Πραγματικά δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο χαρούμενος που νικήσαμε ή που τελείωσε επιτέλους αυτό το παιχνίδι-πονόματος και δε χρειάζεται να το ξαναδώ στη ζωή μου!

4 Παράγοντες

TeamOffEffDefEffPACEeFG%TOV%OREB%FT%
Aris108.894.169.547.114.737.226.5
AEK90.2104.369.541.825.431.631.1
  • Τελικά ο Γκούντγουιν είναι καλά ή όχι, για να ξέρω…19 ριμπάουντ ε;
  • Τελικά έμαθε μπάσκετ ο Νότε, για να ξέρω…
  • Είναι ιδέα μου ή οι περισσότεροι μας παίκτες είναι τραυματίες; Χάγκινς κούτσαινε στο μισό παιχνίδι, ο Γκούντγουιν στον πάγκο είναι με ένα thermal gun και ζεσταίνει το πόδι του, Τολιόπουλος κι αυτός χωρίς ενέργεια;
  • Μεγάλη νίκη, μια νίκη που την κερδίσαμε με πολύ κόπο και αυτοθυσία. Μπράβο σε όλους.

69 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vamos_G1

Μπράβο σε όλα τα παιδιά κ στο προπονητικό τιμ!

the god of war

Μπράβο σε όλους.
Βγάζει υγεία, διάθεση και φιλοδοξία η ομάδα,πολλά συγχαρητήρια

aris6emperor

Η ομάδα είναι ομάδα! Χαίρομαι πολύ φέτος. 19 ριμπάουντ…«ιεροσυλία», αλλά τέτοια νούμερα έκανε ο συγχωρεμένος ο Ρόι. Τολιόπουλος όλη την εβδομάδα άρρωστος κι έπαιξε σχεδόν 30 λεπτά.

Για μένα η φάση του αγώνα στο 38′ που πάει να καρφώσει ο ψηλός της ΑΕΚ και πηδάει ο Χάγκινς και τον κόβει.

Μπράβο Αρειανάρα!!!

kp79

Ο συγχωρεμενος Ρόι έκανε triple double σε κάθε αγώνα, 19 πόντους 19 ριμπάουντ και 19 μπύρες. Παίκτης άλλου επιπέδου

Toby B

Μεγάλη νίκη μπραβο σε όλους. Τρομερη ενέργεια στην άμυνα σε πολλά σημεία με τους Νοτε Νετζηπογλου να είναι κομβικοι. Επιασαν τα ιδιαιτερα στον Γκουντγουιν και σήμερα ήταν πολύ πολύ καλύτερος παρόλο που στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μιτσελ τον κατάπιε. Μετά ήταν πάρα πολύ καλός. Μια ερώτηση για όσους ήταν μέσα, είχαμε σήμερα αρκετό κόσμο γιατί μου φάνηκαν μεγάλα κενά από την τηλεόραση;

stepap

Δεν τον κατάπιε απλά ήταν πολύ προσεκτικός με τα φάουλ. Μόνο δύο προσωπικές φάσεις του έκανε στην αρχή

Last edited 7 months ago by stepap
Toby B

φάνηκε πως ήταν οδηγία αλλά και ο Γκουντγουιν ξεκίνησε περίεργα αμυντικά. καλύτερα όμως έτσι πάρα με 2 φάουλ στο δίλεπτο.

