Αυτή η συζήτηση προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων ημερών δίχως να επηρεάζεται από την κατάληξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς ήδη υπάρχει εκτίμηση για την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης επί θητείας του Γιάννη Καστρίτη. Παρά την πληθώρα των αγωνιστικών προβλημάτων που κλήθηκε να διαχειριστεί και φυσικά του χαμηλού αγωνιστικού προϋπολογισμού προς εξυπηρέτηση του στόχου της οικονομικής εξυγίανσης της εταιρίας. Γιατί το φετινό μπάτζετ του Άρη, αν όχι το χαμηλότερο, είναι από τα πιο μικρά στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου κι αυτή η απόφαση ήταν συνειδητή. Αντλήθηκε από την ανάγκη διευθέτησης και εξόφλησης χρεών του παρελθόντος με σκοπό η ομάδα να μπει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό.

…..

Ο 40χρονος τεχνικός είναι θετικός στην προοπτική παραμονής του στην ομάδα, προφανώς θα θελήσει να αποκτήσει τη δυνατότητα διαχείρισης (ελαφρώς) μεγαλύτερου μπάτζετ σε σχέση με το τωρινό, ούτως ώστε να αποφευχθούν δυσκολίες και προβλήματα που χρειάστηκε να διαχειριστεί στη διάρκεια της χρονιάς. Εκτιμά για παράδειγμα ότι αν η ομάδα είχε τη δυνατότητα ενίσχυσης της φετινής προσπάθειας, θα μπορούσε να είχε αυξήσει τις πιθανότητές της για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη 6αδα και η αλήθεια είναι ότι αυτή η άποψη έχει βάση. Για παράδειγμα, ο Άρης θα είχε διαφορετική πορεία αν παίκτης των ικανοτήτων του Τζέιμς Κέλι ήταν στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς κι αν επίσης υπήρχε η δυνατότητα κάλυψης του κενού του σ’ αυτό το διάστημα του ενάμιση μήνα της απουσίας του. Σε γενικές γραμμές, ο Γιάννης Καστρίτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνέχισης της δουλειάς που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: Άρης και Καστρίτης θα συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους | Gazzetta

Για μένα προσωπικά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Καστρίτης θα είναι και του χρόνου προπονητής μας. Και ο Ρουσιαμάνης τον θέλει και αυτός έκανε καλή δουλειά.

Μόνο αν υπάρξει μια πολύ καλή πρόταση για αυτόν από κάπου αλλού, αλλά κι αυτό δύσκολο το βλέπω.

41 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να φυγει ο καστριτης. Απλα χωρις να ξεφυγουμε παρα πολυ στο επομενο μπατζετ θα ηθελα λιγο περισσοτερο ελληνικο εμπειρο στοιχειο στον παγκο. Στους ξενους τον εμπιστευομαι τον καστριτη…

Μια-ιστορικη και just sayin’- παράμετρος είναι πως ο Άρης είναι η ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει το παραπανω βήμα στην καριέρα του μετά από την Κύμη.Ο ίδιος μοιάζει να μη το ξεχνά,απεναντίας ίσως και λόγω Ρουσιαμανη πλέον, φαίνεται ένα ιδιαίτερο δέσιμο με μας!

simon says

Απλά ελπίζω στη δεύτερη χρονιά του, να ξεκολλήσει πνευματικά και να δούμε τον προπονητή της Κύμης!!!!

simon says

Σε επίπεδο αποδυτηρίων και σχέσης παικτών – προπονητή ίσως!! Αλλά το figure eight που παίζουμε στην επίθεση δεν το λες και αξιόλογη προπονητική προσέγγιση!!
ΥΓ.:Δεν απαξιώνω την προσπάθεια του Καστριτη, κάθε άλλο… Είμαι σίγουρος πως δεν έχει μόνο το ρόλο του προπονητή στην ομάδα, αλλά αγωνιστικά μιλώντας έχω δεί καλύτερο Καστριτη (πιο παλιά είναι η αλήθεια!!).

simon says

Με προβληματίζεις… Έχω την Κύμη του Καστριτη σαν πολύ συμπαθητική ομάδα στο μυαλό μου. Για τα δεδομένα των παικτών και τη δυναμική της βέβαια. Οπότε θεωρούσα πως σε εμάς, με ένα πιο καλό ρόστερ (αυτό παίζεται) και τη δυναμική μας θα έδειχνε έργο!

O Καστριτης είναι απο τους προπονητές που θαρρείς αποδίδουν περισσότερο σε συνθήκες πίεσης και κάτω από περιορισμούς (σε μπάτζετ aka επιλογές).Έτσι θεωρώ.Μπορει κ να λαθευω.Στον Ηρακλή ήταν η πιο επιτυχημένη του στιγμή όσον αφορά θέση βαθμολογικής κατάταξης ας πούμε;

Σε τι θέση ήταν ο Ηρακλής όταν έφυγε;Θυμάμαι κάτι σαν παρασκήνιο να λένε πως μας το έδωσε τότε το ματς και τον τιμώρησς ο Δρακόπουλος έτσι …

Jim Patras

Eίχε συμφωνήσει με τη Hap.Tel Aviv οπότε αυτό ήταν η ιδανική αφορμή για να πάρει το καπελάκι του..

