Το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι τώρα – κατά τη γνώμη μου – είναι αυτό που παίζουμε σήμερα στην Γερμανία .
Ο στόχος του Eurocup πρέπει να μείνει ζωντανός και για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουμε . Με ήττα τα πράγματα δε θα είναι τελειωτικά αλλά οι πιθανότητες μας για πρόκριση θα είναι ελάχιστες. 

Η Άλμπα δεν είναι είναι φόβητρο – καμία από τις ομάδες του ομίλου άλλωστε δεν είναι – απλά είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με έναν πολύ καλό Αμερικάνο (Τζένκινς) και κάποιους καλούς (και γνώριμους) ρολίστες ( Σέκουλιτς , Γκόλεματς). 
Αν μπούμε από την αρχή γερά και δεν χρειαστεί να καλύψουμε πάλι διαφορές άνω των 10 πόντων το παιχνίδι θα είναι στα χέρια μας . Ελπίζω σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή να δείξει η ομάδα μια συνέχεια και να πάρει ένα δεύτερο σημαντικό αποτέλεσμα!

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

 
ΕΜΕΙΣ

Η ΜΑΧΗ
Jenkins VS Hatzivrettas(Paunic)
Ο Τζένκινς είναι σε τρελή φόρμα (στα τελευταία 4 παιχνίδια σε Γερμανία και Ευρώπη έχει 25,3π. με 55% στα τρίποντα) και πρέπει να τον περιορίσουμε (ή να τον αφήσουμε να βάλει όσους θέλει και να πιάσουμε όλους τους άλλους). Η περιφερειακή μας γραμμή είναι δυνατή στην άμυνα και έχουμε τα κορμιά για να τον περιορίσουμε. Πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην τον στέλνουμε στις βολές γιατί είναι ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού του (στο τελευταίο παιχνίδι με την Μπανταλόνα είχε 10/10).

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Να δω επιτέλους μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις .
ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ(8/24)
Ο Κλαρκ θα έχει πάνω από 5 τρίποντα…
ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ρίτσαρντσον (αμφίβολος)
ΤΟ ΜΕΡΟΣ
O2 Arena, Τρίτη 9/02 21.00