Ο Θεόφιλος Μητρούδης δραστηριοποιήθηκε παραγοντικά στον Άρη για τουλάχιστον μια δεκαετία (1984-94). Σήμερα (11/2) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, προδομένος από την καρδιά του και με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του παλιού προέδρου του συλλόγου.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Θεόφιλου Μητρούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Ο Θεόφιλος Μητρούδης ήταν πρόεδρος του ΤΑΚ ΑΡΗΣ το 1993 και υπό την προεδρία του η ομάδα μας κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων στο Τορίνο. Πριν αναλάβει τον προεδρικό θώκο, ο εκλιπών είχε παραγοντική προσφορά στη δεκαετία του ’80, κατά τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Πηγή: Άρης: ΚΑΕ και ΑΣ εξέφρασαν τη θλίψη της για την απώλεια του Θεόφιλου Μητρούδη | Gazzetta

Συλληπητήρια στους δικούς του.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ian 73

Εκτός από την απομάκρυνση του Γκάλη ,για την οποία τον θυμάται η πλειοψηφία των Αρειανων είχε παίξει σημαντικό ρόλο (Μαζί με τους Μιχαϊλίδη-Μπουτάρη)στην μεταγραφή του Γιαννάκη από τον Ιωνικό.Ας αναπαυθεί η ψυχή του .