Babis cool

Εκτιμώ λίγο παραπάνω από 4.000

timemaster

τι υπέροχα που είναι όταν μπαίνουν τα τρίποντα (38%) και όταν ο Γκουντγουιν δε βγαίνει εκτός με φάουλ. Βέβαια θα πω την κακία μου μιας και αν δεν είχαμε τόσα χαμένα λευ-απ και 40% στα δίποντα ο Γκουντγουιν δε θα έπαιρνε 13 επιθετικά ριμπάουντ. 🙂
Παρόλα αυτά όμως χάσαμε την μάχη των ριμπάουντ κάτι που δεν είναι παράλογο και είχαμε τον ίδιο αριθμό επιθετικών.
Ο Νετζήπογλου ήταν αυτός που έκανε την διαφορά με 4/4 τρίποντα και πολύ καλές άμυνες.
Ενώ αυτός που επέστρεψε στις καλές εμφανήσεις είναι ο Χαγκινς με 12 πόντους, 7 ασιστ, 4 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ.
Τέλος κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάθε φορά ποπυ παίχτης της ΑΕΚ έκανε μπάσιμο μπροστά στον Χόρχλερ φαινόταν σαν να του αλλιώνει το σουτ και παρόλο που είχε μόλις 2 κοψίματα στην στατιστική φαινόταν σαν να μην μπορούν να σκοράρουν με τίποτα μπροστά του.
Το μόνο μελανό σημείο σήμερα είναι η εμφάνιση του Τολιόπουλου που ήταν πολύ άστοχος με 0/8 σουτ.
Με αυτή την νίκη μπήκαμε στην τριάδα των αγώνων που θα καθορίσουν το ταβάνι μας (Πάτρα, Περιστέρι τα άλλα δύο) πριν από την αναλογικά εύκολη τριάδα με Καρδίτσα, Λαύριοι και Ιωνικό.
πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων όπου από την 3η ως την 8η θέση μία νίκη διαφορά και όπως φαίνεται (ο φίλος που το είχε πει μπορεί να βγει προφητικός) θα πρέπει με αυτές τις ομάδες να κυνηγάμε την διαφορά μπας και υπάρξουν πολλαπλές ισοβαθμίες

kp79

Κατοχυρώνω την δήλωση μου περί εισαγωγής στην τετράδα!😂😂

stepap

Τα ματς σε Καρδίτσα κ Λαύριο θα είναι πιο δύσκολα από τα υπόλοιπα γιατί καίγονται για την σωτηρία τους.

kp79

Ναι αλλά εμείς θα έχουμε purifoy!

stepap

Θα βοηθήσει αρκετά γιατί ο χορκλερ είναι μόνος του στο 4. Ελπίζω να μπορεί να παίξει κ στο 3.

καπετάν Κανένας

😬😁

71PY+J7Q41L._SL1257_.jpg
kp79

Τον φαντάζεσαι να μπαίνει στο γήπεδο με αυτή την αμφίεση; Θα χεστουν πάνω τους οι αντίπαλοι!😛

Kostaris16

Φέρτε και το Περιστέρι τώρα να τελειώνουμε με την Τρίτη θέση να πάμε σπίτια μας. Ο Γκουντγουιν είναι ακόμα στο παλε και κατεβάζει ριμπάουντ, φώτα και υδραυλικά.

Last edited 7 months ago by Kostaris16

Εύκολο απόγευμα όπως εξελίχθηκε,δεν πρόλαβα την αρχή κ δεν ξέρω αν χάσαμε το προβάδισμα ποτέ από την αντίπαλο.
Γκούντγουιν σε νούμερα Σακλεφορντ και Ορτιθ στα ριμπάουντ ,ξανα στα γραδα του.Ο πρώτος ριμπάουντερ.του πρωταθλήματος μπήκε με σκοπό να πάρει τη ρεβάνς σήμερα κι αυτό του χάλασε το μυαλό ,εκεί που έχασε τις δύο συνεχόμενες νίκες το είδε ως ήττα από την κερκίδα την οποία βλακωδως, προκαλούσε.Μετα εκανε τρία φάουλ στη σειρά και το ματς τελειωσε ουσιαστικά ,αφού κανείς εκτός από αυτόν ,δεν το πίστευε στην Αεκ.
Αυτο που είπε ο Νάιτ στα preview για τα λάθη τους,το πετύχαμε και όντως έκρινε το νικητή σήμερα.
Δύο ερωτήσεις μέσα από τις δηλώσεις του Καστριτη στο τέλος ,απαντάτε όσοι θέλετε.
Όπως και άλλες φορές ,έτσι κ σήμερα μιλά για το ποσο εναντίον μας είναι το ότι από τους τραυματισμούς δεν υπάρχει…ολομέλεια στις προπονήσεις.Αυτο ,το ότι προφανως δουλεύει ΠΟΛΥ εκεί ,μήπως είναι η αιτία για τους τραυματισμούς;Ανέφερε και την κόπωση κ δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο με ένα ματς την εβδομάδα…
Το άλλο ερώτημα είναι για το “ότι ανοίξαμε το ματς όταν έπρεπε”,που είπε Για μένα όπως το καταλαβαίνω, εννοει το οτι βάζει τον Χαγκινς προς το τέλος σαν από μηχανής θεό ,σαν τον απρόβλεπτο παράγοντα.Ετσι είναι;

