Παλιές καλές εποχές Ιβανωφείου…

Παρόλο που ο Αγγέλου δεν το πιστεύει , αν νικήσουμε αυτό το παιχνίδι , θα έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να βγούμε 6οι!

Ειδικά αν  νικήσουμε με διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων…


Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Ο ΜακΚόλουμ είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Α1.

5ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15,6 πόντους , 14ος σε wins produced , 8ος σε PER και όλα αυτά τα κάνει παίρνοντας το 30% των επιθέσεων του Απόλλωνα.

Πέτροβιτς κι Γκράντ ακολουθούν σε αποτελεσματικότητα.

Ο Αργυρόπουλος είναι όπως τον θυμόμαστε από το πέρασμα του στην ομάδα.

Κακός.

Σαν ομάδα ο Απόλλωνας βάζει 77 πόντους κι δέχεται άλλους τόσους. Σε παιχνίδια που έχει περάσει τους 77 πόντους , το ρεκόρ του είναι 7 νίκες και 1 ήττα.

Όπως καταλαβαίνετε , η άμυνα μας θα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου , γιατί αν το παιχνίδι φτάσει στους 75-80 πόντους , δεν ξέρω πως θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε.

Τα πλεονεκτήματα  του στην επίθεση είναι πως μπορεί να πηγαίνει στις βολές κι αυτό τον βοηθάει στο σκοράρισμα , μιας και τα ποσοστά του στα τρίποντα είναι κακά ( 31% ) και πως δεν κάνει λάθη. Έχει το χαμηλότερο turnover rate στο πρωτάθλημα , με 13,7 % , το οποίο είναι εκπληκτικό νούμερο.

apollon 19

ΕΜΕΙΣ

Ο Αγγέλου είπε πως πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και τον ρυθμό.

Η Πάτρα είναι η χειρότερη ομάδα στο αμυντικό ριμπάουντ του πρωταθλήματος, έχοντας 34% offensive rebound rate αντιπάλων , κάτι το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε !

Επίσης χρειαζόμαστε υπομονή στην επίθεση , μιας και ο Απόλλων , μετά από λίγες πάσες χάνεται στην άμυνα του.

Φυσικά , το πρώτο ζητούμενο είναι η νίκη , αλλά σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα έχουμε και τη διαφορά του πρώτου αγώνα ( 53-64 ).

Αλλά ας νικήσουμε πρώτα και βλέπουμε για τη διαφορά…

Τα στατιστικά μας,μπορείτε να τα βλέπετε εδώ

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

team stats 19

ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(6/21)

Θα έχουμε πάνω από 35% στα τρίποντα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Δήμας
Τσακαλέρης

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

11-0

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο Αλεξάνδρειο , Σάββατο 02/03 , στις 17.00 ,  τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ3