Σε κάθε περίπτωση, αυτό που συνέβη είναι αδιανόητο. Καταρχήν δεν υπάρχει λόγος μη αποστολής του φακέλου συμμετοχής της ομάδας στο BCL έως την ημερομηνία (17/6) που είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή. Πρόκειται για μια απλή διαδικασία η οποία θα έπρεπε να είχε διευθετηθεί στον σωστό χρόνο για να είχαν αποφευχθεί όλα όσα ακολούθησαν τις τελευταίες ημέρες με συνέπεια την απώλεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Δεύτερον, το BCL δεν μπήκε σε διαδικασία επιλογής ομάδων αλλά κατέληξε σ’ αυτές που έστειλαν φάκελο συμμετοχής στη διοργάνωση ακολουθώντας τους εσωτερικούς κανονισμούς.
Φαίνεται όμως ότι η απώλεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής βάζει ερωτήματα στην παραμονή του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία. Η συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων έμοιαζε δεδομένη, αυτή η αίσθηση αναδείχθηκε μέσα από τις συζητήσεις του με τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, αλλά η απώλεια αυτού που κατακτήθηκε εντός του παρκέ μάλλον ενισχύει το πακέτο των δεδομένων. Ο 40χρονος τεχνικός πρόκειται για να φύγει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Πηγή: Άρης: Η απώλεια της Ευρώπης έβαλε ερωτηματικά στην παραμονή του Καστρίτη | Gazzetta
Ακριβώς λέει η πρώτη παράγραφος. Όλα τα άλλα, τα ακούω βερεσέ…
Υπαρχει σοβαροτατος λογος για τη μη αποστολη. Αυτες ειναι σοβαρες διοικητικες δουλειες οι οποιες για διεκπεραιωθουν σωστα πρεπει να υπαρχουν υπαλληλοι ενεργοι και πληρωμενοι και αντιστοιχα διοικηση που να ελεγχει την διαδικασια. Τι απο αυτα υπαρχει στον Αρη αυτη τη στιγμη?
Ο Κελι ήταν που ήταν στα γραφεία, όπως είπε κι ο Oddy ας τον έβαζαν να κάνει και κανένα μεροκάματο ως γραμματειακή υποστήριξη. Μορφωμένο παιδί φαίνεται.
Να δεις που θα αποδειχθεί ότι μας πήραν τηλέφωνο από τη Fiba και αυτός απάντησε “Thank you but we are not interested”.
😂😂😂
Θεός Ody!😂
Να τον πάρουμε τηλεφωνο να μάθουμε.Βεβαια το ερώτημα είναι αν θα το σηκώσει…😊
Καλησπέρα παιδιά. Γελάνε (και κλαίνε) και οι πέτρες με αυτό που έγινε. Ερασιτεχνικά λάθη που δε θα τα έκανε ούτε ομάδα σε τοπικό. Δηλαδή βασίστηκαν σε προφορική ενημέρωση?? Έλεος. Καλό καλοκαίρι εύχομαι σε όλους σας και ας ελπίσουμε να βελτιωθεί η ομάδα αισθητά (έγιναν τεράστια βήματα φέτος).
Έτοιμο.το άρθρο Κυριακή βράδυ που όλοι θα ειναι ντιρλα από τα μοχίτο: “Εκτός πραγματικότητας ο Καστριτης!Αρνήθηκε τη μείωση απολαβών και το νέο συμβόλαιο.Φημες για συζητήσεις με Καμπεριδη”.
Να πάει με τον Χάνλαν στους Tianjin Pioneers. Εμείς θέλουμε προπονητή με φιλοδοξίες.
Συνονοματε ,το άλλο δεν σου κανει εντύπωση;Είχαν έναν οργασμό άρθρων τα σάιτ και μπραβο τους, γιατί κάτι φάνηκε να κινείται.Βεβαια η διαψευση του ευρωπαϊκού ονείρου (sic)ήρθε γρήγορα κ πρέπει να συγκρατήσουμε τις πληροφορίες που ακούστηκαν.Το ερώτημα λοιπόν είναι : αυτοί “οι εξωδιοικητικοι παράγοντες” που θα ανέβαζαν το μπάτζετ για το BCL δεν θα τσονταρουν τώρα;Τώρα που υπάρχει ανάγκη;Επρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να υπάρξουν; Αν πρόκειται για Αρειανούς , ως εκεί φτάνει η αρειανοσυνη τους ,στο να βγαλουν και κάτι δηλαδή;Γιατί μετά από πολύ καιρό ακούσαμε για τέτοιους τύπους.Αν είναι μόνο επιχειρηματίες,πάσο.
Υποθέτω ότι όταν προθυμοποιείσαι να καλύψεις ένα οικονομικό κενό για συγκεκριμένο σκοπό (ευρωπαϊκή συμμετοχή) και η διοίκηση δεν καταφέρνει να κάνει την αίτηση συμμετοχής εμπρόθεσμα, ένα ξενέρωμα το τρως. Γιατί να βάλεις τα λεφτά σου μετά; Για επιβράβευση; Τώρα το αν θα έπρεπε να έχουν βοηθήσει σε δυσκολότερες στιγμές, θα συμφωνήσω ότι θα έπρεπε, αλλά το ποιος στόχος κινητοποιεί τον καθένα είναι προσωπικό του θέμα. Άλλος αναλαμβάνει δράση μπροστά στο φάσμα της καταστροφής και άλλος στην προοπτική της ευρωπαϊκής πορείας. Μπορεί σε εμάς να φαίνεται δευτερεύον αλλά κάποιοι άνθρωποι θυμούνται ακόμη τα παλιά και δεν μπορούν να χωνέψουν να μην παίζει ο Άρης στην Ευρώπη. Αν τώρα ξενερώσουν και κανουν πίσω, δε νομίζω ότι μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για κάτι.
Ότι θα φάγαν ήττα από το άκυρο ,θα φάγαν κι αυτό ομολογω πως δεν το σκεφτηκα πριν γράψω το σχόλιο… Κατάλαβα τι λες ,αλλά εξακολουθω να μην χωνεύω το σενάριο να κάθονταν τόσο καιρό ενώ έχουμε φτάσει στο ακρον αωτον ,σε απλήρωτους υπαλλήλους κ περίμεναν να τα δώσουν για ένα ταπεινό Ξαναλέω,αν είναι Αρειανοί επιχειρηματίες κι όχι άσχετοι.
Ως συγχρονη κασσανδρα το ελεγα. Τι λογο εχει ο καστριτης να μεινει σε εναν Αρη που δε θα του δωσει το κινητρο της ευρωπης κ φυσικα ουτε αυξημενο μπατζετ ωστε να παρουσιασει κατι αξιοπρεπες? Θα ζητησει σιγουρα εγγυησεις καλης διοικητικης λειτουργιας κ αυξημενο μπατζετ. Με 300 χιλ δε μενει…