Χαμηλές θέσεις,λοιπον… δεν τα παρακολουθούσα τότε τα του Ηρακλή.Θενκς.👍

Είχε ρεκόρ 7-10(εμείς 5-12), απέχοντας μια νίκη από την #6,για νεοφώτιστη ομάδα δεν ήταν άσχημα.

του ΗρακλέΟΥΣ.🙄😜
(Ξερω,ειμαι η ψυχή του πάρτι)

αρχείο λήψης (2).jpeg

Φυτό,σπασίκλας κι έτσι…

dragon_aris

Φαινεται πολυ καλος στο να διαλεγει ξενους και στο να κρατα την ομαδα ενωμένη. Οι επιλογες του μεσα στον αγωνα σε πολλα σημεια για μενα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Νομίζω τα θετικα εινσι πολυ περισσότερα απο τα αρνητικά οποτε καλο θα ηταν να μείνει.

kaptsik

Για τα αρνητικά που λες, θα μπορούσε να βοηθήσει ένας από τους βοηθούς του. Κάποιος με “καθαρό μυαλό” την ώρα του αγώνα.

nikos3118

Συνήθως οι βοηθοί κάνουν την δουλειά που δε φαίνεται πάντως. Οι επιλογές την ώρα του αγώνα είναι περισσότερο θέμα πρώτου προπονητή. Και το κοουτσαρισμα δεν είναι το δυνατό σημείο του δικού μας. Αν και δε θα κουραστώ ποτέ να το λέω, οι Έλληνες φίλαθλοι και ιδιαίτερα οι αρειανοι μπασκετικοι καταλογίζουμε στους προπονητές πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από αυτήν που πραγματικά τους αναλογεί σε επίπεδο κοουτσαρισματος.

mastodon

Να μείνει αλλά να βάζει και καμιά φωνή στους Αμερικάνους που κάνουν φθηνά λάθη. Όχι μόνο να τα ρίχνει στον Πουλιανίτη και στους πιτσιρικάδες.

simon says

Ζέλικο Ομπράντοβιτς??!!

simon says

Νομίζω πως εάν εξαιρέσεις τον Νίκολας, που ήρθε στρωμένος, όλοι οι άλλοι την άκουγαν στερεοφωνικά για να γίνουν παίκτες! Η αγορά της Αμερικής ήταν η τελευταία του επιλογή!

Jim Patras

Ο M.Batiste ήταν σταθερά..

nikos3118

Ισχύει. Πάντως, για να τα λέμε όλα, εύκολα φωνάζεις στους πληρωμένους και δη στους καλοπληρωμένους. Αν η διοίκηση τους έχει δύο τρεις μήνες μέσα, τι φωνές να ζητήσεις από τον Καστριτη. Σε επίπεδο διαχείρισης παικτών, εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος φέτος.

Με Αγγέλου τελευταία φορά,ήταν ο Βεργινης.Δεν το άξιζε για μένα.

Σε αμερικανο ,ΣΗΜΕΡΑ (και στον Άρη μάλιστα)δεν φωνάζεις,πόσο να μπινελικωσεις!Ευνόητος ο λόγος,έτσι δεν είναι;

nikos3118

Ε μα…

ChrisSiak

Καλως να μείνει ο κοουτς. Μετά από πολλά χρονια είδαμε μπάσκετ χωρίς να θελουμε κολλύριο. Ακόμα και στις ηττες. Το λες και overachieving το φετινό.

nikos3118

Συμφωνώ Χρήστο. Με τόσες αντιξοότητες κατά τη διάρκεια της χρονιάς (συνεχείς απουσίες κτλ) μπορείς να το πεις και υπέρβαση αυτό που κάνουμε. Είναι βέβαια και το επίπεδο του πρωταθλήματος πιο χαμηλό από ποτέ, αλλά και πάλι.

ChrisSiak

Ισχύει. Αυτό βέβαια γίνεται όταν ξεκινάς και δεν έχεις απαιτήσεις. Με τις απαιτήσεις, έρχεται και το άγχος και ζυγίζει αλλιώς η αποτυχία ή ένα κακό αποτέλεσμα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΈΛΛΗΝΕΣ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΡΗ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΈΛΑΡΗ!

Ευχαριστω παρα πολυ!! Υγεια να εχουμε κ μακαρι να φυγει η καθημερινη μαυριλα που μας περιτριγυριζει….

nikos3118

Χρόνια πολλά Βαγγέλη! Γέρος και δυνατός φίλε.