κρατάω από το σημερινό ματς…

Pippo

Ποιο ήταν το λάθος ακριβώς; Ήθελες να μείνουμε στο 1 με Τόμας μόνο δηλαδή… Ο Μούρτος προς το παρόν δεν βοηθάει κι ο Γκίκας δεν γενικώς.

nikos

Ο Τομας άνετα βγάζει 25λεπτο..Δες τα στατιστικά του πριν έρθει ο Αντεγκμπόγιε και με Αντεγκμπόγιε….Δεν μπορεί να συνυπάρξει με Αντεγκμπόγιε..Νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό..Η τουλάχιστον δεν μπορεί να συνυπάρξει στο έπακρο..Αντιθέτως ΈπρεΠε και ΠΡΕΠΕΙ να πάμε για ψηλό..

nikos

Στο κατω-κατω ενταξει..Καλος ο Αντε…αλλα μεχρι στιγμης εχει το ασχημο πρωτο ημιχρονο με τον παοκ, το καλο ματς με απολλων, τις 2 ματσαρες με καοδ-κηφισια και 2 πολυ ασχημα ματς με κοροιβο-κολοσσό…Επιθετικά είναι παίκτης των 8-9 πόντων πιστεύω…

Pippo

27:15 έπαιξε ο Τόμας σήμερα. Πέρα από Τόμας και Πάσαλιτς αυτή τη στιγμή είναι σα να μην έχουμε άλλον παίκτη στο 1-2 (εξ ου και ο Αντεγκμπογιε). Και στο πριν και μετά μεσολάβησε τραυματισμός. Να πάρουμε ψηλό για να παίζει ο Σίμτσακ; Σχεδόν διπλάσιο χρόνο σήμερα από Νέιμικ… Κι ούτε καν να δοκιμάσει τον Χαρίση; Τέλος πάντων, συμφωνώ ότι χρειάζεται ψηλός αλλά να χρησιμοποιείται. Το ιδανικό να έφευγε ο Χαρίσης, να παίρναμε ψηλό και ο Σίμτσακ τρίτο 5άρι και βοήθειες στο 4.

nikos

Αυτό είναι το ιδανικό…Ο Τόμας στα 27 που έπαιξε τα περισσότερα τα παιξε με Αντεγκμπόγιε παρέα…Και οι δύο θέλουν την μπάλα στα χέρια τους..

Pippo

Είμαστε η ομάδα που παίζει με βασικό σέντερ τον Σίμτσακ (26:38, 14:45 ο Νέιμικ)… Δεν θέλω να μειώσω τον Σίμτσακ, μια χαρά πάει, αυτό που περιμέναμε, αλλά είναι για βοηθητικό ρόλο και μπορεί να χρησιμεύσει σε μια ομάδα αλλά όχι βασικό 5άρι στην Α1, σε ομάδα και καλά με κάποιους στόχους. Ότι ο Πρίφτης έχει εμμονή μαζί του επιβεβαιώνεται. Και φυσικά δε χρησιμοποιεί δευτερόλεπτο τον Χαρίση(;). Δυστυχώς ο Γκίκας φαίνεται ότι δεν το ‘χει, μακάρι να μας διαψεύσει επιτέλους. Το παιχνίδι δεν το είδα ωστόσο, χάζευα το διαεκείας μου, τι ωραίο που είναι… Άσχημη μέρα και ήττα, δεν πειράζει. Απλά οι υψηλές προσδοκίες εξαφανίστηκαν και back to reality.

nikos

Μαύρο χάλι ο Γκίκας αλλά πως να φανεί με τόσα γκαρντ;;

Aris cy

Αφού χάσαμε τουλάχιστο να διαχειριστούμε την ήττα με ψυχραιμια. Απλά σκεφτείτε να βάζαμε 2 τρίποντα ακόμα πόσο διαφορετικό θα ήταν το ματς. Χάσαμε διότι όλα πήγαν στραβά. Όταν αρχίσουν να έρχονται τα κακά έρχονται σε τάγματα και ποτέ ένα, ένα.