εξαρτάται από τους τραυματισμούς.
Όμως όταν παίζεις με τέτοια ένταση σε κάθε αγώνα και μάλιστα 30+ λεπτά είναι πολύ λογικό να αυξήσεις τις πιθανότητες τραυματισμών. Ενώ η έλλειψη βάθους σπρώχνει τους παίχτες να παίζουν χωρίς να έχουν αναρώσει πλήρως και να παθαίνουν υποτροπή.
Νομίζω το όταν έπρεπε πήγαινε για όλο τον αγώνα που προσπαθούσαμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και αν δεν έβγαινε τότε πηγαίναμε σε αργές επιθέσεις των 24άρων δευτερολέπτων. 19 πόντους από αιφνιδιασμό είχαμε όταν η ΑΕΚ δεν είχε ούτε έναν.

Το έχουμε συζητήσει ξανά ότι οι τραυματισμοί οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στο ότι οι προπονήσεις γίνονται στα κόκκινα.
Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι παίκτες, που όταν επιλέγονται γίνεται σίγουρα προσπάθεια να έχουν υποδομή σωματικά να αντέξουν αλλά δεν είναι πάντα αυτό εφικτό.
Ίσως αν έμεναν και δεύτερη χρονιά να συνήθιζαν σ’ αυτή την διαδικασία
Κάτι ανάλογο εκτιμώ πως κάνει προπονητικά και ο Μπαρτζώκας

ellis 1982

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, παίξαμε με 2 ψηλούς σε ένα ματς πολύ δύσκολο και κομβικό για τη συνέχεια με μια ομάδα που νίκησε Περιστέρι και Γαλατά εκτός,αυτό κάτι σημαίνει… γιατί μη ξεχνάμε ότι παίζουν και οι άλλοι μπάσκετ δεν παίζουμε μόνοι μας, πολλοί νομίζω το ξεχνάμε, διπλό στη Πάτρα γιατί πέρσι η ήττα στο τέλος και η απώλεια της 5ης θέσης με πείραξε πολύ
ΥΓ.1 τελικά ο γιατρός έχει αίμα στις φλέβες του…και όχι νερό
ΥΓ.2 ο ντεφορμε Goodwin πήρε 19 ριμπάουντ και έβαλε 16 πόντους, δηλαδή αν δεν ήταν ντεφορμε τι θα κανε;

Δεν ήταν ντεφορμε.Ντεφορμε σημαίνει νομίζω,πως να το πω; “σκασμενος”.Αν ο Τολιοπουλος δηλαδή εκεί που ήταν πρώτος σκόρερ αρχίζει κ σερνεται κ κάνει τώρα συνεχόμενες εμφανίσεις σαν τη σημερινή,τότε είναι ντεφορμε(κ μην αρχίσουμε “τι υπονοείς για τον Τολιοπουλο 🤣τπτ δεν υπονοω,ως παράδειγμα το λέω).
Το θέμα του Τσεβεζ ήταν στη συγκέντρωση.Φανηκε που το δούλεψαν στην προετοιμασία.

ellis 1982

Μαζί σου,αντικαθιστω το ντεφορμε με το έλλειψη συγκέντρωσης

Jiorgy

Ωραία νίκη! Μπράβο σε όλους! Ομολογώ ότι δεν την περίμενα. Θεωρούσα ότι η άμυνά μας χωρίς τον Sanogo θα ήταν αναποτελεσματική. Ευτυχώς έπαιξαν όλοι και γι’αυτόν. Μου άρεσαν Νετζήπογλου, Notae, Goodwin, Hagins. Ο Όμηρος μού άρεσε και στα προηγούμενα παιχνίδια, παρόλο που δεν συνεισέφερε σ’αυτά στο επιθετικό κομμάτι, αμυντικά έβγάζε πολύ ενέργεια. Σήμερα τα έβαλε κιόλας. Ο Notae έχει γίνει σταθερός και ο Hagins είναι πολύ αξιόπιστος. Ο Goodwin σήμερα ήταν ο γνωστός τρελάρας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τον Μήτρου Long. Όταν είχε πρωτοέρθει είχα την εντύπωση ότι δένει το σύνολο, ότι ταιριάζει με την ομάδα και είχα πει ότι θα τον έβλεπα να υπογραφεί και για του χρόνου. Στα τελευταία (πολλά) παιχνίδια δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι κάνει. Πολύ αψυχολόγητος. Με στεναχωρεί για να πω την αλήθεια. Οι διαιτητές σήμερα (γιατί φαντάζομαι δεν θα γίνει κάποια αναφορά) έπαιξαν έδρα, κατά τη γνώμη μου. Δεν επιρρέασαν άμεσα το αποτέλεσμα (και πως θα μπορούσαν άλλωστε, αφού σε όλο τον αγώνα ειμασταν μπροστά) αλλά όλοι ξέρουμε ότι αν κάποια φάουλ που κάναμε, δίνονταν, μπορεί τα πράγματα να είναι πιο οριακά. Και όταν τα πράγματα είναι οριακά, όλα θα μπορούσαν να συμβούν.
Υγ1. Αν παίζουμε έτσι πάντως, ίσως δεν χρειαζόμαστε προσθήκη.
Υγ2. Αυτός ο Ξανθόπουλος είναι μεγάλη μου αδυναμία!

