Πρωτάθλημα Ελλάδος

3η αγωνιστική

Άρης-Απόλλων Πάτρας

Σάββατο , 25 Οκτωβρίου 2014 ,17.00 

Nick Galis Hall

NS2/Λεπτό προς λεπτό

Τα νούμερα μας

Τα νούμερα τους

Ομαδικά Στατιστικά

team stats 2

Προϊστορία 

12-1

Απουσίες

Thomas

Μέσα σε όλα , έχουμε και παιχνίδι το Σάββατο. Ένα παιχνίδι που , έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα , είναι πολύ σημαντικό και η νίκη είναι απαραίτητη!

Πέρυσι , καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη μας ήττα , εντός έδρας , στην ιστορία μας με τον Απόλλωνα. Ας μην την πατήσουμε ξανά!

Το κλειδί

Ο Πεν έχει 25,5 πόντους σε 2 παιχνίδια και έχει επιχειρήσει το 32% των σουτ του Απόλλωνα. 3-4 άρι , με ύψος 2,03 , παίζει πολύ στην περιφέρεια και πρέπει να τον κλείσουμε , ώστε να κόψουμε μεγάλο μέρος της επιθεσης του Απόλλωνα. Μούρτος και Ρίντ , θα έχουν πολύ δουλειά το Σάββατο.

Η μάχη

Ο Σκορδίλης τραυματίστηκε και δε θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Αυτό , αλλάζει το παιχνίδι του Απόλλωνα , μιας που ο Σκορδίλης ήταν κλειδί στην επίθεση του . Τώρα , θα πάει να μας παίξει με κοντά σχήματα – όπως πέρυσι – εμείς όμως , πρέπει να χτυπήσουμε μέσα – αντίθετα με πέρυσι. Αν το κάνουμε αυτό , θα τα πάμε καλά.

Οι πρώην

Ο Σκορδίλης δε θα έρθει , αλλά θα είναι εδώ ο Αργυρόπουλος , πάντα πρόθυμος να βοηθήσει την παλιά του ομάδα , με την αστοχία του…