Άρης: Έρχεται και ο Ντραγκίτσεβιτς

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε στην περίπτωση του Μαυροβούνιου σέντερ καθώς το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (18/9) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Ο 34χρονος παίκτης ουσιαστικά προσάρμοσε τα «θέλω» του στα «μπορώ» της ομάδας, απέσυρε την προϋπόθεση καταβολής του συνόλου της οφειλής απέναντί του κι έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας. Με την άφιξή του, προβλέπεται να συναντηθεί με τα μέλη της διοίκησης ούτως ώστε να του καταβληθεί μέρος της οφειλής και παράλληλα να επικυρώσει τη συμφωνία του με την ομάδα η οποία προβλέπει την τροποποίηση του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: Άρης: Έρχεται και ο Ντραγκίτσεβιτς | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Ε, Ε Έρχεται

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Γκρεμίζονται φούρνοι στην επικράτεια, ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΩΡΑ:

KOSTANTINEAS EKRIKSI 1.jpg
ChrisSiak

Ε ναι έφυγε η μιση προετοιμασία όλα καλά. Γιουγκοσλάβοι φιλε. Με τα καλά τους και τα κακά τους. Ο γουελ.

Sam Vincent

Εγώ πάντως προθυμία να έρθει και να παιξει δεν διακρίνω. Τα δίκια του όμως τα έχει. Η front line μας , μπορεί να μην έχει αθλητικοτητα, να μην έχει τρίποντο, αλλά από…εμπειρία, μακράν του δεύτερου.

MrT

Νομίζω υπήρξε έντονος διάλογος και στιβαρή επιμονή απ’ την πλευρά του Ντράγκι να πάρει τα 25.000 πριν ενσωματωθεί στην ομάδα. Θέλω τα λεφτά μου ρε , δεν το κουνάω ρούπι ,είμαι επαγγελματίας ,η κολώνα της ομάδας ,τα λεφτά μου τώρα. Υποχώρησε όμως όταν του είπαν “Οκ Ντράγκι δείξε μας την κοιλιά σου και αν είσαι κάτω από 4 μήνες έγγυος στα δίνουμε όλα”.

Sam Vincent

Ξέρω 5 μηνών έγκυος γυναίκα με κοιλιά …πλάκα . Φοβάμαι ο Ντράγκυ να μην μπαίνει στον μήνα του.

Pippo

Δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά πολλοί θα πήγαιναν στη δουλειά ενώ τους χρωστάνε μεγάλο μέρος από πέρυσι κι ενώ ξέρουν ότι κι εφέτος θα πέσει πιστόλι. Εγώ μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα θα ερχόμουν αν ήμουν ο Ντραγκι.

καπετάν Κανένας

Όχι.Οιχ,αυτό.Το όλο θέμα είναι σε τι κατάσταση θα έρθει.(μπακες aka σκεμπεδες aka πατσοκοιλιες)

Pippo

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού είναι και μερακλής. Τι θα του πουν, ήρθες χοντρός; Θα πει μου χρωστάτε 25 χιλιάρικα… 🤐

Sam Vincent

Εγώ θα άλλαζα σίγουρα δουλειά εκτός και αν ήμουν με το ένα πόδι στην σύνταξη.