GOUNAS1914

Μπραβο στην ομαδα. χαιρεσαι να την βλεπεις. Ομαδα των 400 χιλ και ομως ο κοσμος την πιστευει γεμιζει το γηπεδο και γουσταρει. Και ας μην πας για τιτλους.
Στα του παιχνιδιου ο Ομηρος ηταν σημερα m.v.p. Ο Χοκλερ αν και δεν σου γεμιζει το ματι εχει τετοια εφεση στο κοψιμο που μου θυμιζει σακλεφορντ. Ο Χαγκινς το καλυτερο ματς μετα τον τραυματισμο του.
Το παιχνιδι το πηραμε σχετικα ευκολα παντα ειμασταν μπροστα. Πιστευω οτι ειχαμε την καλυτερη διαιτησια φετος και εννοω οτι υπηρχε ενα καθαρο 50-50.
Παμε Πατρα λοιπον τωρα μια ομαδα στα μετρα μας που σημερα εβαλε δυσκολα στο Περιστερι. Περνα απο εκει και με τον Σπανουλη θα παιξεις την τετραδα.

vaggelaris

Για μια ακομη φορα κριθηκαν ολα απο τη δυνατη αμυνα αλλα κ τα πολυ καλα ποσοστα στο 3ποντο. Επιτελους επεστρεψε ο καλος γκουντγουιν που τον ειχαμε ψιλοξεχασει. Μπραβο στην ομαδα που μεσα στο παλε δειχνει ανικητη. Ας ελπισουμε ν μην εχουμε κ αλλες απωλειες. Η ομαδα παιζει συνεχως στα κοκκινα κ αυτο δυστυχως εχει το τιμημα του. Μακαρι ν εχουμε μια ηρεμη βδομαδα. Δε μας παιρνει για αλλους τραυματισμους.

kp79

Πιο εύκολη νίκη από ότι περίμενα (με).
1. Το Παλέ διπλασιάζει την δύναμη της ομάδας
2. Είναι αφύσικο και αδύνατο σε ένα αγώνα να παίζουν όλοι οι παίκτες μας καλά,. 2-3 παίκτες να βρεθούν σε καλή μέρα, οι υπόλοιποι θα παίξουν την γνωστή ασφυκτική άμυνα και θα έρθει η νίκη
3. Ο Γκουντγουιν απάντησε σε όσους από εμάς λέγαμε ότι στα προηγούμενα ματς ήταν χαλαρός, όχι συγκεντρωμένος κτλ. Ξεχνάμε ότι είναι ρούκι 24ετων με συμβόλαιο 30χιλ. αν έκανε double double χωρίς λάθη σε κάθε αγώνα θα λεγόταν Γκασόλ
4. Μου άρεσε που ο Χρηστίδης (παρόλο τα λάθη του) έδειξε πείσμα, νεύρο και επιθετικότητα, στοιχεία δεν είχε στο παρελθόν.
6. Επιτέλους κυνηγήσαμε το τελικό σκορ και την διαφορά, δείχνοντας ότι ο στόχος μας είναι οι πιθανές ισοβαθμίες με ομάδες της 4αδας και όχι με απολλωνες και ιωνικούς. Είναι δείγμα ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και δεν πανηγυρίζει όταν νικάει την κάθε ΑΕΚ.
7. Καββαδα αγόρι μου, στον επόμενο αγώνα έχεις αντίπαλο τον Μπόγρη. Πάρε το ματσάκι μόνος σου ώστε να έχουμε καλές αναμνήσεις από το πέρασμα σου στο. Άρη μας
8. Πάντα μετά από κάθε αγώνα κοιτάζω την βαθμολογική και αναρωτιέμαι… πως κοιμήθηκε ο Θεός και χάσαμε εκείνο το ματς με τον Κολοσσό και που θα ήμασταν τώρα
9. Χαίρομαι να την βλέπω (και) φέτος την ομάδα! Πιστεύω ότι θα χτυπήσει 4αφα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, και ας χάσουμε το τελευταίο ματς με αποτέλεσμα να βγούμε 6-8οι.
10. Περιστέρι, Προμηθέα….σας περιμένουμε στο Nick Galis Hall να σας καταπιουμε!

