Ποια Νιόν … την εξαφανίσαμε …84-68 … και από την περιγραφή του αγώνα ( αλλά και τα δεκάλεπτα ) καταλαβαίνει κανείς …

Σοβαρά τώρα δυο πράγματα εγώ πρόσεξα :

  1. Φάγαμε 27 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο (41 στο πρώτο )
  2. 25 πόντους ο Ρίτσαρντσον ; Ο μόλις ήρθα στην Ευρώπη και ” ψάχνομαι ”; Ελπίζω να συνεχίσει να δείχνει αυτό το ένστικτο του σκοραρίσματος που λένε ότι έχει ( κι έδειξε κιόλας ) γιατί πραγματικά χρειαζόμαστε έναν που να το χει εύκολο το σκοράρισμα ( πέραν του Κλάρκ ) .

Στη συνέντευξη που έδωσε στα Αθλητικά Νέα ο Ματσόν λέει τα γνωστά του , αλλά έχει και κάποια πράγματα που μου τράβηξαν την προσοχή …

  1. Χαρακτηρίζει τον Ρίτσαρντσον ως ένα ”ακατέργαστο διαμάντι” και ”σαν ένα παίκτης που θα προσφέρει τρέλα σε ορισμένες στιγμές στο παιχνίδι μας, ενώ πρέπει να σημειωθεί η εκρηκτικότητα και η ταχύτητά του».
  2. Μιλάει για τον Μπέλσερ σαν να τον έχουμε ήδη υπογράψει ( αλλά μόνο για τα προκριματικά ) όταν λέει «Ο Κόρεϊ θα μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια στην άμυνα και πρόκειται για έναν παίκτη που θα μας προσφέρει δυνατότητες που τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειαζόμαστε».
  3. «Εάν επιστρέψει είναι δεδομένο ότι θα αγωνιστεί. Θα έχει ένα συγκεκριμένα ρόλο στο παιχνίδι έτσι ώστε να μας βοηθήσει. Όμως, δεν μπορούμε να τον κάψουμε» ( αυτό το αφήνω έτσι για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα .

Γενικά λίγο ήρεμες είναι αυτές οι μέρες … και αναγκάζομαι να γράφω για το φιλικό με τη Νιόν .

Φανταστείτε …