Πρωτάθλημα Ελλάδος

17η αγωνιστική

Άρης-ΚΑΟΔ

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 ,17.00 

Nick Galis Hall

Novasports 2- ΛπΛ

Τα νούμερα μας

Τα νούμερα τους

Ομαδικά Στατιστικά

Προϊστορία 

4-0

Απουσίες

Τόμας

Με το πρόγραμμα που έχουμε στο δεύτερο γύρο , οι νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια ( εκτός από τους 2 μεγάλους φυσικά ) είναι απαραίτητες , για να μην πω και υποχρεωτικές. Το πρώτο παιχνίδι από αυτά είναι με τον ΚΑΟΔ. Μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της , περιορισμένων δυνατοτήτων , δεν μπορεί να αποτελέσει απειλή , απέναντι σε έναν καλό Άρη… Αλλά πρέπει να δούμε έναν καλό Άρη.

Το κλειδί

Ο ΚΑΟΔ είναι πιο έμπειρος από τον πρώτο γύρο , με τις προσθήκες του Παπαμακάριου και του Τσαλδάρη , αλλά παραμένει μια ομάδα που δυσκολεύεται εκτός έδρας. 1-7 είναι το ρεκόρ του εκτός έδρας . Αν του πάρουμε τον αέρα από νωρίς , αν μπούμε δυνατά – όπως μπήκαμε στα παιχνίδια με τα Τρίκαλα και την Ελευσίνα – τότε ο ΚΑΟΔ θα καταρρεύσει και εμείς θα έχουμε ένα ήσυχο απόγευμα.

Η μάχη

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ζάρας πήγε να το πάρει μόνος του. Στο τέλος απλά έκανε ρεκόρ καριέρας στους πόντους. Ας μη δώσουμε το δικαίωμα σε κάποιον από τους παίκτες του ΚΑΟΔ να μας κάνει ρεκόρ πόντων…Για την ιστορία ο ΚΑΟΔ έχει 3 παίκτες μέσα στους 20 καλύτερους στο πρωτάθλημα στο PER , τους Λο , Ζάρα και Τρότερ. Ας τους προσέξουμε λίγο παραπάνω.

Οι πρώην

Αγαπάμε Δημήτρη Τσαλδάρη κι επειδή αλλάζει συνέχεια ομάδες , τον βλέπουμε και 2 φορές τη χρονιά !

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The_Emperor_Is_Dead

Oμάδα σε ελεύθερη πτώση!Αν απ την αρχή μπούμε σκληρά δεν έχουν καμιά τύχη,άν μείνουν πίσω στο σκόρ,τα παρατάνε έυκολα!Απορώ πραγματικά με τους Δραμινούς και αυτή την επιμονή τους να χτίσουν όλη την ομάδα γύρω απ τον Ζάρα!Δέ λέω,έχει κάποια καλά στοιχεία,αλλά δεν είναι παίκτης να στήσεις την ομάδα πάνω του!Εχουν 7-8 plays στην επίθεση και στα 6 γυρίζουν γύρω απ τον Ζάρα!Καλός ο Τρότερ επίσης!Γενικά είναι μια ομάδα με πολύ αφέλεια,κρίμα να πέσει με αυτή την επιμονή τους στον Ζάρα και τον Μέξα!

The_Emperor_Is_Dead

Ναi το γνωρίζω,τα τελευταία χρόνια τους βγήκε σε καλό,αλλά φέτος βλέπω ότι έρχεται το αναπόφευκτο!Αλήθεια,ο Λίνος που έχει εξαφανιστεί;Πάλι τραυματίας είναι;Καλός επίσης ο Σλαφτσάκης που δεν του δίνει πολύ χρόνο ο Μέξας…

The_Emperor_Is_Dead

Πραγματικά άτυχο αυτό το παιδί!Έχει σπάσει χέρια,πόδια,μέση,δεν έχει αφήσει κομμάτι του κορμιού του χωρίς τραυματισμο!Κρίμα!

The_Emperor_Is_Dead

Nα μην είναι καμιά κομπίνα των Δραμινών…

Ryan Stack

Ευκαιρία να κάνουμε μια εύκολη νίκη,να πάρουν ψυχολογία και κάποιοι παίχτες.Μετά έχουμε 10 μέρες στη διάθεση μας να ανασυνταχθούμε και με υγιή τον Τόμας,να πάμε για το διπλό 4αδας στην Κηφισιά.

Άσχετο:Να βλέπεις δίδυμο ψηλών στον Ολυμπιακό Ντανστον-Τσαϊρελη.Που πριν 3 χρόνια έκραζα τη διοίκηση που τους κρατούσε στην ομάδα…