Γενική συνέλευση για το μέλλον του μπασκετικού Άρη θα πραγματοποιηθεί από τον ερασιτέχνη μέσα στον Ιούλιο.
Η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μπάσκετ δημιουργεί εξελίξεις από την πλευρά του Α.Σ. Άρη.

Συγκεκριμένα αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα αποκλειστικά τον μπασκετικό Άρη και τα επόμενο βήματα.

Πηγή: Άμεσα προγραμματίζεται έκτακτη Γ.Σ. για το μπάσκετ! | | Yellow Radio

Να υποθέσω πως τελείωσε η μεταβίβαση ;

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Γρήγορα την μεταβίβαση!!! Βλέπω τον Γουιλ να παρακαλά να δώσει τις μετοχές και να μην τις παίρνει κανείς.

Dr Nimbelugen

Εδώ σε 10 μέρες καθαρίζει η μπουγάδα και εμείς κάνουμε Συνέλευση

Bilias6

Ο ρε τι δουλεμα τρωμε. Απο κατω εχει ακριβως τα ιδια αρθρα, το 2018 και το 2019.
Μεχρι να παρετε δρομο απτο συλλογο απο μενα δεν θα δειτε ουτε ευρω.

Θυμάμαι τα περσινά,που ήμουν μέσα..
Προβλέπω παλι για τέσσερις ώρες να μιλάνε για το …Παλέ😹

vaggelaris

Δε χρειάζεται άγχος. Άλλωστε το θέμα των μετοχών είναι τυπικο. Η ομάδα ρολαρει κ έτσι. Αυτό δε λένε καποιοι?

Sam Vincent

Αν εννοείς εμένα , δεν χαρακτήρισα το θέμα τυπικό .Ούτε και είπα πως η ομάδα ρολάρει και έτσι . Είπα πως όταν μπαίνεις σε ένα μπ@ρντ3λο (όπως ευστοχα χαρακτηρίστηκε η ομάδα από κάποιους) το τελευταίο που σ ενδιαφέρει είναι οι δυο μύγες που γ@μιούντ3 επάνω στην κουρτίνα.Θα σε γ@μίσ@υν αν δεν μποφρείς να γ@μίσ3ις . Επίσης είπα πως τώρα υποψιάζομαι πως ο Γουιλ θα χαρίζει και κανείς δεν θα παίρνει . Αν ακόμα όμως πιστεύεις ως το μείζον θέμα είναι ο Γουιλ ,ΟΚ

Βαγγέλη ,σοβαρά σε ρωτάω: Δεν σε θυμάμαι έτσι,γιατί είσαι εριστικός τελευταία;
ΕΙναι η κατάσταση στο μπάσκετ που σε εκνευρίζει;Ακόμα κι αυτό να είναι όμως,δεν δικαιολογείται να ψάχνεις αφορμή για καβγά εδώ μέσα ,ρε συ…

Λάθος εντύπωση. Δε ψάχνομαι ούτε για καβγάδες ούτε θέλω να βγαίνω εριστικός. Εδώ μέσα λέει ο καθένας την άποψη του για τον Άρη. Ούτε είμαστε μέτοχοι ούτε προπονητές ούτε διοίκηση. Απλά νοιώθω ότι ενδεχομένως να έχω μια πιο κάθετη κ ψυχρή αντιμετώπιση των πραγμάτων. Δε μου αρέσει να ωραιοποιω καταστάσεις. Κ ειδικά μετά την απόφαση της fiba χωρίς πραγματική διοικητική ενότητα κ άμεσα λεφτά ο Άρης δε νομίζω ότι μπορεί να κατεβάσει ομάδα.

Η εντύπωση μου μακάρι να είναι λάθος και να ισχύει αυτό που λες,αλλά “κάθετα και ψυχρα” ,δεν αντιμετωπίζεις τα πράγματα.Πιο πολυ “εν θερμώ” γράφεις-οχι σε όλα η σε όλους ,οκ το παραδέχομαι:Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το εδώ σχόλιο σου που “ζωγραφιζεις” τον Σαμ μέσα στην ειρωνεία…Και αναφορικά με μένα,η καθαρή προσβολή σου τις προάλλες,την οποία αν και προσπάθησα να προσπεράσω,ομολογω πως δεν το κατάφερα.Μια προσβολή από το… πουθενά και αναίτια,που σε κάνει να αντιφάσκεις και να βγαίνεις μπερδεμένος για το τι θέλεις να πεις τελικά και το τι νομίζεις ότι κάνουμε εδώ πέρα.”Ούτε μέτοχοι ούτε προπονητές ούτε διοίκηση” είμαστε ,σωστά τα λες,αλλά με τη συμπεριφορά σου δεν δείχνεις να το πιστεύεις.

Pippo

Ωχ… αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα να δούμε πότε θα είναι. Μην αρχίσουμε να βλέπουμε πάλι από Παρασκευή σε Δευτέρα κλασικά.

spire

Απο Πεμπτη σε Πεμπτη οπως τα μωρακια

Ian 73

Η λέξη “αμεσα” θα είχε αξία μόνο αν συνοδευόταν με κάτι του τύπου “ορίστηκε συνελευση” .Όταν συνοδεύεται από φράσεις οπως “προγραμματίζεται…” ,εμπεριέχει αντίφαση που μόνο πίκρα γέλια δημιουργεί.