Hunter

Όντως, μοναδική μαύρη στιγμή για φέτος αυτό το ματς με τον Κολοσσό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους πάρουμε και μέσα στη Ρόδο. Ο φετινός Άρης έχει δείξει ότι όταν έχει κίνητρο τσαλακώνει αποτελεσματικά τον αντίπαλό του…

Sam Vincent

Ομαδάρα με τα όλα της. Χωρίς ψηλούς. Χωρίς sf . Χωρίς έναν ξένο. Χωρίς τον καλύτερο αμυντικό της . Small ball σε όλο το παιχνίδι. Με τέσσερις κοντούς σε κάποια σημεία. Με γήπεδο – κατηφόρα. Μπράβο σε όλο το team .

dragon_aris

Η αποθέωση του small ηταν σε κάποια φαση σε βολη της σεκ πηρε θεση ο χαγκινς για να παρει το ριμπάουντ σε θέση ψηλού!

Ο Χαγκινς εξελίσσεται σε νέο Καστλ.Τολμω να πω ότι νοιωθει Άρη!Εκεί που δίνει την ασίστ στο τρίποντο του Νοτε, πανηγυρίζει σαν τον Γκάλη στο σουτ του Χριστόδουλου με Γιουγκοσλαβία:πριν μπει.
Επίσης ο τσαμπουκας του είναι υγιής ,στο ριμπαουντ αν είναι αυτη η φάση που λες ,πλακωνεται με τον διπλανό του κανονικά.
Τέτοιοι “ξένοι” μπαινουν σε φωτό στο μουσειο μας😉

Last edited 7 months ago by καπετάν Κανένας
dragon_aris

Συμφωνώ οτι ο Χαγκινς πρέπει να γινει νεος καστλ και να μείνει για πολλα χρονια.
Νιωθει ο παοκτης απο Αρη.
Σκέφτομαι και μια ιεροσυλία καιρό τώρα. Ο τροπος που μπαινει μεσα και στέκεται στον αερα και αφηνει τη μπαλα απο τα 2-3 μετρα με ταμπλο μου θυμίζει λιγο(πολυ λιγο) τον Θεο.
Καμια σχέση το στυλ αλλα σαν κινηση μοιαζει να μη μπορεί να κοπει και ειναι ιδιαίτερη.Δεν παει στο λευ απ συνήθως ουτε σταματα και σουταρει. Πατάει γερα σηκωνεται ψηλα και σημαδευει ταμπλω.

kp79

Για να μην είναι ιεροσυλία, μπορούμε να πούμε ότι μοιάζει στο στυλ του Λιαδελη. Μπασιμο, γερό πάτημα και κοντινό jump shot 😉

dragon_aris

Σωστός

stepap

Jordan θα έλεγα εγώ. Μόνο στην κίνηση όχι στην αξία

καπετάν Κανένας

Ναι,πιο πολύ με Λιαδελη,αλλά συμφωνώ με τον Ντράγκον ότι πατάει γερά σταματώντας,πράγμα σπάνιο δηλαδή να το προτιμάει κανείς από το λει απ’.Ισως όμως για αυτό το προτιμάει ,για να ξαφνιάζει αυτόν που τον ακολουθεί στον αιφνιδιασμό ,επειδή συνήθως με λει απ ο αντίπαλος παίρνει τα βήματα για τάπα(μάστορας ο ΛεΜπο σε αυτό,ώρα του καλή ….😪).

