Η συμφωνία του Άρη με τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αλλά η ενεργοποίησή της προϋποθέτει τη συμμετοχή της ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Ελληνοκαδανός γκαρντ έχει καταλήξει στην απόφαση παραμονής του στους «κίτρινους» υπό την προϋπόθεση όμως ότι η ομάδα θα αγωνιστεί είτε στο BCL είτε στο Eurocup. Η προθεσμία καταβολής φακέλου στην τελευταία διοργάνωση εκπνέει την ερχόμενη Πέμπτη (15/6) και κατά τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΚΑΕ, αυτός θα υποβληθεί ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων της διοργάνωσης η οποία θα αποφασίσει για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στον θεσμό της επόμενης χρονιάς. Η αντίστοιχη προθεσμία για το BCL εκπνέει στις 23 του μήνα.

Για να επιστρέψουμε στον Μήτρου Λονγκ, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι δύο είναι τα σημεία-κλειδιά στην απόφαση παραμονής του στον Άρη. Το πρώτο σχετίζεται με τον αγωνιστικό ρόλο του. Στις τελευταίες ημέρες ο έμπειρος γκαρντ είχε διαδοχικές συζητήσεις με τον Γιάννη Καστρίτη και νιώθει ασφάλεια για τον ρόλο του στην ομάδα αλλά και τη μεθοδολογία της διαχείρισής του από τον Έλληνα τεχνικό. Δεύτερον, ξέρει ότι ο Άρης δεν έθεσε ως προϋπόθεση ενεργοποίησης της συμφωνίας την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου όπως για παράδειγμα έκαναν δύο άλλες ελληνικές ομάδες οι οποίες επίσης κατέθεσαν επίσημη πρόταση. Γι’ αυτούς τους δύο λόγους ο Μήτρου Λονγκ έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη, περιμένει όμως την εξασφάλιση της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πηγή: Άρης: Η ενεργοποίηση της συμφωνίας με Μήτρου Λονγκ προϋποθέτει συμμετοχή στην Ευρώπη | Gazzetta

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Δηλαδή τον θέλουμε ακόμα κι ως ξένο ;

stepap

Εγώ ναι