Στις αρχές της εβδομάδας θα εξετάσει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τις καταγγελίες παικτών κατά των ΑΕΚ, Άρη με τους Θεσσαλονικείς να ισχυρίζονται ότι κακώς παραπέμπεται η υπόθεση του Ντραγκίτσεβιτς.

Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ καθώς το ζήτημα που συζητήθηκε δεν ήταν μόνο το αίτημα που κατέθεσαν οι Ιωνικός, Λαύριο και Απόλλωνα Πατρών για τον μη υποβιβασμό άλλης ομάδας σε περίπτωση που αποβληθεί μια ΚΑΕ από την Basketleague. Υψηλοί τόνοι κυριάρχησαν και για την καταγγελία του Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς κατά της ΚΑΕ Άρης όπου οι εκπρόσωποι του Άρη (σ. σ. Παπαγεωργίου, Αρβανίτης, Γρόλλιος) είχαν έντονο διάλογο με τον γενικό γραμματέα του δ. σ. και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Γιώργο Πανταζόπουλο. Ο τελευταίος επέμενε ότι το ζήτημα του Ντραγκίτσεβιτς έπρεπε να παραπεμφθεί στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ (όπως κι έγινε τελικώς), μη δεχόμενος την επιχειρηματολογία του Άρη.

Οι «κίτρινοι» υποστήριξαν ότι σημαντικό μέρος του χρέους απέναντι στον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς αφορά την αγωνιστική περίοδο 2019-20, αυτή δεν εμπίπτει στους διακανονισμούς που αφορούν την περασμένη σεζόν κι έτσι δε θα έπρεπε να παραπεμφθεί στον αθλητικό του ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα σημείωσαν ότι με τον Μαυροβούνιο σέντερ υπήρχε συμφωνία για την καταβολή του ποσού των 50.000 ευρώ από τα χρήματα που θα εισέπραττε η ΚΑΕ από το ποσοστό του στοιχήματος καθώς επίσης και ότι βγήκε εκτός πλάνου λόγω της απώλειας αυτού του εσόδου. Κατέληξαν λέγοντας ότι σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει διατεθεί ένα ποσό ανώτερο των 800.000 για την τακτοποίηση δόσεων ή την εξάλειψη χρεών από προηγούμενες σεζόν, γεγονός το οποίο θα έπρεπε τουλάχιστον να είχε συνεκτιμηθεί.

Πηγή: Άρης: Η υπόθεση Ντραγκίτσεβιτς, η κόντρα στον ΕΣΑΚΕ και η απόφαση του αθλητικού δικαστή | Gazzetta

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Κλάψ,λυγμ,συνεκτιμήστε μας καλέ κύριε Πανταζόπουλε!