Μου αρέσει ότι στα τελευταία λεπτά νιώθεις μια σιγουριά όταν έχει τη μπάλα

Nαι,προς το τέλος βγάζει τον Χορχλερ.κ μένει με μόνο ψηλό τον Χρηστίδη,λέω τι κάνει ,δεν θα του βγει το ρίσκο.Κι όντως κανει καρφωματαρα ο Μίτσελ σε επιθετικό ριμπάουντ….Μετά όμως η ΑΕΚ εκανε σερί από λάθη ,οπότε δικαιωθηκε για την επιλογή του ο Καστριτης.

stepap

Στο χρονικό σημείο που λες , μετά το κάρφωμα του μίτσελ, έβγαλε τον Χρηστίδη και έβαλε τον Goodwin , οπότε υπήρχε κάποιος να σκεπάζει τα καλάθια.
Αν δεν έβαζε τον goodwin, αυτό το σχήμα με τους τέσσερις κοντούς, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά.

καπετάν Κανένας

Στα σερί με τα λάθη λες;Ναι μάλλον το μπερδευω,θα το ξαναδώ ποιος είχε μείνει από τους ψηλούς.👍

dragon_aris

Μπραβο στην ομαδα. Πάλεψε σαν θηριο.
Χαίρεσαι να βλέπεις την υγεία που βγάζει η ομαδα!

higgins

Εγώ δεν το είδα και πολύ πονοματο πάντως. Απλά είχε πολύ καλές άμυνες, όλα τα σουτ υπό πίεση. Αυτοί βέβαια έχασαν και 3-4 εύκολα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, για μένα πολύ κομβικός ο Νοτε.
Πάντως ο Χορκλερ πρέπει να έχει ίδιο αριθμό ευστοχων 3ποντων και airball μέσα στη χρονια

Babis cool

Μόλις γύρισα σπιτάκι μου ( αφού έφυγα από το δεύτερο σπίτι μου) μετά από 320χλμ για την καψούρα!
Το Παλέ είναι ξανά αυτό που ξέραμε από μωρά παιδιά με ατμόσφαιρα που την χαίρεσαι με την ψυχή σου!!!
Οι παίχτες νιώθουν αυτό που συμβαίνει και καταθέτουν ψυχή στο παρκέ.
Πραγματικά απορώ με όσους μείναν σπίτι να δουν ποδόσφαιρο!
Συγχαρητήρια στην ομάδα, δείχνει ότι έχει φιλοδοξία.

Last edited 7 months ago by Babis cool
xav

η ομαδα ειναι αγωνιστρια. Δεν ειναι καλη ομαδα. Αν εμφανιστει χαλαρη μπορει να χασει απο οποιαδηποτε ομαδα στην κατηγορια. Για αυτο ο μεγαλυτερος της εχθρος ειναι ο εφησυχασμος.

Hunter

Τελικά αντί να μας καταπιεί η Αεκ, την κατάπιαμε εμείς.
Με έναν ακόμα καλό ψηλό ξένο θα τους κάναμε πλάκα
στο πρωτάθλημα, αέρα πρώτη τετράδα θα μπαίναμε.
Τα ματς στο κύπελλο είναι νοκ άουτ?

Last edited 7 months ago by Hunter
Babis cool

Γιατί να μας καταπιεί? Δεν είναι ο ΟΣΦΠ! Μια ομάδα με ρολιστες Έλληνες και μέτριους ξένους είναι, απλά έχουν καλούς μάνατζερ και πληρώνονται για παιχταραδες!

Last edited 7 months ago by Babis cool
dammys

Εντάξει όταν φτάσουμε κι εμείς να κερδίζουμε Γαλατασαράι εκτός και Περιστέρι τότε να βγάλουμε και γλώσσα..Πιο πολύ σκεφτόταν το ματς με τη Λιμόζ την Τρίτη …Ρολίστες οι Έλληνες του ναι αλλά γεμάτη ομάδα και τέτοιοι ρολίστες που σε εμάς δεν έρχονται..Και οι ξένοι της από το πιο πάνω ράφι..Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα..Είπαμε υπάρχει ο νόμος του Παλέ και η κούραση της Αεκ ο.κ

Last edited 7 months ago by dammys
Babis cool

Γιατί τι είναι η Γαλατά? Με το ζόρι 8αδα στη χώρα της. Το περιστερι στην πραγματικότητα το κέρδισες! Την ΑΕΚ την κέρδισες 2φορες κι ας έχει πιο γεμάτο ρόστερ. Όσο για την ποιότητα των ξένων της στο παρκέ φαίνονται όλα κι εκεί οι δικοί μας δείχνουν καλύτεροι!

