Μέτρια η εμφάνιση της ομάδας, που όταν σοβαρευόταν,γυρνούσε το παιχνίδι και έπαιρνε και διαφορές και σε λίγα λεπτά χανόταν τα πάντα…
Αλλά στο τέλος η νίκη ήρθε και αυτό είναι που μετράει…

ΟΙ 4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ


ΟΜΑΔΑ
PACE
OFF EFF
eFG%
FT/FG
oREB%
TOR
ΕΠΙΘΕΣΗ
72.2
105.3
45.5
33.3
33.3
12.7
ΑΜΥΝΑ

95.8
52.8
35.9

14.3
22.7
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Είμαστε καλύτεροι, αν παίζαμε πιο σταθερά στην άμυνα θα το παίρναμε πιο εύκολα (φάγαμε πολλά εύκολα καλάθια). Ήταν μια νίκη που χρειαζόταν και θα ήταν κρίμα να μην την παίρναμε.

Anonymous

Η άμυνα ήταν όντως τραγική και στην επίθεση τίποτα οργανωμένο. Κρατάμε τη νίκη αλλά πρέπει σιγά σιγά η ομάδα να αποκτά πιό οργανωμένη φιλοσοφία γιατί αυτά τα σκαμπανευάσματα είναι επικίνδυνα. Πιστέυω είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητικού τίμ να τα προλαμβάνει αλλά και να τα αντιμετωπίζει καλύτερα κατα την διάρκεια του αγώνα.
Ελπίζω να μην φάμε κανά πρόστιμο λόγω του ξεροκέφαλου (δν θέλω να τον χαρακτηρίσω αλλιώς) που δημιούργησε θέμα στο ημίχρονο. Η αντίδραση των security ήταν τραγική, σε κάποια στιγμή φοβήθηκα μην είχαμε τίποτα χειρότερο….

Καλή επιτυχία στην ομάδα την τρίτη!!

experience

Πολλές επιθέσεις είναι χωρίς σχέδιο και γίνονται και λάθη που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και μπορεί να κοστίσουν. Δεν ξέρω αν θα σταματήσουν να υπάρχουν (μπορεί να φταίνε και οι απουσίες) αλλά μπορούμε και καλύτερα.

Night Audit

Αυτό είναι που μας δίνει ελπίδα…ότι πιστεύουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα…Σε κάποια παιχνίδια αφήνουμε πολλές υποσχέσεις…