Πήραμε μια μεγάλη νίκη (και απαραίτητη) αποδεικνύοντας ότι αυτός ο όμιλος είναι στα μέτρα μας και αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να τους νικήσουμε όλους . 
Το γεγονός , βέβαια, ότι περίπου στο 1’40” είμαστε +10 (53-63) και στα 9” γίνεται 61-63 – που και μας κάνει να νικήσουμε με την ψυχή στο στόμα και μας στερεί μια διαφορά που μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνέχεια και στην ισοβαθμία γενικά , δεν μπορώ να μην το αφήσω ασχολίαστο πάλι. 

Θα μου πείτε πρέπει να είμαι χαρούμενος που κάνουμε για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά 2 νίκες σερί …
Τέλος καλό όλα καλά που λένε , πήραμε το σημαντικότερο από αυτή τη βραδιά (τη νίκη) και συνεχίζουμε με ακέραιες τις ελπίδες μας. 

Α και μην ξεχάσω… Κίκι καλώς ήρθες …

ΟΙ 4 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
ΟΜΑΔΑ OFF EFF
eFG%
FT/FG
OREB%
TOr
ΑΡΗΣ 102,0 58,2 0,27 0,16 11,7
ΑΛΜΠΑ 95,3 50,0 0,32 0,20 16,7
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
MOST EFFICIENT CLARK +31
TS% BETTS 94,5 %
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Animation

Για προσωπικόυς λόγους δεν μπόρεσα να ακούσω το παιχνίδι, και εμένα με χαροποίησε η καλή εμφάνιση του Κίκι.Οι διαφορές 1 και 2 πόντους με Λε Μαν και Μπανταλόνα,αντίστοιχα, ίσως να αποδειχθούν σωτήριες για την πορεία. Κατάμεστο Παλέ στα δύο εντός και όλα θα πάνε καλά.Κατάμεστο όμως. Η πρόκριση ακόμα και η πρωτιά του ομίλου είναι καθαρά στα χέρια μας.

Night Audit

Νομίζω μας βόλεψε η νίκη της Μπανταλόνα μέσα στην Γαλλία . Γιατί τώρα οι Γάλλοι έχουν 2 συνεχόμενα εκτός και με 2 ήττες βγαίνουν εκτός παιχνιδιού και μένουν αδιάφοροι για το μεταξύ μας παιχνίδι στο τέλος…

reddragon

Βασικά η διαφορά στο χθεσινό ματς δεν παίζει ρόλο εφόσον θέλουμε έτσι κ αλλιώς νίκη με την Άλμπα στο Αλεξάνδρειο. Το ότι κινδυνεύσαμε ενώ κερδίζαμε 10 πόντους 1.5 λεπτό πριν το τέλος, αυτό είναι που με προβληματίζει…
Με 2 νίκες δικές μας κ 2 ήττες της Λεμάν περνάμε απ’ευθείας αλλιώς θέλουμε νίκη στη Γαλλία.
Στον όμιλο που θα διασταυρωθούμε γίνεται χαμός οπότε δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η 1η ή η 2η θέση…