Ευχή όλων ο άτυχος φίλαθλος του Άρη να ανακάμψει σύντομα και να βρεθεί ξανά στη θέση του στην κερκίδα του Παλέ και του Χαριλάου για να βλέπει ξανά την αγαπημένη του ομάδα. Σήμερα, έγινε μια πρώτη καλή προσπάθεια, με τα έσοδα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Ερμή Λαγκαδά να διατίθενται για τον Δημήτρη και τον αγώνα που κάνει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Τα μηνύματα συμπαράστασης πολλά μέσα από το γήπεδο. Νίκος Γκάλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Γουλιέλμος, Διαμαντής Σλαφτσάκης και φυσικά ο Super 3 αναφέρθηκαν στη σημερινή πολύ όμορφη εκδήλωση που έδειξε για ακόμα μια φορά πως ο Άρης είναι οικογένεια.

Μέσα σε όλα, έγινε και το φιλικό που πέρασε όπως είναι φυσικό, σε δεύτερη μοίρα. Ο Άρης, για τον οποίο δεν αγωνίστηκαν οι Σλαφτσάκης -προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους- και Μποχωρίδης -απών με την Εθνική ομάδα- κέρδισε εύκολα τον Ερμή Λαγκαδά της Β’ Εθνικής με 96-52.

Δεκάλεπτα: 25-11, 45-22, 69-38, 96-52.

Άρης (Καστρίτης): Τζόουνς 14, Κάιζερ 8, Τολιόπουλος 11, Βεργίνης 5, ΦΛιώνης 4, Μπελ 16, Βουλγαρόπουλος 6, Νταλό, Χρηστίδης 17, ΜακΓκι 6, Χάρις 6, Αγγέλου 3.

Ερμής Λ. (Αγγέλης): Μήνου 2, Αλτίνης 5, Μάρουσιτς 12, Τσιρογιάννης 10, Παπαπασχάλης, Νώτης 5, Παρίτσης 2, Καμπέρης, Πλιούκας, Γκαμούρας 13, Χριστοδούλου, Πιλκούδης 3, Κωνσταντινίδης.

Πηγή: Άρης, Ερμής Λαγκαδά και κόσμος ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Παλέ για τον Δημήτρη! – PRESSARIS

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gallistis237

Πόσο κόσμο είχε ;

Ο Τσιρογιάννης 10 πόντους βλέπω

ChrisSiak

Με τον Αλτινη τι γίνεται; Στο κολλέγιο έβγαλε μάτια.

ChrisSiak

Α οκ! Όσον αφορά τα δικαιώματα του στην Ελλάδα τα έχουμε ακόμα εμείς; Με ότι κ αν συνεπάγεται αυτό(βλ περίπτωση Μητογλου).

Θυμάμαι πως ήταν αρκετά υποσχόμενος. Ψηλος γκαρντ, επαφή με καλάθι, μακρύς γενικότερα!