Last edited 7 months ago by Babis cool
dammys

Χάσαμε και αποκλειστήκαμε από μια wolves που όταν την άκουσα νόμιζα ότι ήταν αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα.. Σεμνά ήμουν μέσα 1984-85 παίζαμε Κόρατς όμιλο με Περιστέρι και Κάχα σαν Φερνάντο κι ακόμη μία στη Νεάπολη…Όταν φτάσουμε να παίζουμε ξανά Ευρώπη ομίλους και θα μας υπολογίζουν -όχι σαν όνομα ΝΑΙ έχουμε ΟΝΟΜΑ και ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ και ΛΑΟ μεγάλο- τότε ΝΑΙ θα το πανηγυρίσω…

Hunter

Εντάξει, δεν έγιναν οι σωστές κινήσεις για Ευρώπη φέτος, πολύ απροετοίμαστοι ήμασταν διοικητικά γι αυτό. Αλλά αυτό του χρόνου δεν θα ξαναεπαναληφθεί, θα παίξουμε ομίλους στη σωστή διοργάνωση και θα καταλάβουν όλοι την επιστροφή μας προς τα σαλόνια…
(Φέτος παίζαμε με τη Γουλφς; Δε νομίζω να το θυμάται κανείς)

vaggelaris

Εγω χαιρομαι πολυ με τετοιες αποψεις σα τη δικη σου που δειχνουν οτι ξερουν που πατανε κ γνωριζουν τις πραγματικες συνθηκες ενος παιχνιδιου καθως κ την πραγματικη αξια ενος αντιπαλου…

Jim Patras

Συμφωνώ με αυτό που γράφει ο dammys για την προχθεσινή αντίπαλο και για να το προεκτείνω, προσωπικά σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη συγκεκριμένη ομάδα θα ήθελα να προκύψει στις θέσεις (3-4,5-6,6-7) και όχι στο #4#5 για ευνόητους λόγους.
Μαζί σου διαφώνησα προχθές,όχι λόγω της άποψης σου για τον αγώνα αλλά επειδή την πασπαλισες με “ρεαλισμό” κάτι που αντικειμενικά δεν ήταν αποδεκτό καθώς εμείς είχαμε το ρόλο του φαβορί για το συγκεκριμένο (το υπογραμμίζω) αγώνα.

gkanton

H νίκη είναι σημαντική απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα. Το μήνυμα του γεμάτου γηπέδου δείχνει ότι ο κόσμος εμπιστεύεται την ομάδα και τη στηρίζει γιατί πιστεύει ότι γίνεται κάτι σωστό. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι κυριαρχεί, ιδίως στο Αλεξάνδρειο, στην ομάδα ένα πνεύμα αγωνιστικό του στιλ ” τα δίνω όλα” και το οποίο έχει περάσει σε όλους τους παίχτες ( βλέπε Χρηστίδης). Παίχτες ωριμάζουν και βελτιώνονται. Όλα αυτά δείχνουν αγωνιστική υγεία με αποτέλεσμα οι παίχτες να αγωνίζονται με πάθος και αυτοθυσία, να παλεύουν κάθε μπάλα και να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Ελπίζουμε να λυθούν τα μπαν και να ενισχυθεί η ομάδα γιατί τα επόμενα ματς είναι δύσκολα και γίνονται δυσκολότερα γιατί όπως έχει επισημανθεί παίζουμε στα κόκκινα.
Υ1 Όσο για τη διαιτησία μας ευνόησε όχι γιατί σφύριζε υπέρ μας, αλλά γιατί άφησε το παιχνίδι να παιχτεί όπως θέλουμε εμείς. Άλλωστε και οι αντίπαλοι μπορούν να παίξουν ανάλογα.
Υ2. Είναι ο δεύτερος αγώνας που ο αντίπαλος μας φτάνει στο καλάθι, αλλά μετά παθαίνει μπλακ άουτ. Δεν ξέρω αν είναι το πνεύμα του Αλεξάνδρειου ή κάτι άλλο…

Last edited 7 months ago by gkanton
Babis cool

Αυτό με τη βελτίωση των παιχτών είναι γεγονός, ο Νότε είναι άλλος παίχτης τα 3 τελευταία παιχνίδια, ενώ και ο Χορκλερ αρχίζει και κάνει κινήσεις πιο έξυπνες επιθετικά, όχι μόνο τρίποντα!
Όσο για τη διαιτησία χθες πέρασε απαρατήρητη, ανέλπιστα!!!

Ο Νοτε έχει γίνει…αμυντικός εξολοθρευτής!😁Το ειχε πει ο πως του μοιάζει καλύτερος αμυντικά από τον Καουαν κ δεν τον πίστευα.Τελικα ,είναι απόλαυση να τον βλέπεις πως πηγαίνει σε κάθε μπαλα για να κλέψει.Νιμιζω πως πια έχει προσαρμοστεί από κάθε άποψη,δεν έχει καθόλου άγχος ν αποδείξει πράγματα.

nikos3118

Άλλη φορά να μ ακούς 😂😂😂. Θυμίζει έντονα Λοκετ. Το τρέξιμο και το άλμα που κάνει χθες για να μαρκαρει σουτ του Λιθουανου της ΑΕΚ από την γωνία, σπάνια το βλέπεις από παίκτη σκόρερ.

kp79

Οι εμφανίσεις του Νότε σε δικαίωσαν Νίκο. Είναι άλλος παίκτης στα τελευταία παιχνίδια από όλες τις απόψεις. Δεν εκβιάζει ενέργειες και το σκέφτεται πριν μπουκαρει μέσα, πιο προσεκτικός και ουσιαστικός στην άμυνα, εξετάζει και άλλες πιθανές λύσεις πριν σουτάρει αβερτα άστοχα 3π όπως έκανε, και το σημαντικότερο: δεν πουλάει φθηνά την μπάλα. Το αντίθετο μάλιστα, κάνει προσωπικά κλεψιματα στον αντίπαλο τού!

Πέρσι αλλά ειδικα φέτος που δεν έχουμε να κοιτάμε προς τα κάτω ,είναι τεράστια επιτυχία ανακούφιση για τον μπασκετικό Αρειανό.

timemaster

2002-2003 τελική βαθμολογία κανονικής περιόδου όπου στην τέταρτη θέση με 14 νίκες ήταν τρεις ομάδες μία είχε 13 νίκες και άλλες τρεις από 12. 7 ομάδες δηλαδή με διαφορά 2 νίκες από την 4η ως την 10 θέση. Όπου όλη την χρονιά ΠΑΟ,ΑΕΚ ήταν σε απόσταση αναπνοής, Ο Ολυμπιακός τρίτος με διαφορά . το γκρουπ των 7 ομάδων. Ο Πανιώνιος που εως μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος κυνηγούσε το γκρουπ, Ηράκλειο και Νεαρ Ιστ που παίζανε για την παραμονή και η Λάρισα που είχε πέσει.
7 ομάδες με διαφορά 2 νίκς υπήρχαν και το 1998-1999 αλλά και το 1994-1995.
όμως μιλάμε για τελική βαθμολογία σε πρωταθλήματα 14 ομάδων.

timemaster

με την διαφορά 8η 9ης θέσης τίποτα. Αλλά έχει με τα γκρουπ δυναμικότητας όπου το παράδειγμα που έδωσα ήταν το μόνο στην ΕΣΑΚΕ εποχή όπου πλησιάζουμε στα τόσο καθαρά γκουπ δυναμικότητας.

xav

χωρις να το εχω ψαξει, δεν ειναι λιγο εντυπωσιακο και το ποσο ισοδυναμες ειναι οι ομαδες στο 3-8?

timemaster

Κ όμως δε συμβαίνει συχνά. Βασικά δεν έχει συμβεί ποτέ από όσο έψαξα να υπάρχουν τόσο ξεκάθαρα τρία γκρουπ δυναμικότητας κ μάλιστα στο ένα να έχουμε 6 ομάδες με διαφορά μιας νίκης.
Εμένα αυτό είναι που με εντυπωσίασε

vaggelaris

Σε νικες ναι αλλα αυτο δε σημαινει οτι θ περσσουμε ευκολα απο εκει. Μη ξεχναμε οτι τις 3 τις εχουμε εκτος εδρας. Σε παιχνιδια οπου θ παιζουν την κατηγορια τους. Σε τετοιες εδρες συνηθως τα “χανουμε”…

Hunter

Φέτος θα τα πάρουμε, έστω δια πυρός και σιδήρου…